Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 czego nie lubi膮 kobiety

Gdy jeste艣cie podrywane co najbardziej was odstrasza ?

Polecane posty

Go艣膰 LLLOLLL
to wykosztuj sie na operacje i nie bedziesz zalowala nigdy bedziesz szczesliwa...bo wodze ze to ci strasznie przeszkadza zrob to!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Wszystko ma swoje miejsce i czas a facet powinien by膰 troch臋 szorstki . Tu na forum s膮 takie widma marudy , ci臋偶ko stwierdzi膰 co i jak z tymi lud藕mi np narzekaj膮 : mam 4243 lat i jestem prawiczkiem , jestem gruba i nikt mnie nie chc臋 nie mog臋 si臋 odchudza膰 , osoby nie podatne na argumenty ani rady unikamy szerokim 艂ukiem .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka jedna brzydalka
czego nie lubi膮 kobiety Ech, w stosunku do mnie wszyscy s膮 szorstcy... Oczywi艣cie wiem dlaczego - gdybym by艂a zajebist膮 lask膮 nikt by si臋 o mnie nie czepia艂 :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie lubi臋 zgadniejcie czego
t艂ustych w艂os贸w i dzins贸w rurek -Tragedia :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kindness
czego nie lubi膮 kobiety - co masz na mysli mowiac, ze gustujesz w nietypowych kobietach?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka jedna brzydalka
kindness mo偶e ma na my艣li paszczury? :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dyskusantka Kafeteriowa
Jesssuuu ja widzialam osattnio kolesia w tych rurkach, mial obcisle jak legginsy. Kobieta w takich spodniach spuer wyglada, ale facet??

Udost臋pnij ten post

Uwielbiam przydro偶ne Rumunki, takie spocone i brudne po ca艂ym dniu ci臋偶kiej pracy mhhmmm... :-)

Udost臋pnij ten post

czego nie lubi臋 w kobietach , bardzo razi mnie fa艂szywo艣膰, wymigiwanie si臋 tzw. 艣lizganie , zbyt materialistyczne postrzeganie 艣wiata, niech臋膰 do dzieci . Je艣li chodzi o urody to podobno gustuje w tych "niespecjalnych" , cho膰 ja uwa偶am oczywi艣cie 偶e s膮 naj naj naj .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kindness
Ja pytam serio:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kindness
No ale niespecjalne, tzn jakie? Czym si臋 tak wyr贸偶niaj膮? Maj膮 spor膮 nadwag臋 czy jak?:P

Udost臋pnij ten post

nietypowe - te bardziej wyszczekane , k艂贸tliwe , cyniczne.

Udost臋pnij ten post

ostatnia mia艂a krzywy nos ale dla mnie to mia艂a pi臋kne oczy , figur臋 mia艂a podobno 艣wietn膮 nie wiem nie zauwa偶y艂em .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kindness
Aha:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niezobowi膮zuj膮ca sugestia
wyszczekana to jestem ja dlatego tylko z daleka podziwiam temat:P

Udost臋pnij ten post

tyle wystarczy wr贸膰my do tematu czego kobiety nie lubi膮 w m臋偶czyznach gdy Ci staraj膮 si臋 je wyrwa膰. Ju偶 uwagi odno艣nie ubioru pad艂y. Moja znajoma wy艣miewa艂a odmienno艣ci tj warkoczyki u facet贸w jakie艣 nietypowe elementy ubrania , ale z drugiej strony zwraca艂a na nich uwag臋.

Udost臋pnij ten post

Nie lubi臋 jak facet jest tak spalony od solarium 偶e sk贸ra jest az zielona gdy pada 艣wiat艂o.

Udost臋pnij ten post

艁a艅cuchy na szyi i nadgarstkach mog膮ce 艣wiadczy膰 o tym 偶e urwa艂 si臋 w艂a艣nie z pobliskiej stajni tez mi sie nie podobaj膮.

