Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia123455

betoniarka w swieto gdzie zglosic

Polecane posty

Gość asia123455

od rana sasiad wali mlotem i betoniarka chodzi- ma ekipe i plot robia, mozna to gdzies zglosic??? w swieto sie k*** wyspac nie mozna.

Gość a niech sobie chlopina
pracuje co ci to przeszkadza

Gość Fan spokoju
Zadzwoń do Ojca Dyrektora - Toruń

bo sasiad ma jeden dzien wolny i chce sobie cos zrobic ale nie moze do sasiadce zazdrosc zrzera dupe ze bedzie mial nowy plotek a ona stary rozwalajacy sie

Gość asia123455
nie wydaje mi sie.... chce pospac, jak mam jeden dzien wolny a nie sluchac mllota od 6 rano

Gość dzisiaj u Ciebie
dzisiaj u Ciebie wielkie święto a w niedzielę będziesz dziury w ścianie wiercić.... i tak w taka pogodę nie da się spać...

Gość dzisiaj u Ciebie
święto - każdy świętuje po swojemu... a cisza nocna jest do 6:00

Gość asia123455
u mnie jest swieto zawsze kiedy nie musze zapi***alac na 3 etatach od 8 do 22. a tu wielki pan radca prawny sobie bedzie budzil cala ulice:(

co najwyżej możesz go grzecznie poprosić ,żeby przestał albo wypolerować mu bilencje swoim szorstkim językiem a tak nic nie zrobisz :classic_cool:

Gość asia123455
cisza nocna cisza nocna a kultura kultura, nie sadzisz?

a on kiedy ma sobie zrobic plotek 3 etaty to nie jest 14 godzin tylko 24 etat 1 etat znaczy 8 godzin wiesz o tym? A on moze sobie robic wszystko co chce a ty nie

Gość Królowa Kafeterii oryginal
korki w uszy i do pryczula!! a nie tu biadolić - rzeczywiście!! u mnie kury i koguty już od 4 pieją i jakiś nikt z ozorem na skargi nie lata !!

Gość czarny kotekPP
w koncu swieto pracy to facet pracuje:P a tak na powaznie, nie sadze zebyś cos mogła zrobić, zresztą juz sie obudziłaś, a po co robic sobie wrogów wsrod sąsiadów dzwoniąc na policje...

Gość asia123455
wiem co to jest etat, skonczylam prawo:) wez tylko pod uwage jedna rzecz- obecnie pracujac w trzech miejscach wymagania masz takie, ze chocbys miala po 1/4 etatu wszedzie, to i tak wychodzi jakby pracowala na 3 pelnych, przynajmniej w moim zawodzie. jesli plot robia mu FACHOWCY to chyba moga rownie dobrze robic w dzien roboczy, nie sadzisz??? albo przynajmniej kulturalnie od jakiejs cywilizowanej godziny. ostatnio jak byly takie fajne cieple dni i wszyscy usilowali wietrzyc domy to opony calymi dniami palil:D i powiedzcie ze jest milym sasiadam to j***e:)

Gość sxvghqjns
asia123455-jak ci przeszkadza sasiad ktory robi remont w swieto,to weź w powszedni dzien zatrudnij dla niego ekipe remontowa i opłac ja z własnej kieszeni i bedzie po krzyku.

Gość Królowa Kafeterii oryginal
hahahhaaha może nie jest miły - nie znam go - a j**ąc to mi możesz... popisać se na klawiaturze... hehehheee

Gość odyniec leśny
weź sie babo zastanów o co się wzniecasz... ??

Gość Jarecky
Droga Asiu! Z ciebie taki prawnik jak ze mnie kosmonauta. Rzekomo ukończyłaś prawo i zadajesz takie lamerskie, kompromitujące pytanie (gdzie to zgłosić?)? Odpowiedź jest prosta - nigdzie! Facet ma prawo budować ten płot (poza ramami godzinowymi ciszy nocnej). Palenie opon to inna sprawa, jest to niedopuszczalne (Straż miejska).

Gość czas spać - marzenia upadły
A mój nawiedzony sąsiad od 7 rano kosi trawę :p i co ? mam go za jaja powiesić ? Aczkolwiek mam na to zajebistą ochotę :classic_cool:

Gość sxvghqjns
czas spać - marzenia upadły--trzeba było skosic wczoraj sasiadowi trawn\nik to dzisiaj nie miałabys hałasu o 7:-)

Gość czas spać - marzenia upadły
sxvghqjns A wielki ch.... mnie obchodzi czyjaś trawa :p Wielki się k... ogrodnik znalazł

Gość asia123455
Jarecky, owszem ukonczylam:) Widzisz, sasiadowi nie spodobalo sie ze mam za dluga trawe ZA płotem , na skarpie nalezacej do miasta, i co??? Dzielnicowy zapukał:) Wiec jak widzisz, prawo ma malo wspolnego z rzeczywistoscia, i kazdy kto ma z prawem stycznosc dobrze o tym wie. Po drugie- jezeli jest na tyle upierdliwy ze x lat temu, potrafil wyzywac mojego ojca, ze o 7 rano wyjezdza do pracy i budzi go silnik samochodu, to wybacz ale sprawa nie jest juz taka niewinna i do odpuszczenia. Po trzecie- faktycznie chodzi o caloksztalt a dzisiejszy plot juz tylko zaognil sytuacje. Po czwarte ktos tam napisal ze mam mu w dzien roboczy zatrudnic pracownikow, a co w dzien wolny za darmo mu pracuja? Czy na czarno???

Gość sxvghqjns
czas spać - marzenia upadły--a sasiad na pewno mowi,ze ch..go obchodza ludzie ktorzy nie wstaja przed 7 :-) Wielkie k..wa spiochy sie znalazły :-)

Gość asia123455
sxvghqjns, do odpoczynku to chyba kazdy ma prawo co?

Gość odyniec leśny
hahhahhhahaa no teraz to już kwiczę na cały ryj !!!

Gość odyniec leśny
Aśka to odpalaj kosiarkę o 6:00 jutro rano i będzie git !!

Gość sxvghqjns
asia123455--takas madra a jednak nei za bardzo inteligentna :-) Chodziło mi o to,ze jak Ci przeszkadza hałas w swieta to powiedz sasiadow aby dał sobie dzisja z tym spokoj,bo jutro jest zwykły dzien i opłacisz mu prtacownikow w ramach rewaznu za spokojnie spedzone swieto. Ja zawsze odpyskowuje komus jak ktos mi cos mowi,z enp.piore w niedziele,czy maz cos tam w niedziele lub jakies swieta remontuje.Kazdemu czepiajacemu sie człowiekowi mowie,ze jak im przeszkadza,to owszem,moge nic w swieta nie robic,ale pod warunkiem,ze w dzien powszedni ta osoba opłaci mi lub sama zrobi to co ja robie w tej chwili.No i wtedy ludzie pyszczki zamykaja.

Gość asia123455
a wiecie, ze kodeks pracy mowi wyraznie, kiedy praca w dzien wolny lub swieto jest dozwolona??? i nie ma tam nic o robieniu sobie plotów:D