Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LLLOLLL

złapałem doła...dziewczyny zacznijcie sie lepiej ubierac...takiej dandety juz ni

Polecane posty

Gość hahahahhaha
kingula24 - wiesz powiem tak masz dopiero 14 lat :) I jak na moje oko normalna dziewczyna z Ciebie :)

Gość LLLOLLL
hahaahah nie obraz sie ale odpada pasujesz do faceta dresa

Gość hahahahhaha
LLLoLLL hehehe ale to w żadnym wypadku nie ja ;P :P :P

Gość LLLOLLL
idzcie dziewuchy na nowy swiat i zobaczcie jak sie powinno nosic bo nie dam rady psychicznie podrozowac po polsce

Gość hahahahhaha
niesttey nei jestem z Warszawy :P A jak Twoim zdaniem powinna wyglądac kobieta ?

Gość hahahahhaha
Ja jestem ze Śląska i pełno tego tu :O

Gość ja jestem z poznania i takich
ale tak w ciagu dnia? w centrum miasta? :o

Gość hahahahhaha
No oczywiście takich lampucer jest pełno

Gość LLLOLLL
jak sie ma troche mniej $$$ wystarczy isc do H&M i mozna sie fajnie i gustownie ubrac

Gość hahahahhaha
Ja tam nie lubie ubierac sie w H&M :P wolę sizzera :P umbro czy nike :P albo new yorker, orsey :P

Gość Kwiaaa
NightOnaaaaa Troszkę przesadzacie moim zdaniem Ja mam tipsy i co z tego? różowe bluzki tez noszę i co ? Szpilki bardzo rzadko bo nie lubię Nie uważam się za wcale fajną jestem zwykłą normalną dziewczyną Bluzek z duzym dekoltem tez nie noszę, a że mam tipsy czy różową bluzkę już jestem gorsza ?? Jako czlowiek - nie, jesli chodzi o gust - owszem. To znaczy ze wstyd sie z Toba pokazac na ulicy. Sztuczne kawalki ciala, landrynkowy kolor, fuj

Gość NightOnaaaaa
Sztuczne ? hmmm tipsy mam ale na swoich paznokciach tylko żel bez sztucznego paznokcia :P Co do landrynkowego koloru to jesli jestes kobieta to napewno masz w swojej szafie coś różowego

wszystko zależy jak te tipsy wyglądają, bo jesli masz krótkie, schludne, z frenchem albo tylko bezbarwnym lakierem, to ok. ale jwlsi masz krogulce i do tego z ozdobnikami to jest oblesne. tak samo rózowy kolor, rozowy rozowemu nie jest równy, malinowy czy fuksja ok, ale kolor barbie juz raczej nie, choc mozna tak go ograc w dodatkach, ze bedzie wygladal gustownie.

Gość NightOnaaaaa
Paznokcie mam krótkie :P Czasem french a czasem jakiś kolor :P w lato zazwyczaj jakis kolor :P Co do różu nie jest on barbi chociaz nie powiem bo jedna bluzke mam w takim kolorze ale wiekszosc jakich mam rozowe to jest ładny jasny roz nie zaden rzucający się w oczy :P

i autor uciekł:o

he he; kolor barbie... :D dobrze, że mam dobry gust ;) inaczej pewnie nie mogłabym być urzędniczką, chociaż niezłe kwiatki też się tu trafiają :D

i żeby nie było... też jestem z Poznania, ale bezguścia widzę na każdym kroku - może mniej niż w innych miastach