Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amegas

nadmierne pocenie pod pachami blagam pomocy!

Polecane posty

Gość amegas

To istny koszmar, nic mi nie pomaga, nic! Nie moge nosic bluzek z krotkim rekawem, z dlugim, nawet w zimie sie poce w krotkim rekawku, to jakis koszmar, w zadnym innym miejscu sie nie poce, a tu taki klops :( Czy ktos ma taki problem, czy komus udalo sie z tego wyleczyc? Jest tak duzo cudownych bluzek, ktorych nie moge nosic... Prosze o porady:(

Gość w aptece możesz
kupić ETIAXIL.Kosztuje ponad 50zł.,

Gość amegas
jezeli jest skuteczny to kupie...

Gość mnie sie udało
poleciła mi koleżanka z pracy ETIAXIL (wiem, wiem kosztuje ok 50 zł) ale narpawde skuteczne-uwież mi napradwe wiem co to zneczy sie nadmniernie pocic, już myślałam że bede musiała sie z tym pogodzic a tu niespodzinka, też sie zastanawiała czy to nie wyrzucone pieniądze ale spróbowałam

Gość ttrttrtr
Albo Etiaxil albo Antidral - który ci tam lepiej podejdzie (ja np. po Etiaxilu dostałam uczulenia).

Gość tylko i wyłacznie
etiaxil ale nie czesciej niz 2 razy w tygodniu bo moze wywołac podraznienie jesli za czesto sie go stosuje.

Gość mnie sie udało
dokładnie ja stostuje 1 w tygodniu i mi wystarcza, PS. kupowałam też na allegro bo dużo taniej i nie były to żadne podróby :)

Gość w aptece możesz

Gość mnie sie udało
jak kupisz to daj znac czy jestes zadowolona z efektu :) pozdr

Gość w aptece możesz
powodzenia,napewno znajdziesz coś dla siebie

Gość amegas
dziekuje, kupie na poczatku przyszlego tygodnia i z pewnoscia dam znac :)

nie etaxil tylko polski orpowiednik antidral! ja uzywam ten pierwszy kosztuje 50 zł a ten drugi polski 14 zł!...jest swietny wystarczy sie pozmarowac dwa razy w tygodniu na noc bo swedzi ale to mija polecam Antidral!!!!

Gość mgddfgfg
na efekty trzeba trochę poczekać, czy to działa prawie od razu?

Gość kxfmdkfvmdk
Kup Antidral, dużo tańszy od Etiaxilu a działa tak samo. Ja się strasznie pociłam i zaczęłam stosowanie od raz na 2-3 dni. Po drugiej aplikacji było widać efekty, teraz stosuję antidral od czasu do czasu - kiedy zaczynam się znowu pocić pod pachami (kiedyś nie mogłam nosić obcisłych bluzek, bo non stop miałam plamy, teraz ze zgrozą wspominam tamten czas, problem zniknął).

Gość kxfmdkfvmdk
Tylko przeczytaj jak się stosuje ten specyfik, bo później niektóre laski stosują rano, jak antyperspirant, a to obniża skuteczność. Polecam wszystkim, którzy mają problem z nadmiernym poceniem - warto spróbować, bo to naprawdę działa! I polecam zacząć od Antidralu - jak nie zadziała, to można sprobować droższego środka, ale jeżeli będzie skuteczny to po co przepłacać..?