Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cokupicnaupominek

upominek z okazji 1 komunii tak do 50 zl

Polecane posty

Gość cokupicnaupominek

nie wiem co kupic. na przyjecie nie ide ale to komunia corki mojej kuzynki wiec do tradycyjnej pamiatki chce cos dorzucic . mysle ze tak do 50 zl. bylam dzis w ksiegarni pelno tego wszystkiego i nie wiadomo co wybrac. myslalam o np. wielkim atlasie geograficznym swiata. cyzyto dobry pomysl? wiem ze teraz dzieciaki to maja wszystko w necie, ale z drugiej strony nie ozemy pozwolic na to zeby zapomnialy co to ksiazka :-) co myslicie?

Gość japicik
myślę, że to książka to dobry pomysł, jakis atlas z dużą ilością zdjęć, np. coś na zasadzie Polska - opisy regionów i zdjęcia

Gość wiesz może
jakąś ładna srebrną bizuterie dla tej dziewczynki jakis ladny lancuszek wisiorek,nie oszukujmy sie dzieci nie sa zadowolone z ksiazek raczej :)

Gość dobry pomysł
jakas ksiazka/ atlas typu najwiksze zabytki polski, dzieła swiatowej architektury/ zwierzeta itd itp w kazdej ksiegarni jest tego mnóstwo. to dobry pomysł

Gość uuppppppp
tak bizuteria to niezly pomysl ale wiem ze takie upominki juz dostanie od kogos innego wiec bez sensu zeby dostala kilka isiorkow czy kolczykow bo to tez bez sensu. a taki atlas np. to nie wiadomo czy ktos kupi bo goscie zaproszeni to pewnie dadza pieniadze . a ja nie ide na przyjecie wiec bez sensu dawac kase i mi wlasnie chodzi o to zeby to byl jakis konkretny upominek

Gość moja corka byla bardziej
zadowolona z ksiazek niz z wisiorkow..Zalezy, jak jest dziecko wychowane.Jakas ksiazke kolorowa, edukacyjna, n e za glupia ne ten wiek. Albo tez jakis komplet An z Zielonego, jesli nie ma.

Gość uuppppppp
ja tez bylam bardziej zadowolona z ksiazek niz wisiorkow ale to byly cut inne czasy:-) akurat ta dziewczynka na pewno bedzie zadowolona z wisiorkow ale je juz dostaje od kogos innego. ale mysle ze ksiazka tez moze ja zainteresowac tylko musze trafic w tematyke. bo taki atlas to na pewno jej sie przyda ale jeszcze nie teraz

Gość lolitka06.1990
A moze po prostu jakiegos ladnego, wiekszego misia? Sa teraz takie sliczne, mieciutkie. Ja jak bylam w tym wieku wszystko moglabym oddac za misie;p

Gość lolitka06.1990
A tak swoja droga ksiazki w stylu: Ania z Zielonego Wzgorza i dalsze czesci, Dzieci z Bulerbyn, Pippi itd. to swietne ksiazki dla dzieci w tym wieku. I mysle ze zadowola ja bardziej niz atlas. Dzieci w tym wieku jeszcze nie interesuja sie rzeczami wlasnie typu atlas.

Gość lolitka06.1990
Wpisuje sie jeszcze raz:P Moze byc w sumie jeszcze jakis ladny album na zdjecia, albo kwitnacy kwiatek doniczkowy?

Gość uuupppppppp
tak wiem ze taki atlas to troche na wyrost ale ja tez pamietam ze dostawalam czasami ksiazki na wyrost i potem bardzo mi sie przydawaly, a pewnie gdybym ich nie dostala to sama bym ich sobie wszystkich nie kupila

Gość ...bleffff...
ja dostałam na komunię od starszej kuzynki piękny album na zdjęcia, który do tej pory mam , chociaż minęło już 15 lat, nadal jest w bardzo dobrym stanie :):)