Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daria 908070

tak tylko chciałam się pochwalić

Polecane posty

Gość Daria 908070

ze jestem szczęśliwa. jestem 7 miesięcy po ślubie, mam cudownego męza, którego kocham nad życie tak jak on mnie. jestem w 5 miesiącu ciązy. w domku troche posprzątałam a teraz tak sobie siedze i myśle jakie mam szczęcie

Gość i ja tez KLIK
No to super!! Powodzenia!! Tylko, zebys nie pisala za pare miesiecy, ze Cie zdradza, bo jestes w zaawansowanej ciazy, gruba, etc

Gość ala ma kota... nawet dwa
az sobie podszkoczylam z radosci ;]

Gość małe ale
to tak sobie we dwie posiedzimy, pomyslimy....tez jestem szczesliwa:-) ale nie jestem w ciąży:-( ale GRATULACJE i pozdrowka

Gość Ju......
To gratuluję. :)

Gość Daria 908070
ot tak napisałam ze jestem szczęśliwa. czyli wolicie czytać jak ktoś kogoś zdradził, ktoś się rozstał niż jak człowiek jest szczęśliwy

Gość Daria 908070
dziękuje:) za pare miesiący to moge co najwyżej sie pochwalić jaki mi brzuszek urósł a nie ze mnie mąż zdradza:)

nie, nie wolę czytać o zdradach :O tylko wybacz, to jest normalne, zdrowe życie, jakie tu opisałaś.... moi wszyscy znajomi prowadzą właśnie takie życie, są na etapie takim jak ty, jeszcze przed lub tuż po.... i żadne z nich nie chwali się naokoło, jakie to nie jest szczęśliwe....

Gość fghnjbnb
A niby dlaczego ma się nie chwalić swoim szczęściem? Też mam nadzieję, że będę taki szczęśliwy.

Gość Daria 908070
no ale dlaczego miałabym się nie chwalić. jestem mozna powiedziec świeżo po ślubie, kilka mies temu dowiedziałam sie ze bede miała dziecko. dla mnie to ogromna radość. a jeżeli kłuje Cię w oczy moje szczęscie to prosze nie zaglądaj tu pozdrawiam wszystkich 🌼

Gość ja pierdykam
karygodne... --> tak, jak powiedziala kiedys jedna pani: zalewa cie polska zolc! co z tego, ze masa twoich znajomych tak sobie zyje?! nawet jesli tak jest, to prawdopodobnie nie doceniaja tego, co maja zycze wiecej pozytywnego nastawienia autorko --> ja sie ciesze Twoim szczesciem! i zycze, by szczescie Cie nie opuszczalo :-)

Gość oliwia 78
a ja chce powiedzieć autorce , że jestem 10 lat po ślubie , mamy małe dziecko , właśnie mam chwilę czasu i tutaj sobie zaglądam i też jestem szczęśliwa , pomimo że kłopoty się piętrzą!!!!!!!!!!!

Gość Daria 908070
oliwia 78 więc gratuluje. mam nadzieje ze za 10 lat bede mogła napisać to samo. owszem moze dla innych to nic nadzwyczajnego, ale dla mnie własne to jest nadzwyczajne. przeciez prawie kazda kobieta marzy o szczęśliwym zyciu rodzinnym, dziecku... ja wlasnie tego doznaje:)

Gość oliwia 78
no właśnie , życzę Ci , żebyć za 10 lat powiedziała tak samo , a póko co ciesz sie tym , że jesteś szczęśliwa i nie przejmuj sie komentarzami złośliwców, życzę dużo zdrowia dla dzidziusia również !!! bo nie ma nic piękniejszego niż szczery śmiech dziecka , wtedy jest dla kogo żyć !pozdrawiam

teraz to jestem złośliwiec tak :)? fajnie... wiecie co ?:) też się mogę pochwalić :) mam fantastycznego faceta, za rok mamy ślub, dziecka na razie nie planuję, bo mam jeszcze kilka aspiracji zawodowych, które sukcesywnie udaje mi się realizować. tak, uważam, że jestem szczęśliwa, baa... nawet bardzo, emanuję moim szczęściem na co dzień...tylko jaki jest sens mojej wypowiedzi na forum ?

Gość Daria 908070
karygodne zachowanie co ty sie mnie tak uczepiłas, nie rozumiem oliwia juz nie moge sie doczekać mojego dzieciątka, jeszcze sporo czasu zostało ale juz bym chciała je mieć przy sobie- narazie wiadomo tylko ze prawdopodobnie to dziewczynka ❤️

Gość oliwia 78
no to troszke musisz jeszcze poczekać , ja mam chłopczyka straszny urwis !! skończył 3 latka , troszkę ma problemy zdrowotne , ale jest pogodny , właśnie rozrabia , jak zobaczysz pierwszy uśmiech dziecka to będziesz najszczęśliwsza na świecie !

wreszcie jaka ciekawa przeciwwaga do jak ze interesujacych tematów typu ; 1/o kolesiu ktory przyszedł na stacje pijany 2/ o pewnej pannie co to siedziała na łozku u pewnego męza 3/o króliczkach , które trzeba gonic :O ? 4/ czy tez wszelkich masciach topikach o tym czy baran pasuje do raka ? :P badz szczesliwa :D