Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

moja dziewczyna okazala sie biseksułalna.co o tym sadzicie

Polecane posty

Ostatnio na imprezie bylem z nia i przyuwazylem jak sie lize z kolezanka .od samego poczatku podejrzewalem ze jest jakas zboczona .Miala bogata przeszlosc erotyczna bawila sie facetami. Teraz tak jak bym sie troche odkochal .pewnie nie dla jednego faceta taka kobieta oki ale ja mam mieszane uczucia potrzebuje stabilizacij mam 28 lat ona mlodsza

Gość stockingBoy
..leeeee - ale masz fajnie. tez bym tak chcial - serio. to jest nic zlego uwazam.

Gość ja jestem sczecin niebuszewo
o ile chcesz miec klode szukaj cnotke, ale moim zdaniem powinnes sie cieszyc bedziesz mial bogate zycie erotyczne malzenskie

Twoja dziewczyna może mieć tak jak ja- czyli biseksualna ale duża przewaga na facetów. mam męża, dziecko w drodze, ale nie raz właśnie na jakiejś imprezie, po alkoholu całowałam się z koleżankami. gorzej jak Twoja panna woli dziewczyny. ale skoro jest z TOBĄ- FACETEM to pewno tak nie jest. nic sie nie bój, jeszcze będziesz szczęśliwy że Ci się taka trafiła, bo przynajmniej będziesz mieć coś więcej niż "pod kołderką, bez światła, raz na miesiąc" :)

Gość ja bym na tym skorzystał
i zrobił zajebisty trójkoncik

I tak jak ja.. Ja też jestem bi, ale swoje życie związałam z mężczyzną, którego kocham. I nie mam go zamiaru wcale zostawiać.

moja zona tez ma zapedy Bi, ale wyznaje jedna sluszna zasade: nic nie zastapi pozadnego prawdziwego kutaja :)