Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czego nie lubią kobiety

Gdy jesteście podrywane co najbardziej was odstrasza ?

Polecane posty

Gość LLLOLLL
to wykosztuj sie na operacje i nie bedziesz zalowala nigdy bedziesz szczesliwa...bo wodze ze to ci strasznie przeszkadza zrob to!!!

Wszystko ma swoje miejsce i czas a facet powinien być trochę szorstki . Tu na forum są takie widma marudy , ciężko stwierdzić co i jak z tymi ludźmi np narzekają : mam 4243 lat i jestem prawiczkiem , jestem gruba i nikt mnie nie chcę nie mogę się odchudzać , osoby nie podatne na argumenty ani rady unikamy szerokim łukiem .

Gość taka jedna brzydalka
czego nie lubią kobiety Ech, w stosunku do mnie wszyscy są szorstcy... Oczywiście wiem dlaczego - gdybym była zajebistą laską nikt by się o mnie nie czepiał :o

Gość nie lubię zgadniejcie czego
tłustych włosów i dzinsów rurek -Tragedia :P

Gość kindness
czego nie lubią kobiety - co masz na mysli mowiac, ze gustujesz w nietypowych kobietach?

Gość taka jedna brzydalka
kindness może ma na myśli paszczury? :classic_cool:

Gość Dyskusantka Kafeteriowa
Jesssuuu ja widzialam osattnio kolesia w tych rurkach, mial obcisle jak legginsy. Kobieta w takich spodniach spuer wyglada, ale facet??

Uwielbiam przydrożne Rumunki, takie spocone i brudne po całym dniu ciężkiej pracy mhhmmm... :-)

czego nie lubię w kobietach , bardzo razi mnie fałszywość, wymigiwanie się tzw. ślizganie , zbyt materialistyczne postrzeganie świata, niechęć do dzieci . Jeśli chodzi o urody to podobno gustuje w tych "niespecjalnych" , choć ja uważam oczywiście że są naj naj naj .

Gość kindness
Ja pytam serio:P

Gość kindness
No ale niespecjalne, tzn jakie? Czym się tak wyróżniają? Mają sporą nadwagę czy jak?:P

nietypowe - te bardziej wyszczekane , kłótliwe , cyniczne.

ostatnia miała krzywy nos ale dla mnie to miała piękne oczy , figurę miała podobno świetną nie wiem nie zauważyłem .

Gość kindness
Aha:D

Gość niezobowiązująca sugestia
wyszczekana to jestem ja dlatego tylko z daleka podziwiam temat:P

tyle wystarczy wróćmy do tematu czego kobiety nie lubią w mężczyznach gdy Ci starają się je wyrwać. Już uwagi odnośnie ubioru padły. Moja znajoma wyśmiewała odmienności tj warkoczyki u facetów jakieś nietypowe elementy ubrania , ale z drugiej strony zwracała na nich uwagę.

Nie lubię jak facet jest tak spalony od solarium że skóra jest az zielona gdy pada światło.

Łańcuchy na szyi i nadgarstkach mogące świadczyć o tym że urwał się właśnie z pobliskiej stajni tez mi sie nie podobają.

jak to powiedział ojciec mojego dobrego kumpla facet nie nosi biżuterii jak coś to zegarek lub zapalniczka żadne łańcuszki i inne duperele . To dziwne ale zgadzam się z nim w 110%. :classic_cool: Co innego kobiety one mogą i powinny kiedyś widziałem dziewczynę z takim dużym zegarkiem bransoletką bardzo mi wpadła w oko miała również naszyjnik.

Gość cha
* spalony na solarze * bezguścia: różowe ubrania, kadilaki( buty z czubem, szczególnie białe), sprane babskie dżinsy, ozdoby w rodzaju złote łańcuchy, tunele w uszach czy rozcięty język(obrzydliwe) * chamstwo, wulgaryzmy( szczególnie w roli interpunkcji) * prostackie teksty * brak poczucia humoru i dystansu do siebie * cwaniakowanie, szpanerstwo wszelkiego rodzaju * kłamstwo

spełniam powyższe punkty jetem ideałem ...:classic_cool: chyba jednak nie :O

Gość cha
i jeszcze napakowani bez wyczucia. wysportowany- mniam, ale kupa mięcha.. zdecydowanie NIE

ale jakoś powinien wyglądać nie jak chucherko (czyli ja) tylko jak chłop i TV na 8 piętro też powinien wnieść.

Nie powinien, wjedzie windą a później już doniesie :D chcemy się tulić do faceta a nie stalowego imadła!

Gość cha
jak dla mnie powinien sam wejść na 8. piętro bez jakiejś większej zadyszki. ja jestem wysportowana i na 8. wchodzę bez problemu. nie wyobrażam sobie koło siebie rozlazłego spaślaka z jęzorem na wierzchu po przejściu trzech schodów. co do noszenia gratów- z ośmiopiętrowych budynkach z reguły jest winda.

Gość kindness
Nie lubię chamstwa : kiedyś byłam na dyskotece i jeden koleś pyta mnie czy z nim zatańczę. Ja na to, że nie dzięki. A on do mnie z krzykiem: a co, jestem dla Ciebie za brzydki????!!! Dosłownie się wydarł, ja spojrzałam na niego ze zdziwieniem i odpowiedziałam, że tak:P A on do mnie: i może jeszcze powiesz, że jestem świnią?? Prawie zemdlałam ze zdziwienia co to za palant, nie wiem czy nie potrafił inaczej okazać rozczarowania moją odmową czy jak :o Oprócz tego nie lubię niekulturalnych facetów, którzy pchają się przodem w drzwiach, przeklinają w towarzystwie kobiet, opowiadają o swoich podbojach, mają chamskie dowcipy na temat kobiet. Nie lubię też szpanerstwa, udawania kogoś kim się nie jest. Wolę normalnych, naturalnych facetów, jak jest lekko nieśmiały to mi to nie przeszkadza. Ale podkreślam lekko:P Bo jakby cały czas milczał z onieśmielenia to juz zaczęłoby mi to przeszkadzać:P Co by tu jeszcze dodać, facet powinien zarówno mówić sam, ale również słuchać i nie powinien od razu puszczać tekstów typu: kotku, kochanie, bo to odpychające. Tak samo jak przyklejanie się o obłapywanie na pierwszym spotkaniu.

To taka przenośnia ,ale miałem tą przyjemność wnoszenia po schodach szafki która żadnymi metodami w windzie zmieścić się nie chciała .Wnieść trzeba było.

Jutro wrócę a dziś idę spać i życzę wam dobrych i kolorowych snów!

Gość Primerose
Jak mówi "POSZŁEM"

Otwierałem drzwi kobietom i widzę że teraz to dziękują to miłe , nigdy wcześniej nie spotykałem się z czymś takim a teraz zawsze mówią dziękuję jak się przetrzyma drzwi. fakt pora późna a pewne rzeczy nie zrobią się same . Ja również dziś mówię dobranoc miłym paniom i tym nie miłym również. :D