Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Z Każdym Dniem...

Jaki kolor wyjdzie po DEKOLORYZACJI moich wlosow? FOTO

Polecane posty

jeju zalezy czym usuwasz kolor jesli dekoloryzatorem to wrocisz do naturalnego (pod warunkiem, ze nie mialas wczesniej rozjasnianych - inaczej bedzie do blondu) jezeli uzyjesz rozjasniacza to wyjdzie blond :] proste i logiczne dekoloryzator mniej niszczy, choc niszczy

niszczy, niestety, alejak masz "dobre" wlosy... tzn mocne, niezniszczone, to po tym zabiegu możnapodciac i jakas maske odzywcza polozyc... ale masz ładny kolor teraz...:P

'jesli dekoloryzatorem to wrocisz do naturalnego (pod warunkiem, ze nie mialas wczesniej rozjasnianych - inaczej bedzie do blondu)' - slyszalam, ze dekoloryzator nie przywraca sie do naturalnego, tylko usuwa ci pigment takze twoj naturalny. Naturalnie wlosy mam o wiele ciemniejsze. Wi-Olka-Demolka -- no wlasnie moje wlosy moze i nie sa az tak zniszczone, ale strasznie cienkie... Dziekuje ;) Ale ten kolor strasznie mi sie znudzil a wszyscy chca, zebym sie na blondynę zrobila :P

zasada jest taka dekoloryzator uzywa sie przy ściąganiu farb ciemniejszych lub takich samych jak kolor naturalny skoro masz ciemniejsze wlosy niz te to zakladam, ze mialas je najpierw rozjaśnione? jezeli chcesz miec blond to musisz to rozjaśnić (to sie nazywa rozjasnianie, a nie dekoloryzacja;)) i wtedy wlosy zniszczą ci sie i to bardzo

Gość wioleta kubasinska
jak sie zniszcza to waxem mozesz je potraktowac, powinno pomoc

wlasnie od wczoraj stosuje wax ;) Procz tego biore skrzyp polny. Ponadto w domu mam maseczke do kuracji dla wlosow rozjasnianych kupiony w salonie fryzjerskim, dlatego jestem przygotowana ;)

Gość blueeyes.
dekoloryzator usuwa pigment z włosa. z amoniakiem kazdy, a bbez sztuczny. robiąc próbę, jesli odrost się rozjaśni znaczy ze zawiera pigment nawet jak sciemniają ze nie. ja mam wlosy wlasnie pomarańcziwe i zniszczone, ale robiłam teraz 2 dekolor., a wcześniej długo farbowałam./ teraz wychodze z ciemnego brązu do blondu. pozdr izycze powodzenia i dużo kasy na odzywki, bo sie przydadzą. polecam kerastase.

Gość gość
po rozjaśniaczu przy tym kolorze wyjdzie ci coś między jasnym pomarańczowym a żółtym. W każdym razie brzydko będzie. Chyba,że nałożysz na nie jakiś kolorek po rozjaśnianiu. Nie wierz w bzdury o blondzie a już tym bardziej o jasnym blondzie :p Wiem co mówię,bo już 5 lat farbuję na blond.

Gość gość
gosciu, to topik sprzed 4 lat...