Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rokuleczka

zakochałam się w kimś kto traktuje mnie jak fuckin-frienda!

Polecane posty

2 tygodnie po rozstaniu z moim fuckfriendem podszedl do mnie chlopak, który byl moja miloscia wczesniej, mial piekne czarne oczy, ktore zawsze powodują, że głośno przelykam śline i gubie buty w drodze, na jego jedne spojrzenie jestem w stanie poleciec za nim ale gdy rozstalam sie z moim fucfriendem tak bardzo bylam zraniona, ze gdy podszedl do mnie CZARNOOKI i powiedzial ze chce sie w koncu ze mna umowic- to ja zalozylam kurtke, szalik i ucieklam z dyskoteki- udalam ze ide na papierosa 😭 a on od 5 miesiecy nie pojawil sie w naszej dyskotece ehhhhh te czarne oczy

Gość rokuleczka
sasha711 wspolczuje! Tobie i sobie. najgorzej, ze czlowiek sobie tlumaczy jego zachowania, zastanawia sie czy przypadkiem facet nie jest jakims zwiazkofobem i np potrzebuje czasu, czy np. jest moze niesmialy - a fakty niestety sa oczywiste! kurwa, kurwa, kurwa! ja nie planowalam sie zakochac! a teraz musze to zerwac i znowu przezywac bol, cierpienie...jak ja tego nie chce. chociaz teraz tez przezywam niestety.

Gość rokuleczka
.....fuck buddy...... ja tak wlasnie zrobilam. przylaz, prosil, narobil nadziei i znowu jest do cholery tak samo!

Gość Mis Kuleczka
rokuleczka, nie musisz, po co sie zadreczac! Lepiej z nim zostan i sluz mu kiedy mu wygodnie, w koncu milosc waginalna przetrwa wszystko. Pamietaj udowodnione naukowo! W ktoryms z ostatnich SUKCESow bylo o tym artykul, ze jak facet chce sobie poruchac to znaczy ze kocha najmocniej na swiecie.

Seks uklad robi z psychiki - przede wszystkim kobiety - kogel-mogel. Zgadzajac sie z gory na dodatek w postaci cierpienia, niejako wliczaja go w cene bzykania sie z fajnym facetem. Ladnie sie to nazywa realizowaniem wlasnych potrzeb seksualnych. Najlepszym przykladem seks-ukladu sa dwa pieski na trawniku...one od siebie nic wiecej nie chca, tylko seksu. Przylatuja, powachaja sie, jedno posunie drugie i potem kazde w swoja strone...najczesciej do swojego pana czy pani, z ktorymi czuja prawdziwa wiez... Pozdrawiam wszystkie pieski i suczki. :p A przy okazji: mamy kryzys, wiec wspomaganie przemyslu erotycznego poprzez zakup wibratorow i dmuchanych lal jest szlachetne i patriotyczne.

Gość rokuleczka
MISS KULECZKA z calym szacunkiem, pierdol sie!

tlumacz, tlumacz ja sobie tlumaczylam caly pazdziernik,listopad i grudzien, a najgorzej bylo jak moj fuckfriend powiedzial ze nie bedzie ze mna nigdy a napil sie raz i dzwonil ze musi sie ze mna spotkac o 2 w nocy bo sie zle czuje i polecialam jak glupia a on mnie przytula, trzymal za reke i plakal- potem odwiozl taksowka, dodam,ze nie chodzilo mu o seks a na drugi dzien przyszedl, zrobil co trzeba, nei pamietal co mowil ani o tym ze mnie przytulal, ani o tym jak trzymal glowe na moich kolanach i wycieral lzy przyszedl, rozpial rozporek, zapiął powiedzial w drzwiach: "pa do nastepnego razu" tego samego wieczoru oddalam sie innego, tak z zemsty, tak dla zasady, tak po prostu a potem urwalam kontakt, zmienilam numer gg, nr telefonu i uciekalam od niego

Gość rokuleczka
.....fuck buddy...... no przerwa byla 1,5 miesiaca. wytlumaczylam mu, ze ja nie umiem traktowac juz naszej znajomosci przedmiotowo i ze sie zaangazowalam. na co uslyszalam, ze on rowniez, ze nie mogl zapomniec itp. itd. i ze w ogole on bylby ze mna taki szczesliwy gdyby byl moim mezem. no i dalam sie nabrac! fuck!

prawiczek nie wiem czy by chcial sie umowic, mysle, ze gdy pokocham jakiegos faceta to bede szczera, najwyzej mnie odrzuci, ma prawo i nie mowie, ze tego nie zrobi, byc moze zrobi, ale jak pokocha, to moze jest nadzieja

Gość Mis Kuleczka
in-flagranti ty jestes normalna? Co bdziesz krzyzem lezala? Musisz to robic, musisz, bo inaczej nie przezyjesz, zachorujesz, rozchorujesz sie bez milosci waginalnej. Kiedys kobiety umieraly w wieku 30 lat bo nie uprawialy przygodnego seksu.

