Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomozcie mi prosze.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Polecane posty

Gość Pomozcie mi prosze.

Dziewczyny kochalam sie bez zabezpieczenia z chlopakiem 28 dnia cyklu przy cyklach 32 dniowych. Dzisiaj powinnam dostac okres a jeszcze go nie mam a temperature od dwoch dni w pochwie mam 36.6. Czy moge byc w ciazy??

Gość Larcia11111
Ha. Ja mam podobny problem, kochałam sie z chłopakiem miesiac temu w ostatni dzień cyklu i na drugi dzień dostałam okres, a teraz mi się spóźnia i też nie wiem co myśleć, nie mam też żadnych objawów, nic, tylko śluz.

Gość xyxx
Bardzo wątpliwe !!! Opóżnia Ci się raczej z innych powodów. Ciąża w Twoim przypadku jest tu małoprawdopodobna :) Ale dziś już powinnaś dostać okres więc dla pewności zrób test. Wynik będzie wiarygodny !!!

Gość Pomozcie mi prosze.
Po niecalym tygodniu od tego stosunku juz bedzie wiarygodny?? bo to bylo w sobote

Gość xyxx
Larcia u Ciebie podobnie - mało prawdopodobna ciąża !!!

Gość Pomozcie mi prosze.
W sumie jeszcze mi sie nie spoznia bo rownie dobrze moge dostac wieczorem tak jak ostatnio ale jakos martwie sie.. chociaz piersi bolaly mnie juz 3 dni po owulacji i dzis bola bardziej wiec moze to na okres bo stosunek byl juz raczej po owulacji..ale tej pewnosci nigdy nie ma;/

Gość xyxx
No tak ale test się wykonuje w dniu spodziewanej miesiączki bo wtedy jest najbardziej wiarygodny. A kochałaś się już w dniach "niepłodnych" więc wątpliwe że to ciąża

Gość xyxx
Eee tam, dostaniesz miesiączkę, to pewne :)

Gość Larcia11111
XYXX mam taką cichą nadzieję... Jednak trochę ten śluz mnie niepokoi... nie mogę sobie przypomnieć czy miałam tak kiedyś przed okresem... wiem, dziwne ale jakos nie przywiązywałam wcześniej uwagi ;)

Gość xyxx
Larcia ja często ma taki sluz przed miesiączką a w ciąży nie jestem :) Tak więc tym się nie sugeruj :) Będzie dobrze !

Gość Larcia11111
Ileż to człowiek musi stresów znieść ;) :) i to najwięcej kobieta.

Gość Larcia11111
dzięki xyxx :)

Gość Pomozcie mi prosze.
Obysmy dostaly ten okres;)

Gość Larcia11111
Oby :)

Gość xyxx
hihihi spoko, rozumiem Was doskonale :) Ja od porodu mam bardzo nieregularne cykle więc co misiąc przeżywam to samo co Wy teraz :) Mimo, ze używamy gumek ale jak wiadomo, żadna metoda nie daje 100 % pewności. POWODZENIA !!!

Gość Imagination1984
pewnie że człowiek musi dużo stresów znieść, ale mniej by musiał znosić gdyby nie robił takich głupot - zabezpieczenie nie daje 100% a tym bardziej jak się nie zabezpiecza szanse są o wiele większe.

Gość Pomozcie mi prosze.
Tyle wiem ale zapytalam czy w moim przypadku sa duze szanse..

skad my niby mamy wiedziec czy jedna z druga jest w ciazy... jedna sie kochala w 15 dniu cyklu, druga w 21 ... dziewczyny, litosci...skoro decydujecie sie na sex bez zabezpieczenia zadnego konkretnego to liczcie sie z tym ze odpowidz na wasze pytania moze byc tak lub nie....jak wam 10 osob napisze nie, a 3 osoby tak, to juz jestescie spokojne ze nie jestescie w ciazy...? jezeli macie taki problem to idzcie do lekarza, lub zadzwoncie na calodobowa pomoc ginekologiczna i wam wszystko wytlumacza...Skad niby my tu na kafeterii mam wiedziec czy ktos jest w coiazy....

Gość Pomozcie mi prosze.
a czy ja napisalam zebyscie mi napisaly czy jestem w ciazy?? chcialam tylko dowiedziec sie jakie jest wasze zdanie bo chyba po to jest forum zeby pytac?? skoro Ci się to niepodoba to nie musisz czytac i w ogole sie wypowiadac bo twoja wypowiedz byla tu zbędna;)

Gość róznie może być
jak się uprawia seks bez zabezpieczenia to zawsze trzeba liczyć się z możliwością zajścia w ciążę ! ja zaszłam w 30 dniu cyklu przy cyklach 33 dniowych, owulacja zawsze może się przesunąć

Gość fasda
chcą was tylko nastraszyć... ja też uważam że to nie ciąża...