Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2222qqqqqqq

czy seks z facetem ktory ma 15cm penisa moze byc przyjemny dla kobiety ??

Polecane posty

Gość 2222qqqqqqq

Gość 2222qqqqqqq
obawiam sie ze to troche za malo czy mam powod zeby miec kompleks??

Gość stary człowiek a może
pierdolisz głupoty bo rośniesz!!!

Gość 2222qqqqqqq
sorki ale to mi nic nie mowi wiesz ja oczekiwalem powaznej odpowiedzi

Gość dfvgf
moze byc nawet bardzo przyjemny, moj facet ma 14 cm, i mam super orgazmy, nie dlugosc sie liczy a grubosc i co sie potrafi robic tym penisem jak sie nic nie potrafi a ma sie pale jak kon to wcale fajnie nie jest

Gość Agiiiii
kotus pamietaj, ze to co male i piekne. i mow sobie " maly ale wariat" bo wazne bys umial nim operowac, a nie cieszyc sie z 25 cm bambusa ktory jest wrecz nie wygodny;)

a co ty krową jestes ze musisz miec pól metra>>>??

Gość marna prowokacja......
kuźwa noga bo nasłuchałyście się na tym forum od jednej co doznała grubego i długiego penisa że rozmiar ma znaczenie może dla niej aż tak bo ma wybitnie dużą pochwę ale generalnie jak mały wariat to ok. a jak to mówi znajomy, jak nie dopieprzy to doliże :)

Gość 2222qqqqqqq
powiem prawde mam penisa ponad 15cm na14obwod mam dziewczyne z ktora jestem pare lat mowi ze jest jej codownie ale nie ma orgazmow a wiec obwiniam siebie za to podobno potrafie sie nim posugiwac ale stracilem wiare w siebie jak ja mam 4 orgazmy w ciagu dnia a ona zadnego

15cm to duzo! Nie zalicza sie do malych. Wielu ma wlasnie tyle. Dla kobiety to idealna miara. Powyzej 15cm czasem juz bywa uciazliwie. Pozbadz sie kompleksow!

Gość 2222qqqqqqq
dzieki za pocieszenie bo ja juz czuje ze popadam w depresje z tego powodu nabawilem sie kompleksu duzotez przez to forum bo tu tylko o duzych penisach przechwalaja sie a ja wlasnie chcialem zapytac jak to z tym jest

Gość 2222qqqqqqq
czyli jest ok??a dlaczego ona nie dochodzi mimo codziennych czestych stosunkow w roznych pozycjach

Gość sie wypowiem
od dawna marzylam o seksie z ciemnoskorym, czekoladowym posiadaczcem sporego penisa. no i wreszcie mialam ta okazje. powiem, ze jestem zawiedziona. czulam tylko tarcie, a nie podniecenie :( koniec koncow ani ja nie mialam orgazmu ani on, bezsens. osobiscie calkiem sobie chwale mniejsze penisy, nie wiem jak to bedzie w centymetrach, bo nigdy nie mierzylam ani nie mam zamiaru ;)

Gość a to mało jest
bo wedłgu mnie normalnie wazne zeby nie byl cienias :P

Gość galanonim
moj kochas chyba ma takiego. nigdy nie odwazylabym zaproponowac zmierzenie go. to jest ponizajace. skoro on miesci sie we mnie to znaczy ze jest ok. jak wyjechal kupilam sobie wibrator duzo wiekszy ale wcale nie wkladalam calego tylko polowe. ja tez nie zawsze mam orgazmy. szczegolnie wtedy gdy obawiam sie o ciaze bo kochamy sie bez prezerw. z gumka czuje sie tak jak z wibrtorem. a bez - dodatkowo calkiem przyjemnie i wtedy mam czasami orgazm pochwowy.

Gość Ayano-chan
sorki ale jezeli masz ciipe jak wiadro to nie bedzie dla ciebie przyjemny

Gość ani duży ani mały
zupełnie przeciętny. Pewnie jak ty cały :O

Gość 2222qqqqqqq
no ja jestem przecietny to fakt ale obawialem sie ze mam za malego wiec postanowilem zapytac dziekuje za wypowiedzi i jak ktos mial jakies doswiadczenia z takim penisem to tez prosze o wypowiedz

potrzeba penetracji długim penisem jest indywidualna dla każdej kobiety. To że nie ma orgazmu podczas stosunku to nie ma nic wspólnego z długością ,bo wewnątrz pochwa nie odbiera wrażeń dotykowych tylko wejście do pochwy i jej mózg jak jest nastawiona psychicznie do tego .

Gość dkdkdkd
Przykro mi, ale to nie kwestia cm tylko twojego braku wyczucia, ew umiejętności. Panna pewnie będzie miała orgazmy... jak zmieni faceta.

Gość jeśli w obwodzie to w sam raz

Gość geeee
Wam, chłopy, wydaje się, że o tym, czy kobieta ma orgazm czy nie wystarczą tylko centymetry. :(

Gość 2222qqqqqqq
byc moze tak ale naprawde kombinuje roznie nie zalezy mi tylko na zaspokojeniu swoich potrzeb ale na wspanialym seksie wiec daje z siebie wszystko lacznie z gra wstepna zabawami roznymi podchodze do seksu bardzo powaznie nie traktuje tego jak chwile przyjemnosci chce dac 2 osobie jak najwiecej przyjemnosci z tego i nie chodzi mi tylko o siebie ona moja kobieta mowi mi ze jestem codowny tylko ze ona ma problem bo nie potrafi sie skupic ale nie wiem gdzie jest prawda czy to moja wina czy jej

Gość 2222qqqqqqq
no niestety n ie w obwodzie w obwodzie tylko 14cm

Gość netiaa
Skoro ona nie może się skupić, to po prostu ją nie kręcisz i tyle. Znajdzie sobie innego, to będzie miała orgazm na sam widok. Niestety, ale tak to działa.

Gość 2222qqqqqqq
ta ostatnia wypowiedz jest naprawde pocieszajaca

Gość netiaa
Im wcześniej sobie to uświadomisz, tym lepiej. Jesteście niedopasowani seksualnie i tyle.

Gość 2222qqqqqqq
jestem z nia od 3 lat wiec nie ukrywam ze ja kocham i ze zostawie ja tylko dla tego ze nie ma orgazmu seks jest wazny ale nie do tego stopnia zeby zmienil nasze plany mazenia i popsol 3 lata zwiazku wiec moge ja piescic jezyczkiem wtedy zawsze ma orgazm