Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2222qqqqqqq

czy seks z facetem ktory ma 15cm penisa moze byc przyjemny dla kobiety ??

Polecane posty

Gość 2222qqqqqqq
nikt juz sie nie wypowie??

moj chlop tez ma malego...kochalismy sie raz do tej pry bo to dopiero poczatki,ale nie zostawie go dlatego ze ma malego...bylo mi dobrze.nie miala orgazmu ale sie dotrzemy i wiem to.powolutku..

Gość szfaswfrw
Moze nie mial przy Tobie pelnego wzwodu i dlatego

wiesz jak to jest za pierwszym razem...tak niby nie wiedomo czy tak czy nie i jak...hahah

poza ty gratuluje ci ze potrafisz doprowadzic ja do orgazmu jezykiem...w moim przypadku nikiomu sie to jescze nie udalo...

Gość 2222qqqqqqq
to slabych mialas kochankow albo nie umieja kozystac z jezyczka nie wszyscy jednak wiedza jak operowac jezykiem nie chodzi tylko zeby go wypchnac z ust i kuc lechtaczke podczas lizania tezeba sie wczuc a wtedy napewno bedziesz dopieszczona

nie potrafie tak naprowadzic faceta zeby mi zrobil dobrze...a raczej on mnie nie slucha...kiedy mowie o taaak ooo takkk,albo jecze to on uz zmienia tepo albo mierunek itd...i po zawodach...

Gość 2222qqqqqqq
czesta zmiana pozucji przy pieszczeniu paluszkami czy jezykiem kobiety nie przynosi przyjemnosci wiem to z doswiadczenia ja kiedy robie dobrze mojej kobiecie jezyczkiem zawsze ma orgazm kiedy nie przerywam po chwili ma 2 a pozniej musze odczekac bo cipka robi sie wrazliwa i chwilowo jest to nie przyjemne

ja to wiem!tylko dlaczego faceci o tym nie wiedza?albo mowia...kochanie juz nie moge tak w jwdnej pozycji caly czas,,,jezyk mnie boli...i chuj!

Gość 2222qqqqqqq
nie mow za wszystkich facetow ze tego nie wiedza sam jestem facetem i wiem jak to sie robi ale coz jeden potrafi zaspokoic kobiete penisem inny jezykiem ja penisem mam problem chociaz widze ze jest jej dobrze ale i tak nie ma orgazmu zawsze jestem szybszy ale za to odwzajemniam sie pobfitymi i dlugimi pieszczotami

Gość ps do autora
15 cm to nie jest malo moj ma 13cm i jest ok