Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tysia987

MOj chłopak pali trawe

Polecane posty

Gość Tysia987

a mi sie to niepodoba. Strasznie mnie wkurza gdy upala sie w kumplami.Nie robi tego czesto ( 2 razy w miesiacu). Czy wyolbrzymiam prolem?

Gość Taki sobie chłopak
Zaprezentowany artykuł to kpina. Z Polaków, z Polski, z Ojczyzny - jeśli autorka wie, co to takiego. Mało tego, że w prześmiewczy, szyderczy, egosityczny i wręcz bluźnierczy sposób naśmiewa się z rodaków, to jeszcze taką opinię wyrabia wśród internautów - polskich i zagranicznych. Wstyd! Zdarza się, że ktoś się nie potrafi zachować, że nagina przepisy, że nie chce płacić mandatu - to normalne. Trzeba wytłumaczyć. Ktoś zniszczył dom? Proszę zwrócić pieniądze. Nie?! Zatem żegnam. I po sprawie. Siedzę we Francji, obecnie szukam pracy w Strasburgu. Jest ciężko, bo tacy jak wy - prześmiewcy i egoiści piszą o tym, co czasem należy ukryć, albo rozprawić się osobiście. Głupia autorko, nie czytałaś podręczników zarządzania? Specjalistko od 7 boleści... wady pracowników wytyka się na uboczu, a nie publicznie lub w Internecie. Zły to ptak, co własne gniazdo kala! Rozsyłam swoje cv, a kiedy wyczuwają obcy akcent na rozmowie kwalifikacyjnej, pytają o narodowość. Mnie, dorosłemu facetowi, często łzy napływają do oczu, bo wiem, że w chwili, gdy powiem, że jestem Polakiem - a nie wstydzę się tego, nie zostanę przyjęty. Ty i ta twoja 40-letnia praktyka jesteś nic niewarta. Wiem, że jest cieżko, wiem, jacy są Polacy. Ale na litość! opanuj się w tej bufonadzie. I podaję mojego maila tutaj deeyjay@wp.pl, bo nie wstydzę się tego, że jestem Polakiem, a domena .pl zawsze będzie bliższa memu sercu niż domena .fr czy .nl. Bo jestem Polakiem i szanuję Polaków, którzy szanują mnie.

Gość smells like 90 *
tak. Marysia to fajna kobieta jest.

Gość LLLOLLL
dobrze napisane chłopaku ale chyba watek ci sie pomylil

Gość Tysia987
Taki sobie chłopak dziekuje za wyczerpującą odpowiedź:P

Gość Tysia987
smells like 90 * mnie nie jest do smiechu bo on tak jara od studiów(obecnie ma 31 lat). Teraz pali o wiele mniej niz kiedys,ale jednak. On sie wkurza jak cos o tym wspominam...

Gość potrzebuję planu
czepiasz się niepotrzebnie

Gość smells like 90 *
i on nadal jest tylko Twoim chłopakiem? a jak reaguje na Twoje uwagi?

Gość Tysia987
Ja paliłam tylko raz pare lat temu , i ostatnio koledzy mojego chlopaka podali mi lufke bym sobie pociagnela, on wtedy skoczyl jak oaprzony i im ja wyrwał.Przez ten incydent nie palił tego wieczoru wcale... Bał sie ze sie wciagne jak on? Moze pomyslal,ze przez niego zaczne jarac.Sama nie wiem...

Gość Tysia987
smells like 90 * mam go rzucić przez trawe? Postawic ultimatum? potrzebuję planu -mysle,ze potrzebnie!

Gość potrzebuję planu
Tysia, niepotrzebnie, dlatego że jest tendencja malejąca - piszesz, że palił więcej. Może niedługo zupełnie przestanie?

Gość Tysia987
potrzebuję planu - mam własnie taką nadzieje. Zauwazylam,ze ma troche opory palic ją przy mnie.Dodam,ze nigdy nie pali sam , tylko jak ma towarzycho.Ja mu nie zrzędze ciągle na tem temat,ale on wie,ze mnie to martwi. Sama rzuciłam palenie papierosów 4 miesiące temu,moze on weźmie przykład ze mnie :)

Gość potrzebuję planu
Tysia, ty sie nie przejmuj az tak bardzo :)

Gość Angrod
hmm... i co w tym złego że pali ?? marysia jest mniej szkodliwa od papierosów. Mogła byś się martwić gdyby palił codziennie a 2 razy w miesiącu ?? :) W społeczeństwie panuje przekonanie że lepiej chlać wódę i leżeć gdzieś pod drzewem. A zapalenie sobie LOLKA :) i pośmianie się z kumplami to zbrodnia i patologia (oczywiście też trzeba zachować umiar). Więc jeśli naprawdę pali tylko 2 razy w miesiącu to nie ma się czym przejmować .