Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hannia83

plastry pytanie

Polecane posty

Gość hannia83

moze zadam teraz głupie pytanie ,ale ciekawi mnie jedno ,jutro mam odkleic 3 plaster i czekac na okres ,a teraz (majac jeszcze plaster) mam objawy podobne jak przed okresem. Czyli nawet stosujac plastry ma sie takie objawy ? podbolewanie w podbrzuszu ,podwyzszona temperatura i nabrzmiale piersi ?

Gość nie ma się takich objawów
przed odklejeniem plastra, ale u ciebie to dopiero pierwsze opakowanie i stąd takie objawy w sumei nie związane z tym że plaster będziesz odklejac i będziesz miec okres co po prostu pochodza od przyjmowanych hormonów. Mnie rozmiar piersi zwiększyl sie o rozmiar przy plastrach;)

Gość hannia83
to nie jest moje pierwsze opakowanie ,własnie o to chodzi ze wczesniej tak nie mialam i zastanawiam sie czy to normalne i moze sie tak zdazyc ,czy mam zaczac sie martwic

Gość hannia83
a i spoznilam sie z naklejeniem pierwszego plastra o jakies 3 dni i wtedy partner skonczyl we mnie ;/ i boje sie teraz. a test robilam po jakis 10 no moze 11 dniach i wyszedl negatywny

Gość nie ma się takich objawów
hmm no to niestety masz powody do obaw. Zrób może kolejny test. Niestety może być ciaza, przyklejenie plastrów za późno niestety powoduje wzrost ryzyka ciazy. Dla uspokojenia powiem, że w tym miesiącu ja wyjątkowo tez miałam dziwne objawy, czułam się napuchnięta, zwłaszcza piersi były nabrzmiałe, już myslałam że to ciaza ale dostałam okres i był nawet silniejszy niż zwykle. Widocznie czasem się tak zdarza.

Gość hannia83
dzięki serdeczne ,poczekam do dnia spodziewanej @ i jak nic nie bedzie widac na horyzoncie zrobie test i wtedy sie zobaczy .