Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czego nie lubią kobiety

Gdy jesteście podrywane co najbardziej was odstrasza ?

Polecane posty

Gość miałam ci ja pieczeń
i jak ma ten pieprzony wzrok erotomana-psychicznego gwalciciela. strasznie sie tego boję nie wiem czemu

widzę że temat się rozwija , to miłe , odpowiedzi są sensowne choć można już zauważyć powtórzenia i bardzo dobrze. Wynika iż paznokcie mają być zadbane a ubranie czyste to podstawa.

mnie najbardziej odstrasza,jak facet ma brudne paznokcie,i zepsute zęby. Nie lubie tez jak jest niechlujnie ubrany. Ale najbardziej nie lubie takich typkow,ktorzy maja juz po30 i wiecej lat,z reguly maja zony i dzieci,i strasznie podrywaja,a to na kawe chca isc,a to jakies takie beznadziejne teksty rzucaja. Jak dla mnie to dno totalne... Nienawidze tez facetow,juz nie wazne w jakim wieku,ktorzy maja zdanie o sobie,ze sa super,i dziwnie sie zachowuja,co to nie on itd. Z takimi to nawet nie gadam:)

po trzydzieste bywają również samotni panowie lub częściej rozwodnicy, nie zawsze jest to miłośnik przygód na boku.Facet się chwali bo co ma mówić "znowu w życiu mi nie wyszło" umówiła by się kobieta z takim ? Co innego facet który do słowa nie daje dojść tylko gada o sobie opowiadając bajki w stylu zdobyłem K2(są tacy panowie i nawet z takimi fantastami dziewczyny się umawiają) . http://ltx140.wrzuta.pl/audio/azXEJM4CUwF/budka_suflera_-_sen_o_dolinie

Gość wwrrr
nie lubie, kiedy facet jest natretny, np: -zatanczysz? -nie, dzieki. -ale dlaczego? no chooodz... i spalony, a moze po prostu nie chce tanczyc, bo mnie boli noga, albo nie lubie, natomiast chetnie bym pogadala - ale nie z taka maruda

Najbardziej nie lubię cwaniactwa typu: Jaki to nie jestem super ekstra, kogo to ja nie znam, komu nie wpierdoliłem, która na mnie nie poleciała.Najczęściej - krowa która dużo ryczy a mało mleka daje.Nie kręci mnie to w ogóle.Taki pozer blee.. Oczywiście podstawa to zadbany wygląd, nie wystylizowany model, ale schludny i musi mieć ładne ręce.To jest podstawa dla mnie, i nienawidzę jak nie znam kogoś a on juz mi proponuje \"piwo\" - ok rozumiem że chce poznać sie itd ale może to zrobić w inny sposób a nie tak od razu jak go widzę na oczy pierwszy raz w życiu....

pewnie pewnie , może próbować porozmawiać ale jak biegnie lub musi wyjść (z imprezy klubu) to ma tylko szansę na umówienie się i to czyni.

Gość _ calkiem fajny temat
a jaki ubior u faceta preferujecie

Gość kdfj0f
jak sie slini na moj widok i patrzy w dekold rozmawiajac zemna masakra, zygac mi sie chce i odrazu odpijam... lub gdy zgrywa sie wiecie kazda laska moja jest yhyyy jasne..

Napisze co najbardziej mnie odstrasza u mezczyzny; - przykry, okropny oddech - brod za paznokciami, brudne dlonie - brak uzebienia - brak wlosow - dziury w ubraniu, tudziez w skarpetkach :) - brudne lub rozwalajace sie buty - brak kultury osobistej

Gość kdfj0f
Dzinsy i jakas fajna podkoszulka gladka no i figurka musi byc w miare ;P

Gość cipeczka*

Jak mi się koleś nie podoba (podobał :P ) to wszystko mnie odstraszało :D

Gość harpagan na twojej
jak mowi co on to ma i za ile :D hahaha fryzura ala beckham z masa glutu na wlosach rozjasniane wlosy , bluzki obcisle z dlugim rekawem i pisze d&g albo jakies inne gownooo... ortaliony granatowe czarne plus bluza nike jak juz ktos pisal = ruski , kiety zlote na szyji albo srebrne najlepiej na golfie haha zeby bylo widac :) lakierki do jeansow haha porazka kozia brodka i wiele wiele innych :D

Gość harpagan na twojej
do takich nie podchodze nawet a jak ktos jest spoko to jak kazda : miod , smrod i brud :D

nieschludny wygląd, nieświeży oddech, nachalność, podrywanie po pijaku

Gość POLECANY PRZEZ RADĘ UE.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Interesuje Cię, jak wysokie masz IQ ? Zmierz swoje IQ w wysokojakościowym teście. Rozpocząć Test IQ: http://www.iq-test.pl/?d=888 LEPIEJ WIEDZIEC JUŻ DZIŚ JAKIE MASZ IQ, NIŻ DOWIEDZIE Ć SIĘ OD KOGOŚ INNEGO JUTRO !!! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Gość niedfsvdfbv
ja w czasi erozmowy nie moge patrzec mojemu rozmowcy w oczy :( po prostu nie mogę 😠 i don't know why but i just can't :(

Gość zdezorientowany facet
czasem w oczy trudno spojrzeć bo zwyczajnie jesteśmy zawstydzeni inaczej mówiąc dana osoba bardzo nam się podoba , odrzucam możliwość iż umawiamy się z osobą która bardzo się nie podoba .

Gość a mnie wkurza
m.in. to - kiedy nie chcę się otwierać przed nowo poznanym facetem aż do bólu (nie dosłownie, tylko opowiadać bardziej lub mniej intymne szczegóły z mojego życia), a on bez przerwy wypytuje, a w końcu stwierdza, że jestem bardzo "tajemnicza"...... Bzdura.

Gość upaa

Gość Ostatni Elektryczny Rycerz

Gość Sozinha
-brak w uzębieniu(jeśli nie ma 8 czy 7 ok,rozumiem,ale jak nie ma 1,2i3 nie rozumiem:) -syf za pazurami:)to rownież -tłuste włosy -przepocona koszulka -nie wiem czemu ale nie lubie jak faceci zakaldaja biale skarpety np do brązowych sandałków -głupi bajer -dobieranie się po 10min znajomości:) ...

Gość high88

Gość lhlkjl

Gość raport z pola walki
Widziałem piękną kobietę i nie zagadałem co teraz ?

Gość zii

Gość wawelski
laski się niestety nie lubią całować