JajaWywalone 21 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: No wszystko pamiętam Wspolczuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 5 godzin temu Wtedy było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalne pazuzu 1 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: No wszystko pamiętam opisz dokładniej bo to ciekawe, zawsze interesowały mnie urojenia wykolejeńców twojego rodzaju. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, JajaWywalone napisał: I marnie skończyła. Czemu lepiej niż elka dekadę byli razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 21 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Czemu lepiej niż elka dekadę byli razem A na co się powiesil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, fekalne pazuzu napisał: bardzo średnio sobie radzisz jak czytam z twoich opisów. Nie masz pełnego obrazka mój majątek rośnie w towar dostępny cyfry bedom później Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, JajaWywalone napisał: A na co się powiesil Podobno wkoorwil się na system jakieś terminy przegapil a ktoś nabral na niego coś bo on zgubil karteczki a wszystko do przodu podpisal coś takiego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalne pazuzu 1 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 16 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie masz pełnego obrazka mój majątek rośnie w towar dostępny cyfry bedom później nie potrzebuję pełnego obrazka skoro nie radzisz sobie z fundamentalnymi sprawami. tak sobie myślałem dziś że jesteś takim typowym polskim robakiem, polackim chamem rodem wyrwanym z lat 90. Edytowano 4 godziny temu przez fekalne pazuzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 631 Napisano 4 godziny temu 19 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Czemu lepiej niż elka dekadę byli razem Po chúj podajesz mnie w każdym przykładzie, Jeszcze porownujesz do swojej patologicznej rodziny wykolejeńcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalne pazuzu 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Po chúj podajesz mnie w każdym przykładzie, Jeszcze porownujesz do swojej patologicznej rodziny wykolejeńcu. jesteście sobie pisani. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalne pazuzu 1 Napisano 4 godziny temu (edytowany) lerzak ci przetrzepie bobra a ty mu podasz śniadanie, później będzie uczył twoje dzieci heblowania. Edytowano 4 godziny temu przez fekalne pazuzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Po chúj podajesz mnie w każdym przykładzie, Jeszcze porownujesz do swojej patologicznej rodziny wykolejeńcu. Co patologi u ciebie wieksza teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 4 godziny temu Moja matka miala z jednego miotu 2 a nie z dwóch xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1652 Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Podobno wkoorwil się na system jakieś terminy przegapil a ktoś nabral na niego coś bo on zgubil karteczki a wszystko do przodu podpisal coś takiego Kto to jest ten fekalne pazuzu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 4 godziny temu Moja matka dekadę utrzymala związku a nie 2-5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalne pazuzu 1 Napisano 4 godziny temu zatrzymałeś się w rozwoju przez to że zostałeś z matką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Kto to jest ten fekalne pazuzu? Krasnal narcyz taki bardzo chudy typek 1,6m z brodom lysy na pol bani o twarzy skrzata caly w tatuarze komiczna postac mocno komples wzrostu i problemy psychicznie że nikt go nie sznuje nikt się nie boi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, fekalne pazuzu napisał: zatrzymałeś się w rozwoju przez to że zostałeś z matką. Tak ale mi było to wygodne tesz bo lubiłem grac w gry i oszczędzać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 631 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Moja matka miala z jednego miotu 2 a nie z dwóch xD Patologia to picie, bicie, awantury i skrajne zachowania odbiegajace od normy społecznej a ty mi tu jakieś bzdury walisz. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1652 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Krasnal narcyz taki bardzo chudy typek 1,6m z brodom lysy na pol bani o twarzy skrzata caly w tatuarze komiczna postac mocno komples wzrostu i problemy psychicznie że nikt go nie sznuje nikt się nie boi Czyli tak wysoki jak ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 631 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Moja matka dekadę utrzymala związku a nie 2-5 A ja z ojcem starszego syna byłam 9 lat więc jak zwykle piêrdolisz jak popadnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalne pazuzu 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Patologia to picie, bicie, awantury i skrajne zachowania odbiegajace od normy społecznej a ty mi tu jakieś bzdury walisz. xd jesteś seksualną patologią tak samo jak lerzaczek. on ma niedojrzałe mechanizmy rozładowywania impulsów, a ty jesteś rozwiązła. powinnaś go rozprawiczyć i byłby spokój w końcu na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Czyli tak wysoki jak ja Ale dla faceta to ewolucji katastrofa zero szans na samice ktora go pożąda za czada nie moze się z tym pogodzic mimo pieniędzy po ojcu i nie chce przez to kobiety 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalne pazuzu 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: nie chce przez to kobiety nie chce kobiety bo nie chce tracić pieniędzy. nie wiesz jak to zajeebiście mieć kupę siana, bo nigdy nie miałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1652 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, fekalne pazuzu napisał: jesteś seksualną patologią tak samo jak lerzaczek. on ma niedojrzałe mechanizmy rozładowywania impulsów, a ty jesteś rozwiązła. powinnaś go rozprawiczyć i byłby spokój w końcu na forum. A ty jaki jesteś? Bo każdy jest coś nie tak z nim to może pośmiejmy sie z ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Patologia to picie, bicie, awantury i skrajne zachowania odbiegajace od normy społecznej a ty mi tu jakieś bzdury walisz. xd Patologii pudry nosa, seks za kamienicy, wysylanie zdjęć w związku innym, ciagle siedzenie na telefonie a dzieci las pas, wychowywanie malego prsez ojca zamiast mame, umawianie się na seks z pijakami z gorzowa wielkopolskiego wymieniac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalne pazuzu 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A ty jaki jesteś? Bo każdy jest coś nie tak z nim to może pośmiejmy sie z ciebie dużo przeruuchałem będąc młodzieńcem, nie będę tego ukrywał pod płaszczykiem udawanej skromności, ale ciało się starzej i wszystko się kiedyś kończy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, fekalne pazuzu napisał: nie chce kobiety bo nie chce tracić pieniędzy. nie wiesz jak to zajeebiście mieć kupę siana, bo nigdy nie miałeś. Raz miałem i straciłem przez kobietę mądrze robisz pytanie ile wytrzymasz efekt jojo się zbliza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalne pazuzu 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: wychowywanie malego prsez ojca zamiast mame to akurat dobrze bo dziecko nie wyrośnie na maminsynka takiego jak ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalne pazuzu 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Raz miałem i straciłem przez kobietę mądrze robisz pytanie ile wytrzymasz efekt jojo się zbliza ale co tu wytrzymywać, im człowiek starszy tym libido mniejsze i jest tylko łatwiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach