Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WIKI_DAJŁO

sami zobaczczcie!!!!

Polecane posty

Gość WIKI_DAJŁO

Jak się czyta to forum można zada ć pytanie: czy nasze społeczeństwo składa się z debili, frustratów, idiotek, niemot, popaprańców i wszelkiej maści niedorobów?????????????!!!!!!!!!!!

Gość Josió Wilkupnik
Żenada, to fakt. Tematy głupie, poronione, naiwne, śmieszne dylematy. Nie chce się czytać.

Gość makkari
ja myśle spokojnie nie od razu dont dżam tu konklazyn jak mawiala moja nauczycielka od niemieckiego ja Ci powiem tak ze to wcale nie jest tak ze spoleczenstwo jako grupa ludzi o wspolnym celu zalozeniach i karcie zdrowia w pbliskiej przychodni tutaj siedzi ba nawet nie przekroj takowego spoleczenstwa wiekszosc ja mysle to ludzie piorący swoje majtki w publicznych pralniach po 3$ znacyz takby bylo w stanach u nas to jest co innego np smietana 18% w kiosku ruchu ale DO RZECZY to forum to jest jednak miejsce najwiekszych dramatów myslisz ze łudi alen korzystał z jakiego zrodla??/// korzystalby z forum jalkby mogl ale nie mogl takze nie narzekaj tylko idz zbierac miod z pasiek

Gość Mis Kuleczka
Drewniany Łudi korzystał z rynsztoka w Nju Joyerku, szczury, brud smrut i ubustfo

Gość Ja tez sie zgadzamz ......
tym co pisze zalozyciel/ka topiku. Zobaczcie jakie odpowiedzi tam padaja, jacy ludzie sa agresywni. Pewnie to jakis zakompleksiony narod, ktory tylko przed ekranem moze sobie na cos takiego pozwolic. Zenada...... :-(

Gość Mis Kuleczka
zakompleksiony! To wszystko przez kosciol, bo ludzie nie moga przez kosciol sie kurwic na lewo i prawo, i gdyby ni ebylo kosciola to by bylo dobrze a tak niestety kosciol nas zakompleksowuje

Gość Najlepiej od razu
na kogos wine zwalic za nieudacznictwo i chamstwo..

Gość WIKI_DAJŁO
ale poważnie.. są może dwa-trzy normalne tematy np. śmierć bliskiej osoby - gdzie ludzie rzeczywiście się wspierają, dzielą przeżyciami, bólem.. ok! - niech się zdarzy jeden czy drugi głupi czy niepoważny - ale wejdźcie na spis tematów - to przecież horror! Zastanawiam się czemu służy takie forum? Na pewno...stracie czasu, bo przecież żadnego innego "pożytku" z tego nie ma... Jasne - można nie wchodzić - ale tak z socjologicznego punktu widzenia - jak to ocenić inaczej niż w pierwszym poście? Ciekawa jestem jakie będą następne wypowiedzi - spierdalaj! czy coś bardziej "wyszukanego"?