Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maey 11

Nieprzespana noc, co zrobić, żeby jakoś wyglądać?

Polecane posty

Idę jutro na imprezę, więc nockę mam z głowy :) jednocześnie w piątek muszę wcześnie rano wyjechać, na imprezę rodzinną. Dziewczyny jakie macie rady, co zrobić żebym wyglądała jak człowiek bo kompletnie nieprzespanej nocy na następny dzień? Z góry dzięki za odpowiedzi:):):)

mocno schłodzone w zamrażarce łyżeczki od herbaty jako okład na oczy,zimną wodą umyj twarz i nałóż dobry podklad,jest taki z bonjursa co daje efekt skóry wypoczętej jak po 10 godzinnym śnie.Testowany na sobie w ekstremalnych sytuacjach ;)

Gość johny mnemonic
dobry podklad,jest taki z bonjursa co daje efekt skóry wypoczętej jak po 10 godzinnym śnie.Testowany na sobie w ekstremalnych sytuacjach fuuuuuuujj baby ale jestescie sztuczne:o

dobrze ze ty jestes taki prawdziwy i szczery.Czasami trzeba sobie pomóc a podklad nie daje efeku maski.Nie znasz sie to się nie wtrącaj,wszyscy faceci mówią że wolą naturalne dziewczyny a oglądają się za tymi co są spalone na heban w środku zimy.To jest fuuujjjjj

ja dzis nie bede spać:O pożyczę od mamy krem aktywnie liftingujący ma on takie \'perełki\' nadaje blask nie będę wyglądać jak trup przynajmniej :P i kawa- od środka

Gość
zapytaj raczej - jak funkcjonować i nie zasnąć za kierownicą? :) ja po nieprzespanej nocy wygląd mam totalnie gdzieś :p

Gość przekreśl sobiee
jak nie :D