Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jessse

Zakupy w hipermarkecie Auchan - zapomnialam jeden siatki- co robic??

Polecane posty

Gość Jessse

Wczoraj zrobilam zakupy w Auchan. Przyjezdzam do domu a tam nie mam dwoch produktow jakie zakupilam. Sa to dwa produkty - z rachunku wynika ze zostaly przez kasjerke skasowane jako ostatnie. Mysle ze po prostu zapakowala je do jednej torby a ja nie zauwazylam jej i nie wzielam. Mam paragon- myslicie ze jest duze prawdopodobienstwo ze te siatke gdzies odlozyli i te zakupy moje sa?? Dzwonic do auchan czy nie?? Prosze pomozcie.

Nie masz co dzwonić. Napewno ich nie odzyskasz. Wiesz ile ludzi się po Tobie przewinęło. A poza tym dzisiaj wszystko pozamykane.

Gość dokladnie nie raz bylam
swiadkiem ze ktos zabral reklamowke komus kto byl wczesniej. Ja sama raz robiac zakupy spakowalam siatki i w domu okazalo sie ze jedna nie jest mojam, w sumie nie skorzystalam z tego bo byly tam jakies rzeczy do samochodu ale tanie nie byly

hmm z tymi zakupami w Auchan to jest tak. kiedy klient zapomni zakupów kasjerka ma obowiazek zglosic to liniowej i ochronie jako zaplacone zapomniane wtedy spisuje sie nr kasy date nr paragonu i to co zostalo zostawione. klient nie odzyska juz zakupow ale z pragonem odzyska pieniazki w punkcie obslugi klienta wiec nie ma czym sie martwic jesli zapomnicie zakupow. no gorzej jest gdy klient obok zabierze ale przewaznie jest tak ze kasjerka podczas rozkladania reklamowek widzi ze zostalo cos nie zabrane. a i jeszcze jedno nie zapominajcie swoich zakupów poniewaz za kazde zostawione zakupy kasjerka ma mniejsza premie:( a wiem to stad gdyz sama pracuje na kasie w auchan i wiem co robic w takim wypadku:)

Gość kajaaa8
"a i jeszcze jedno nie zapominajcie swoich zakupów poniewaz za kazde zostawione zakupy kasjerka ma mniejsza premie" ALE BZDURA, już nie mają na czym oszczędzać :o

Gość gość
chyba nie zostawiamy tych siatek specjalnie nie?