Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość looost

mój facet ma dziecko...

Polecane posty

Gość tak tiki tak
ja bym go zostawiła niech wychowuje swoje dziecko swoją drogą, pewnie wiedział, a wcale się nim nie zajmował... kopnij go w dupę

Gość upupupupupupu4332
up

Gość imszka1986
to go rzuc

Gość ale do dupy
a jak ona kocha swojego faceta? nie wiem co Ci poradzic? ja wspolczuje Ci z calego serca a do Mamusia piotrusia: jestes dziwka, ale dorze, ze sie do tego przyznajesz

Gość juka833333
a ja ci powiem z doswiadczenia jako corka takiego tatuska tak jezeli ojciec - w tym przypadku twoj facet - interesuje sie dzieckiem z poprzedniego zwiazku to dziecko by mi w ogole nie przeszkadzalo. jezeli by je zas olewal to olalabym takiego faceta, bo tak samo traktowal by wasze wspolne dziecko. dziekuje:))

Gość juka833333
no bo ile jest wart facet, ktory olewa wlasne dziecko?? a to ze ma je z inna kobieta, no coz zycie roznie sie uklada...

Gość zycie nas nie rozpieszcza
masz bardzo ciezka sytuacja wspolczuje.. z jednej strony dziecko jest pokrzywdzone a z drugiej nowa kobieta i wszystko jest do dupy nigdy bym nie chciala sie znalezc w Twojej sytuacji kontakt z dzieckiem jak i jego brak, zawsze kogos krzywdzi jeb**e su** powinny pomyslec zanim pojda z facetrem do lozka dla kasy jeb**a rasa!!!!!!!!!!!!!!

Gość bhbyjkbvgftgcdtrgh
dziekuje Wam za wsparcie :) tydzien przed slubem odwolalam uroczystosc jest barrrrrrdzo, ale to barrrrrrrrrrrrdzo ciezko zal mi jest tego malenstwa a wiekszosc tylko po mnie jedzie, nic wiecej zycze Wam, byscie nigdy nie musialy stanac przed takim wyborem jak ja wina lezy po stronie "rodzico", ktorzy nie powinni byc tak nawet nazywani wydali na swiat dziecko,ktore od momentu poczecia skazane jest na tragedie

Gość smerfetka lallalaallal
trzymam kciuki, ze wszystko sie u Ciebie ulozy jak mozecie ja tak osadzac? wstydzcie sie laski

Gość papasmerf i smerfetka
up

Gość akwammmarynkaaa
Ja tez jestem w zwiazku z facetem ktory ma juz dziecko 5 - letnia coreczke.O dziecku powiedzial mi juz na samym poczatku znajomosci i mi to wcale nieprzeszkadzalo.Poznalam jego corke od razu bardzo sie polubilysmy.On jest dla niej dobrym ojcem, spotyka sie z corka bierze ja do nas .Spedza z nami weekend.A corka jego niecche wracac do domu.Bo mowi ze u nas jest tak fajnie.I czy niemoze zostac z nami juz na stale.Szok.A z moim partnerem mamy wspolne dziecko ma 5 miesiecy i ma starsza siostrzyczke ktora za nia szaleje.Planujemy slub.