Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasminn

Moge byc w ciazy???? pomocy!!!

Polecane posty

Gość Jasminn

Czy podczas krwawienia srodcyklicznego moge zajsc w ciaze??

Gość saleminka8
a co ma twój temat do działu Ciąża,poród,macierznstwo i wychowanie dzieci ? NIC ! Jeśli występuje krwawienie śródcykliczne to masz problemy z hormonami i raczej nie zajdziesz w ciąże,a nawet jak się uda to gdy te krwawienia są spowodowane niskim poziomem progesteronu,więc możn poronić w takim przypadku. A może tak LEKARZA a nie zadawanie pytań na internecie,bo widze że kolejna osoba myśli,że ludzie z neta to uzdrowiciele wirtualni !

Gość saleminka8
trzeba by było się trochę dowiedzieć o płodności...a potem współżyć

Gość Jasminn
Czytalam, ze zdrowa kobieta moze miec raz w roku krwawienie srodcykliczne, ktore jest powodem cyklu bezowulacyjnego, jezli powtorzy mi sie to 2 raz moge miec jakies obawy i zglosic sie do lekarza, to logiczne. A co mam moj temat do dzialu? Jeszcze raz przeczytaj sobie jego temat moze sie domyslisz.

Gość Jasminn
A i jeszcze jedno, gdybym nie zapoznala sie z plodnoscia kobiety i nie obserwowala swojego organizmu nie mialabym pojecia, ze zamiast @ mialam krwawienie srodcykliczne...gdyz wiekszosc kobiet nie potrafi go odroznic...nie wiem tylko czy moge podczas niego zajsc w ciaze, bo mam je pierwszy raz w zyciu.