Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość looost

mój facet ma dziecko...

Polecane posty

Gość looost

znam go pół roku, umawiam sie z nim od czasu do czasu a dziś dowiedziałam sie ze ma dziecko... i chyba mam z tym problem :(

Gość looost
hej lady, oczywiście dziecko nie ze mną ;) po prostu wiem, ze synek będzie zawsze "pierwszy" , tzw kopara mi dziś opadła ... nie balabyś się?

Gość bhbyjkbvgftgcdtrgh
a co poweisz na to, ze ja po 2 lata zwiazku i zaplanowanym slubie dowiedzialam sie przez zupelny przypadek, ze on ma niespelna 2-letnie dziecko! co ja mam robic?

Gość no jakbym sie o tym dowiedzial
po takim czasie to byłabym w szoku, nie ma co.:O

Gość akirooa
Takiego z dzieckiem nigdy w zyciu bym nie wziela nawet jakbym go bardzo kochala.

Gość bhbyjkbvgftgcdtrgh
nawet nie wiesz jak mi ciezko kocham do nad zycie ale ciagle mysle o tej je****j dz***e, ktora wpadla z nim dla kasy

Gość ja bym wziela
pod warunkiem, ze to dizecko mieszkałoby z nim a z byłą byloby zero kontaktu bo tak to roznie bywa...tunie dziecko jest problemem tylko najczesciej ex, ktore nagle przypominaja sobie o istnieniu tatusia i co chwila pod pretekstem pomocy przy dziecku go wzywają.:o

Gość bhbyjkbvgftgcdtrgh
kiedys na samym poczatku sie mnie spytal, co bym zrfobila, gdyby tak sie okazalo. zapewnil mnie, ze o niczym nie wiem i ze to jest tylko takie retoryczne pytanie teraz dopiero mi sie to przypomnialo

Gość raczej nie chcialabym
faceta z bagażem.

Gość Dalmatynczyk
Bym go wziela jakby dziecko oddal do schroniska dla psow.

Gość bhbyjkbvgftgcdtrgh
on nie chce miec zadnego kontaktu z dzieckiem, bo twierdzi, ze tez dopiero sie teraz dowiedzial, ze jest jego. cala jego rodzinka o tym juz wie i sa za nia i tym bachorem

Gość no jak w telenoweli
teraz sie dowiedział? a jego rodzina jest za jego dzieckiem i jego ex?:O

Gość bhbyjkbvgftgcdtrgh
w sumie nie byli para tylko sie spotykali od czasu do czasu ale i tak mnie strzela, ze z inna moze miec dziecko wszyscy sa za tym, jak mowia "slodkim dzieciaczkiem" i jego jeb****a mamusia

Gość bhbyjkbvgftgcdtrgh
co ja mam robic? juz sama nie wiem czy warto sie tak poswiecac?

Gość moj maz tez ma dziecko
ale nie ma z nim zadnego kontaktu, bo jego ex nie dopuszcza do tych spotkan i po prostu nie ma mozliwosci...

w dzisiejszych czasach DZIECKO ma przesrane.... dlaczego nmasz sie nie wiazac z takim facetem skoro go kochasz?????

Gość do bhbyjkbvgftgcdtrgh
a Ty mu wierz glupia pipo, ze nic nie wiedzial o dzieckui ze to tylko tamtej wina, bo go chciala na dzieciaka zlapac dla kasy. A co on kurwa jakis niedojeb psychiczny, ze nie wiedzial i z spanie z kobieta moze sie skonczyc ciaza? Aha, poza tym jaka trzeba byc suka , zeby dziecko okreslac takimi epiteteami jakich ty uzylas ?:-o

Gość bhbyjkbvgftgcdtrgh
dla mnie ona jest k****a tak samo, bo majac meza i inne dziecko, nie idzie sie z innym facetem do lozku. ona nie ma szacunku do dziecka, bo nie mozna go traktowac jak przepustki do szczescia. on mnie tez wkur**a,bo to wiedzial na 100%, tak mysle. takie rzeczy sie wi. Tylko czemu ja mam cierpiec przez takie zwyrodniale babska

Gość bhbyjkbvgftgcdtrgh
bachor wcale nie jest takim strasznym epitetem. juz nie przesadzaj. trzeba te wszystkie su*ki wsadzic na titanica, zeby sie rozpieprz**y o gore lodowa hahahhahah

Gość troche lat juz mam
dla mnie to twoj facet i ta kobieta sa na rowni. oboje zal.pl. ona kurwa a on kurwiarz , jesli juz uzywasz tych slow :-o Dziecko jednak nie jest niczemu winne, samo sie na swiat nie pchalo. Zrobil, to niech wezmie odpowiedzialnosc teraz za swoje wczesniejsze zabawy. Najlatwiej uciec z podkulonym ogonem i czekac az sie sprawa sama rozwiaze. Nie jest pewien czy to jego? A od czego sa badania dna?

Gość osoba_trzecia
gratulacje - masz pewność, że nie jet bezpłodnym impotentem, a to już jest coś - nie można przecież mieć wszystkiego :P

Gość bhbyjkbvgftgcdtrgh
nie obwiniam dziecka, ale wiekszosc z Was nigdy nie byla w takiej sytuacji, wiec tez nie mozecie mnie potepiac kiedys tez bym stanela po stronie matki i dziecka a teraz... dajcie jakas rade a nie tylko krytykujecie ja pier***e, ludzie jak macie tylko mnie krytykowac, to sobie lepiej darujcie to wcale nie jest dla mnie proste, bo myslalam, ze takie rzeczy dzieja sie tylko w telenowelach do :troche lat juz mam: testy sa zrobione, nie uwazam dziecka za wine rodzicow, ale uwierz, ze mi tez lekko nie jest.. ;(

Gość a taka jedna kobietka
do "bhbyjkbvgftgcdtrgh" Kobieto, nikt Ci nie każe tego dziecka od razu pokochać. Masz prawo chcieć mieć faceta bez zobowiązań, który będzie tylko Twój. Ale wyzywanie tamtej kobiety i tego dziecka nie świadczy o Tobie najlepiej :O Uważam, że nie wiesz jak między nimi było, a wyciągnęłaś sobie jakieś wnioski i tego się trzymasz, bo tak Ci wygodniej. Ulżyło Ci że sobie po nich pojechałaś? :O A co do rady: jeżeli uważasz, że nie dasz rady zaakceptować tego dziecka, to związek z jego ojcem według mnie nie ma sensu, bo wcześniej czy później ta sprawa się odbije na Was i stanie się przyczyną Waszych kłótni. Do Ciebie należy decyzja czy dasz sobie z tym radę, czy nie. Nikt tutaj nie wie co CI w głowie siedzi.

Gość mamusia piotrusia
ciesze sie, ze jestem tutaj anonimowa potepiajcie mnie ile chcecie ja tez wrobilam faceta w dziecko, bo moj zwiazek sie nie ukladal a nowy facet byl dobra okazja do wybicia z tego bagna o dziecku powiedzialam mu, jak z mezem bylo zle i sie rozstalismy liczylam na niego i kase, ale sie przeliczylam e teraz jest podwojne bagno wiec wiem jak sie czujesz,tzn pszypuszczam i niewiem czemu tak zrobilam a teraz obgadujcie mnie

Gość a co mi tam34
i co nas to obchodziu