Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Glupiababaaaaaa

spalone wlosy rozjasnianiem

Polecane posty

Gość taka jedna ze zlym krzepniecie
powinno być you are an idiot gwoli ścisłości :P Nie wiem co poradzić. Na pewno nie używaj suszarki i wypróbuj jedwabiem potraktować po odżywce bo poprawia strukturę włosa. Utrudnia za to wchłanianie składników odżywczych i farbowanie. Pomoże ci za to przy kruszeniu włosów.

Gość widiak
dlatego ja rozjasniam tylko w denique

Gość marikom
najlepszy jest majonez plus żółtko z jajka taką miksturę nakładam na włosy przed myciem,a wierzcie mi miałam niezłe eksperymenty na głowie kilkakrotne rozjaśnianie włosów pod rząd i włosy ciągneły mi się jak guma teraz mam czarne bo blond okazał się porażką i gdyby nie majonez musiałabym obciąć wlosy na krótko ,po majonezie odzyskały blask pięknie błyszczą ,żadna drogeryjna odżywka się nie sprawdziła, tak jak majonez z żółtkiem tylko tego teraz używam do regeneracji włosów to co naturalne jest najlepsze a przecież majonez zawiera żółtka ,a to bardzo dobry budulec dla włosów, wierzcie mi polecam gorąco tym które muszą ratować swoje włosy po częstym i agresywnym farbowaniu

witam drogie koleżanki...ja też kiedyś miałam popalone włosy po farbowaniu ich agresywną farbą palette a10(ale sama byłam sobie winna bo trzymałam farbę na włosach ponad półtorej godziny) i ich stan był tragiczny!-były gumowe aż w końcu musiałam je ściąć!!! teraz zapuszczam je i nadal rozjaśniam(na żółto a potem aby poprawić kolorek używam szamponu koloryzującego z Mariona nr 69-też daje fajny odcień)i oczywiście rozjaśniam je u zaprzyjaźnionej fryzjerki która wie jakie dobrać stężenie rozjaśniacza , aby nie popalić włosków)i dobrze wam radzę...nie używajcie farb z pallety!!!

Dziewczyny ten majonez to dziala! Ja mialam kompletne siano po farbowaniu raz na ciemno raz na jasno tam i spowrotem. Jak kompletna kretynka zniszczylam moje ladne krecone wlosy. Teraz nie jest idealnie ale znacznie lepiej. Do majonezu kieleckiego dodalam zoltko i troche oliwy z oliwek. Calosc mymieszalam i napapralam na leb. Po godzinie umylam szamponem Erila a potem odzywka Erila na 15 min. Efekt - mozna wyjsc na ulice

Gość OlciaBe
Zróbcie kurację 3-miesięczną Exagonem. Uzupełni składniki, które w czasie potraktowania włosów rozjaśniaczem uległy zniszczeniu. Exagon zregeneruje włosy i nada im blasku.

Gość kasia9011
Ja tydzien temu rozjasnialam wlosy dwa razy nie wiedzialam jakie moga byc tego skutki ciesze sie ze zostalam z wlosami a nie bez przez ten moj eksperyment. Poszklam na drugi dzien do fryzjera I ona mi uswiadomila co ja zrobilam myslalam ze to koniec moje wlosy byly ja SIANO popalone polamane. Zrobila mi saune na wlosy I obciela 20cm wlosow. Moja rada chodzcie na saune raz w tyg uzywajcie maski od fryzjera szampon z kreatyna I nie myjcie wlosow czesto przez 2miesiace ja myje raz na 2 tyg aby wlosy sie przetluscily na maxa.

Gość gość
Ja powiem krótko- Wax Pilomax i troszkę cierpliwości, a wierzę , że uda Ci się wyprowadzić włosy, nawet te najbardziej zniszczone.

Gość Julka89
Moim zdaniem teraz powinnas siegnac tylko po naturalne kosmetyki. Ja po 3 latach rozjasniania mialam wlosy pokruszone - tez nigdy nie byly rowne bo z lewej zawsze bardziej mi sie kruszyly. Na organicznewlosy.pl znalazlam serie kosmetykow ogranicznych i dopiero systematyczne stosowanie mi pomoglo. Powodzenia!