Gość prawiczek bujaj sie stad
wszedzie sie wpierdalasz az mi sie zygac chce na widok twojego nicka. nie masz ciekawoszych zajec jak siedzenie i pierdolenie na kafe 24h na dobe ?:/

"Wcale nie ida w swoja strone, jak sie zczepią to się odczepić nie mogą i ujadają jakby je ktoś żywcem ciął!" Tylko te - ze tak powiem... zczepione z soba :p nie moga sie od siebie odczepic... I to wlasnie najgorszy dodatek do "czystego" ukladu: zaangazowanie jednej ze stron. Wystepuje w przyrodzie prawie zawsze... i prawie zawsze jest po stronie kobiety. Ale czego sie nie robi dla uprawiania szlachetnej sztuki ars-amandi... :) Mozna cierpiec odrzucenie, mozna miec swiadomosc bycia pojemnikiem na nasienie, mozna miec wyrzuty sumienia po czasie, wreszcie mozna odczuwac cos w rodzaju zaklopotania przed przyszlym, "tym wlasciwym" partnerem. W imie czego? :) Kilku skurczow macicy i malego strumienia spermy? :) Troche droga zaplata:) No..przeplacacie, niestety:)

Gość Mis Kuleczka
Kto się raz zeszmacił ten szmatą zostanie, Raz Kurwa Zawsze Kurwa

Gość rokuleczka
.....fuck buddy...... dzieki! jestes taka normalna! dobrze, ze sa jeszcze tacy ludzie.

Gość rokuleczka
Mis Kuleczka rozumiem, ze jestes dziewica?

Gość droga autorkoooo
nie bede Cie pocieszac ale jestem pzykładem na to ze taki układ moze przerodzic sie w cos wiecej. Roznica jest taka ze ja na poczatku sie nie zaangazowałam. Spoykalam sie na seks. Nic wiecej. Budził we mnie sympatię bo dlaczego miał nie budzić skoro oddałam jemu ciało. Trwało to dosc długo - latami. Teraz jest uczucie. Wzajemne.

Gość Mis Kuleczka
rokuleczka tak a co lepiej byc pojemnikiem na nasienie, a moze zwyczajnie szmata ktora zmywa to nasienie z podlogi, lepiej?

Gość rokuleczka
Mis Kuleczka oczywiscie, ze lepiej byc zatwardziala dziewica, ktora nic nigdy nie przezyla i siedzi na forum i radzi innym w sprawach sexu! Gratuluje i chyle czola!

Gość rokuleczka
.....fuck buddy...... dziekuje bardzo za rade - zastosuje! fajna babeczka z Ciebie! pozdrawiam

Gość takeaimtakeflight
jezu, ale trzeba byc tepym, zeby nei zaskoczyc, ze facet mowi zakochanej lasce ze mu tez zalezy po to, zeby miec rżnięcie za freee kocha Cię, kocha :) tak samo jak Ty siebie, skoro dajesz doopy ledwo znajac facetowi :) ale tak to jest najpierw trzeba szanowac siebie, zeby inni tez Cie szanowali :) sorry vinetou a little too late! :D 🖐️

Gość Mis Kuleczka
rokuleczka a kto jest zatwardziala dziewica? Zwyczajnie rozsadnie podchodze do zycia, a nie od dupy strony i nie prowdze sie jak jakas lampucera dziwka, dobrze napisala Szukanie dziury w... ja nie jestem jakas suka zeby sie z psami pieprzyc bo oni akurat chca jestes zwykla skonczona dziwka

Gość takeaimtakeflight
I met girls like you were they good? no, just new

"dobrze napisala Szukanie dziury w..." Male sprostowanie.... Jestem facetem. Jak kazdy normalny i zdrowy czlowiek lubie seks:) Ale w zaden seks uklad nigdy i pod zadnymi warunkami. To bez sensu. Szkoda, ze to doceira do ludzi albo po rozczarowaniu zwiazanym z zaangazowaniem i klopotami stad wynikajacymi, albo wtedy, kiedy wlasciwie sie umiejscowi taki uklad miedzy brakiem szacunku do samego siebie a checia bycia szanowanym przez partnera, przed ktorym sie taki fakt w przyszlosci ukrywa. Bo nie ma sie czym specjalnie chwalic, ze sie ulega wlasnemu popedowi bez emocji.

Gość sasha711
mis kuleczka idz juz spac... bo tylko zaśmiecasz temat

Gość Mis Kuleczka
Sasha, skad jestes, chednie bym sie z toba sczepił dupami

Gość uczona panna
to jak nie polecacie FF,mi tez sie wydaje ze do zaczynanie zwiazku od d u p y strony,chyba sama sie w cos takiego wpakowalam :(

Gość uczona panna
kaplanki grzechu LOL no prawiczek mi zawsze poprawia nastroj :P