Udost臋pnij ten post

jak to powiedzia艂 ojciec mojego dobrego kumpla facet nie nosi bi偶uterii jak co艣 to zegarek lub zapalniczka 偶adne 艂a艅cuszki i inne duperele . To dziwne ale zgadzam si臋 z nim w 110%. :classic_cool: Co innego kobiety one mog膮 i powinny kiedy艣 widzia艂em dziewczyn臋 z takim du偶ym zegarkiem bransoletk膮 bardzo mi wpad艂a w oko mia艂a r贸wnie偶 naszyjnik.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cha
* spalony na solarze * bezgu艣cia: r贸偶owe ubrania, kadilaki( buty z czubem, szczeg贸lnie bia艂e), sprane babskie d偶insy, ozdoby w rodzaju z艂ote 艂a艅cuchy, tunele w uszach czy rozci臋ty j臋zyk(obrzydliwe) * chamstwo, wulgaryzmy( szczeg贸lnie w roli interpunkcji) * prostackie teksty * brak poczucia humoru i dystansu do siebie * cwaniakowanie, szpanerstwo wszelkiego rodzaju * k艂amstwo

Udost臋pnij ten post

spe艂niam powy偶sze punkty jetem idea艂em ...:classic_cool: chyba jednak nie :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cha
i jeszcze napakowani bez wyczucia. wysportowany- mniam, ale kupa mi臋cha.. zdecydowanie NIE

Udost臋pnij ten post

ale jako艣 powinien wygl膮da膰 nie jak chucherko (czyli ja) tylko jak ch艂op i TV na 8 pi臋tro te偶 powinien wnie艣膰.

Udost臋pnij ten post

Nie powinien, wjedzie wind膮 a p贸藕niej ju偶 doniesie :D chcemy si臋 tuli膰 do faceta a nie stalowego imad艂a!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cha
jak dla mnie powinien sam wej艣膰 na 8. pi臋tro bez jakiej艣 wi臋kszej zadyszki. ja jestem wysportowana i na 8. wchodz臋 bez problemu. nie wyobra偶am sobie ko艂o siebie rozlaz艂ego spa艣laka z j臋zorem na wierzchu po przej艣ciu trzech schod贸w. co do noszenia grat贸w- z o艣miopi臋trowych budynkach z regu艂y jest winda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kindness
Nie lubi臋 chamstwa : kiedy艣 by艂am na dyskotece i jeden kole艣 pyta mnie czy z nim zata艅cz臋. Ja na to, 偶e nie dzi臋ki. A on do mnie z krzykiem: a co, jestem dla Ciebie za brzydki????!!! Dos艂ownie si臋 wydar艂, ja spojrza艂am na niego ze zdziwieniem i odpowiedzia艂am, 偶e tak:P A on do mnie: i mo偶e jeszcze powiesz, 偶e jestem 艣wini膮?? Prawie zemdla艂am ze zdziwienia co to za palant, nie wiem czy nie potrafi艂 inaczej okaza膰 rozczarowania moj膮 odmow膮 czy jak :o Opr贸cz tego nie lubi臋 niekulturalnych facet贸w, kt贸rzy pchaj膮 si臋 przodem w drzwiach, przeklinaj膮 w towarzystwie kobiet, opowiadaj膮 o swoich podbojach, maj膮 chamskie dowcipy na temat kobiet. Nie lubi臋 te偶 szpanerstwa, udawania kogo艣 kim si臋 nie jest. Wol臋 normalnych, naturalnych facet贸w, jak jest lekko nie艣mia艂y to mi to nie przeszkadza. Ale podkre艣lam lekko:P Bo jakby ca艂y czas milcza艂 z onie艣mielenia to juz zacz臋艂oby mi to przeszkadza膰:P Co by tu jeszcze doda膰, facet powinien zar贸wno m贸wi膰 sam, ale r贸wnie偶 s艂ucha膰 i nie powinien od razu puszcza膰 tekst贸w typu: kotku, kochanie, bo to odpychaj膮ce. Tak samo jak przyklejanie si臋 o ob艂apywanie na pierwszym spotkaniu.

Udost臋pnij ten post

To taka przeno艣nia ,ale mia艂em t膮 przyjemno艣膰 wnoszenia po schodach szafki kt贸ra 偶adnymi metodami w windzie zmie艣ci膰 si臋 nie chcia艂a .Wnie艣膰 trzeba by艂o.

Udost臋pnij ten post

Jutro wr贸c臋 a dzi艣 id臋 spa膰 i 偶ycz臋 wam dobrych i kolorowych sn贸w!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Primerose
Jak m贸wi "POSZ艁EM"

Udost臋pnij ten post

Otwiera艂em drzwi kobietom i widz臋 偶e teraz to dzi臋kuj膮 to mi艂e , nigdy wcze艣niej nie spotyka艂em si臋 z czym艣 takim a teraz zawsze m贸wi膮 dzi臋kuj臋 jak si臋 przetrzyma drzwi. fakt pora p贸藕na a pewne rzeczy nie zrobi膮 si臋 same . Ja r贸wnie偶 dzi艣 m贸wi臋 dobranoc mi艂ym paniom i tym nie mi艂ym r贸wnie偶. :D

Udost臋pnij ten post