Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LLLOLLL

złapałem doła...dziewczyny zacznijcie sie lepiej ubierac...takiej dandety juz ni

Polecane posty

Gość LLLOLLL

dlaczego dobrze sie ubieraja tylko laski ktore sa na chmielnej nowym swiecie itp ... reszta to lipa nie znosze rozowych kozaczkow bluzeczek i tipsow.Zaraz chyba zwymiotuje:( Jestem teraz w moim rodzinnym miescie na majowce i nie moge zniesc tego wifdoku tandety:(

Gość ooo kuzwaa
zabierz swoja dooope poza warszawe najpierw

Gość slitkaa
a jak ci sie podoba,hmm?

Gość kingula24
To przyjedź do mnie:) Ja się tak nie ubieram:*^^

Gość LLLOLLL
w kazdym miescie duzym sie znajdzie troche ale to troche dobrze ubranych dziewczyn reszta to jakas paranojaaaaaaaaa 90%lasek to tandeciaryyyyyyyyyyyyyy...za tandete powinni mandaty na ulicy dawac

Gość to ile masz
slitka przeciez sama jetes tandeta to jak masz mu sie podobac.... a do autora wiec jaki gust preferujesz:P

Gość to ile masz
aha sorka.. :P

Gość LLLOLLL
a wiecie co najlepsze...ze te tandeciary mysla ze sa fajneeeeeeeee:(

Gość ooo kuzwaa
słuchaj nie kazdego stać na mexxa, diesla czy maxmare- wszytkei wygladaja tandetnie bo wszytkie sie ubieraja w tych samych sklepach i kopiuja siebie na wzajem

Gość to ile masz
ale my dziewczyny zawsze myslalysmy ze kochacie tandeciary, zaraz sie w nich zakochjecie nawet tu na kafe wypisujecie ze najlepsze to blachary a reszta "zwyklych" jest zalosna...

Gość slitkaa
Taaa,do tandety mi daleko akurat:-) Kozaczków i tipsów w życiu nie mialam.

Gość LLLOLLL
pozniej wam wysle fotki jaki styl lubie:P

Gość LLLOLLL
qwa i te szpile z czubamiiiiiiii no nie wytrzymammmmmmmm:( siedze z lapkiem w parku i takie okazy chodza ze masakraaaaaaaaaaaaaaaa

Gość kingula24
większość facetów rzeczywiście lubi takie tandety. wiem bo u mnie w klasie tak tez jest!!!

nie lubie kozaczkow nienawidze tipsow i rozowych bluzeczek ( chociaz mam kilka :p ) wszedzie znajda sie takie ktore ubieraja sie jak 'lampuciary" i takie ktore sa normalne, ładnie i schludnie ubrane, z gustem ;)

Gość to ile masz
jak ja ubieram baleriny zamiast szpilek bo sa wygodne to uwazacie je za aseksualne a szara (bardzo lubiany kolor przez dziewczyny z teg co zauwazylam) koszulka tez bo ma taki zwykły kolor :O

Gość sadasdasdas
to jak wyglada fajnie ubrana?

Gość kingula24
zdjęcia super. masz talent:)

Gość kingula24
według mnie fajna ubrana laska * schludna * zadbana ale nie za bardzo wymalowana * orginalnie ubrana * modnie Ale "ładnemu we wszystkim ładnie"

Gość kingula24
baleriny sa zaj**iste !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdecydowanie baleriny sa zaj**iste !! TY też jesteś bardzo pozytywna osóbka:*

Gość po_ASP
phii talent? talentu nie trzeba poprawiac, a tutaj widac przerobki na programie jakims do zdjec.

podoba mi sie ta moda co teraz panuje na ulicach : lata 60 itd, bo ciuchy na prawde sa zajebiste tylko trzeba umiec je ze soba jakos polaczyc, a nie ktorzy niestety tego nie potrafia

Gość kingula24
ja uważm że te zdj. bez przeróbek też były by piękniusie. teraz wszędzie photo shop zadzi!

Gość po_ASP
a ja uważam, ze nawet z przerobkami nie sa dobre, ale to tylko moje zdanie, kazdy ma do niego prawo.

ee to akurat było zamierzone prosze Ciebie :) Myslisz ze jak ktos sobie ubzdura zdjecia z takimi a nie innymi odcieniami to aparat zrobi to za Ciebie? :) nie sadze :) a troche wariacji i czegos innego jest jak najbardziej wskazane :) a ja czasem tylko pobawie sie w programie picasa i finito :)

Gość kingula24
mi też podoba się obecna moda czego nie założysz to jest modne można nosić stare ubranie i to jest hiy! a tak z ciekawości chodzicie po lumpeksach???