Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam zrobic ............

POWIEDZCIE MI CO MAM ZROBIĆ???

Polecane posty

Moich lumpiarscy sąsiedzi w ogórdku robili ognisko, chlali tam jak głupcy jeszcze 20 minut temu. Sobie poszli a ogromne palące się ognisko w ogródku obok zostawili. Pali się ono żywym ogniem nikt go nie pilnuje boję się że coś się hajcenie!

Gość Dzwon natychmiast
998

Gość bez_sciemy
raczej 997 PS. sprawdź wcześniej czy sama nie jesteś pijana :)

no tylko ze nie wiem czy straż przyjedzie jak im powiem że do ogniska maja przyjechać :/ Może sama tam pójdę i przez ten płot jakoś je zgaszę???? Kurde no a zaraz obok jest drzewo jak ono się podpali to potem już tylko mój dom. Poczekam jeszcze z 5 minut moze zacznie samo gasnąc. Boję że żeby znów nie było potem sąsiedzkiego linczu nademną bo straż zapyta o mnie imie i nazwisko a raczej później tajemnicy nie utrzymają.

:) No daj spokój, ja nic nie pije mam ledwo 18 lat. Siedzę tu i się do matury uczę.

kurde ale mam sąsiadów :( Najpierw cała noc się drą, jakies libacje uzadzają a teraz jeszcze pożar przez nich będzie. Dzwonie na tą policę.

Gość klocccc
dzwon na policje , a potem sasiedzi w odwecie beda dzwonic na policje, jak bedziesz miala balange po 22.00

Gość wandziulla
mozesz zorbic 3 rzeczy: 1.czuwać, az się przestanie palić 2.zadzwonic po straż pozarną 3.wyjsćze szlauchem i zgasic ognisko

ale to nie chodzi o nic. Zamknęłam okno i niech tam śpiewali. Ale zostawili to ognisko ogromne i serio tam się może wiele rzeczy podpalić. Ja tam szalonych balang nie robię więc mi policją nie pogrożą. Zadzowniłam, opisałam sytuację maksymalnie obiektywnie, powiedział że kogoś tam przyślą. Poprosiłam też żeby nie mówić że to ja dzwoniłam. Oni specjalnie ta huczna impreze teraz zrobili bo widzą że moich rodziców nie ma w domu bo na weekend pojechali. I to zaraz przy naszym płocie, i zaraz pod drzewem!

tym szlauchem nie dosięgłabym tam niestety Nie chce nikomu krzywdy robić ale jest ono dość spore to ognisko a teraz jeszcze wiatr przyszedł. No zobaczcie sami (wybaczcie jakość zdjęcia ale mam kiepski ten aparacik) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5c5cec4cafaba5e4.html

Gość sdsadsada
hahahha prowokator hahaha posikałam się z tego textu :D

prowokator mam tu istotny problem, bo czas mija a to wcale się mniejsze nie robi a teraz jeszcze wiatr wieje i jak to drzewo się podpali to moja chata zaraz za nim. Czekam na policję. A sama też się boję o 2 w nocy po czarnym jak noc ogrodzie latać.

no z maty a z czego można innego ? :P

a powiedz co innego mogłam Twoim zdaniem zrobić? Czekać aż ogień będzie na tyle blisko żeby uciekać z domu z psem? PS wiem wiem ale nie dla mnie te uzupełniacze :D W przyszłym roku jak będzie mi się chciało to zdam jeszcze fizę, ale teraz skupiam się na macie.

No właśnie prowokatorze sęk w tym że ja tu dziś jestem sama! Aż do niedzieli wieczór, rodzice wyjechali na weekend. Dlatego też tamci nie mieli żadnych zahamowań w rozmachu z jakimś śpiewali :D

Gość sdsadsada
ciekawe kiedy straz przyjedzie

skąd (ort) Nie martw się policja zaraz powinna być! :D No ale zobacz to zdjęcie które wkleiłam i powiedz że przesadzam!

nie przesadzam :P

Kurczeeeeee gdzie ta policja no. :O A to nic nie gaśnie :/ i tylko strzela

nie nie, ja najlepiej uczy mi się miedzy 22 a 2 w nocy, choć powiem szczerze że dziś uczyłam się autentycznie cały dzień. Brakuje mi juz testów :( rozwiązuje te które mam 2 raz. Planowałam pójść spać o 2 i rano od 8 robić je na nowo tym razem na czas :)