Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam zrobic ............

POWIEDZCIE MI CO MAM ZROBIĆ???

Polecane posty

Gość co mam zrobic ...........
Zarządzanie zasobami ludzkimi ide spać 🖐️

Czesc dzieciaki Apropo matury... eh to byly czasy... jak ja swoja przypomne sobie to mi smiac sie chce :D

ja wam powiem że też jakiegoś stresa nie mam do matmy został mi ponad tydzień a mi się już materiały do nauki skończyły, pewnie się czuje z tego już. Juz się nawet z takiej ksiażki którą będę miała na studiach zaczęłam uczyć :D Tylko tego polskiego nie chce mi się zdawać, no poprostu mi się nie chce.

dobrze ze jak zdawalam mature to nie bylo obowiazku zdawania matmy ,bankowo bym nie zdala , nawet na te marne 30% :O jestem debilem matematycznym wiec wiecie... ale na szczescie mialam szczescie i nie bylo na maturze tego :D Masz racje ze sie nie stresujesz , bo niby czym? rowniez nie mialam stresu , na lajcie podeszlam do egzaminow maturalnych i jak patrzylam na kujonow niemalze nie beczacych ze stresu na korytarzu to smiac mi sie chcialo :D

ItsOnlyMexx_20 - teraz też nie ma obowiązku jeszcze, ale ja musze żeby isć na te studia i w ogóle jakiekolwiek inne które mnie interesują. Ja lubie matematykę bo wystarczy znać kilka podstawowych reguł żeby rozwiązać wszystko :) Ja sama jestem kujonem :D Jasne że jestem, ale jestem też już dośc obryta dlatego brak stresu.