Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wicio

ekstrakcja 7-dłutowanie

Polecane posty

Gość wicio

witam serdecznie!Mam taki problem 4 dni temu miałem usuwana 7 dolna niestety nie obeszło sie bez dłutowania a na dodatek wdało sie zakażenie dostałem antybiotyk DALACIN C 0,3mg + ketonal.dzis mija 4 dzien dostaje szału wszystko boli polik zrobił sie jak bania Pani dentystka powiedziała że to krwiak i rozszerzyła mi szczeke pekł ufffffffffffff ulga ale cóż po 3h zrobił sie z powrotem wielki i opuchniety zwiedziłem juz pare gabinetów dentystycznych i nic każdy rozkłada rece i każa wracac tam gdzie mi to robili wróciłem i usłyszałem ze tak ma byc :(.dodam jeszcze ze miałem 5 szwów 2 mi odpuścili aby ropa miała ujście i dostałem 3 zastrzyki ze znieczuleniem mieszanym.prosze o pomoc bo juz mam dość bólu i meczarni!!!pozdrawiam

Gość kateto
jesli jest w stanie Cie to w jakis sposob pocieszyc, to po ostatnim wyrywaniu meczylam sie 10 dni. Cierpliwosci!!

Gość Boguś53
W poniedziałek miałem usuniętą ósemkę. Były problemy z usunięciem i dlatego mam kilka szwów. Lekarz powiedział, że za tydzień mam zgłosić się na zdjęcie szwów. Nie wiem zatem (bo nie byłem w stanie zapytać) czy miał na myśli następny poniedziałek czy wtorek. Mimo, że to już piaty dzień po wyrwaniu boli mnie szczęka i wewnątrz widać jakiś krwiak i zasinienia.