Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misslady87

dziwny problem, ktory mnie bardzo martwi...

Polecane posty

Gość misslady87

Czesc:) mam 22 lata i moj problem jest dla mnie bardzo stresujacy. Ale zaczne moja historie od pocztaku. Pierwsza miesiaczke dostalam normalnie w wieku 12 lat. Cykle zawsze mialam idelanie regularne, zadnych odstep. Az do czasu mojego pierwszego wspolzycia, kiedy to okres spoznil mi sie miesiac i zaczely sie plamienia ze skrzepami, ktore trwaly 2 miesiace. Dopiero po tym okresie zdecydowalam sie pojsc do lekarza ginekologa, ktory zapytal sie mnie czy jakies dziwne szczatki z tymi plamieniami nie lecialy? Nie wiem o co mu do tej pory chodzilo... Przepisal mi antykoncepcje, najpierw harmonet a pozniej Diane35. Tabletki bez przerwy bralam przez 3 lata. Pozniej odstawilam i kolejna miesiaczka przyszla mi z opoznieniem miesiecznym. Pozniej juz wogole okresu nie dostalam... I tak to zaczely sie moje zmagania z wywolaniem okresu i normalnym miesiaczkowaniem. Dostawalam luteine, duphaston i po nich mialam okres, wszystko ok, ale jak odstawialam to okresu ani sladu... Dodam, ze stwierdzono u mnie w wieku 14 lat wole obojetne, na ktore dopoki nie zaczelam brac antykoncepcji bralam JODOX. Ostatnio robilam badania TSH, prolaktyny, progesteronu i wszystko mam w normie. Wkoncu zdenerwowalam sie i stwierdzilam, ze nie bede latac za kazdym razem do lekarza jak nie dostane miesiaczki i poczekam az przyjdzie sama i tak o to rok temu najpierw dostalam plamienie, po 1,5 miesiaca normalny okres, pozniej 3 miesiace nic i plamienie trwajace dlugo, pozniej 3 tygodnie spoznienia i znowu mocniejsze plamienie. Az wkoncu ginekolog przepisal mi Clostylbeygyt czy jakos tak sie nazywaly, zeby mogl zobaczyc czy wogole jajnik wytworzy jajeczko i rzeczywiscie wytworzyl poczym dostalam jak w zegarku okres normalny bolesny. Teraz po miesiacu spoznienia mam plamienie ze strasznymi skrzepami... jest mi niedobrze, strasznie mi goraca, sikam nadmiernie i ogolnie dziwnie sie czuje... Czy ktos mial podobne objawy? Najbardziej sie boje, ze nie bede miala dzieci ;( a chce miec.... Co radzicie? Prosze o jakies rady, odpowiedzi.. Dzieki z gory serdecznie i pozdrawiam :)

Gość a w dwóch zdaniach napisz

Gość misslady87
zapomnialam dodac, ze teraz odkad mam to plamienie a jest juz ponad tydzien pobolewaja mnie jajniki i podbrzusze...

Gość lililililili
nie wiem co moge ci doradzic,rozregulowany cykl?nie mam pojecia

Gość basia baksik
ginowy chodziło o szczątki płodu wraz z tymi skrzpami co ci leciały