Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimna244

co się z nami dzieje?

Polecane posty

Gość zimna244

kocham go bardzo ale od jakiegoś czasu jego żarty strasznie mnie denerwuja i nie potrfię tego jakoś przemilczeć tylko się odgrywam ostrzej albo zdarza mi sie palnąć że jest chamski :o czasem coś takiego przykrego powiem że aż ama sie dziwie dlaczego tak po nim jade skoro go kocham. On sie dziwi pyta dlaczego tak jest ale ja nie wiem,wkurzają mnie jego głupie żarty... To jakis kryzys? widzimy się średnio co 2tgodnie od czwartku do poniedziałku albo co tydzien wiec sporo tyle ndi razem wiec moze za często? ehh nie chcę go ranić....

Gość makkari
spoko spoko wejdz na dzółmonstera to tez bedziesz miala zart ostrzejszy a i przenisz spotkania z od czwartu do poniedzialku na środy i wtorki, bo wtedy ponoc jest lepsze ulozenie marsa i plutona co wzmaga erekcje

Gość zimna244
nikt nic?:o

mysle ze to jednak nie milosc. widzicie sie srednio czesto wiec jakos trudno zebyscie sie soba znudzili,

Gość to nic złego
jak na mój gust. Taka jest natura faceta, zwróć uwagę jak faceci rozmawiają między sobą, lubia sobie zartować w specyficzny sposób,stwarzać wrażenia zaczepki słownej. Skoro pozwala sobie w stosunku do ciebie na takie wybiegi to to oznacza że jestes mu bliska osobą, i czasem chce z toba poswirować jak z kumplem.

Gość zimna244
eh no wiem ,ze oni tacy zaczepni są ale marwti mnie moja reakcja albo raczej wzrastająca agresja, jakby to on mi zaczął mówic ze jestem chamska albo porównwał do kogos kto wiem ze mu sie nie podoba to byłoby mi przykro:o

Gość zimna244
tylko jak sie opanowac i sprawic zeby widział ze jest mi potrzebny bo wcale tak nie myslałam?