Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia123455

betoniarka w swieto gdzie zglosic

Polecane posty

Gość czas spać - marzenia upadły
Asiu - olej dziada ciepłym sikiem :D jutro, albo w niedzielę rozpal grilla i ustaw go tak "cudownie" by cały smrodek "leciał" z wiatrem na sąsiada :p

Gość sxvghqjns
asia123455-owszem,do odpocvzynku kazdy ma prawo,ale nie ma takeigo prawa aby komus zabronic remontow w swieta .Oby tylko przestrezegał godzin nocnych.Ogolnie to głosne remonty moga odbywac sie od 8 do 20.

Gość asia123455
hmm:) czymze moj grill przy jego oponach:D

Gość sxvghqjns
asia123455-a co ma kodeks pracy jezeli pracownik zgadza sie na takie roziwaznie,ze pracuje w swieta.

Gość asia123455
niewazne, czy sie zgadza czy nie:) jak napierdzielaszponad norme bo chcesz to tez jest to niezgodne z prawem.

Asieńko - gdzie tak uczą prawa,zen ie umiesz interpretowackodeksu pracy?????? :)))))))))))))))) Taki z Cibie prawnik, jak koziej d...y trąba, moja droga :)))) A poza tym, to chyba masz wobec niego jakies kompleksy :)) cit: "Wielki radca prawny...." ;)))) Zabawna jesteś.

Gość asia123455
umiem, nie stresuj sie tak:) i nie cytuj, bo po dobrej imprezie jestem, co zA za tym idzie pierdziele skladnie

Gość sxvghqjns
asia123455-jezeli porzeszkadza ci,ze ktos zapierdziela ponad mnorme i to na własne,nieprzymuszone zyczenie,to weź taka osobe na swoje utrzymanie.wtedy taka osoba i jego pracodawca nie beda ŁAMAC PRAWA PRACOWNICZEGO

Gość asia123455
Art. 151 z indeksem 10, co tu interpretowac, he?

Gość odyniec leśny
- odpal kosiarkę 6:00 - spal ze 2 opony w samo południe - odpal grilla zaraz jak zhajcują sie opony - a na koniec magnetofon z ulubioną piosenką mojego sąsiada pt ,,białe łabędzie" i obowiązkowo ,,złote obrączki" a dalej wedle uznania myślę, że dostatecznie mu uatrakcyjnisz czas... i zapuśc trawę za płot em - jak mu zacznie przeszkadzać to niech se ją skosi...

Gość jak sie smierdziele
nie ucza to musza zapierdalac w swieta

Gość asia123455
heh, odyniec, Ci powiem, ze chyba sie naprawde chetnie zastosuje... tylko poza tym skurwielem mam mase milych sasiadow, ktorych rowniez on wkurwia, wiec moze zbiorowe sluchanie i palenie opon;)?

sxvghqjns Jest święto i mam prawo spać do której mi się podoba :), nie jestem jednak w stanie - bo sobie chujoza pokosy urządził. Ale ja go k...załatwię - jutro zadzwonię tam gdzie trzeba. No bo proszę Was, ILE można wysłuchiwać skomlenia szczeniaka, który jest zamknięty w klatce 1metr na 1 metr ????

Gość sxvghqjns
jak sie smierdziele-moj maz sie wyuczył i zapierdziela dzisiaj ,bo robi remont naszego domu,wiec myslisz sie bardzoi,ze tylko ci co sie nie ucza to zapierddzielaja.A tak ogolnie to bardzo duzo osob ktorzy sa wykształceni pracuje fizycznie,w szczegolnosci na saksach.

Gość odyniec leśny
;-)

Gość jak sie smierdziele
zapierdalac sobie samemu dla siebie to jedno, a dla kogos , z lakomstwa to inne

Gość sxvghqjns
czas spać - marzenia upadły--nie ma przepisu zakazujacego remontow wswieta.To tylko niepisana umowa pomiedzy ludzmi,ze lepiej nie zakłocac wypoczymnku swiotecznego innym,ale co kogo to obchodzi jezeli ktos ma wole i chce skorzystac z tego dnia aby cos w domu sobie zrobic.,albo spieszy mu sie z remontem

Gość asia123455
przepisy wyraznie mowia, jakie prace sa dozwolone w swieta. "niezbedne remonty" to jest cos innego niz napierdalanie plotu.

Gość sxvghqjns
asia123455--naprawianie płotu to tez niezbedny remont. Tak samo jak zbijanie tynku w siweta to dla osoby ktora ma remont tez jest niezbednym remontem,bvo jak nie zrobi tego dzisiaj to bedzie dzien do tyłu.

Gość asia123455
nie, niezbedny remont ma nieco inna definicje:) to nie jest pojecie ktore kazdy sam ustala. gowno ustawodawce obchodzi co jest niezbedne dla jednostki.

Gość sxvghqjns
asia123455--jedno ci napisze.Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.

Gość asia123455
i widzisz... to jest wlasnie postawa Polaka wobec systemu:)

Gość sxvghqjns
asia123455--a Ty niby inna jestes od innych.NIby tak przestrzegasz norm wpołzycia ludzkiego;-) Pa ,miłego weekendu.

Gość asia123455
no wlasnie przestrzegam:) glupio by mi bylo spierdolic komus weekend swoim widzimisie. milego:D

Gość
Wszak dziś 1 maja - zgłoś to do Komitetu Centralnego ;)

Mój sąsiad myśli sobie, że jest bogiem w mojej mieścince. "Dzień dobry " nie odpowiada - /chociaż sam, według prawideł kultury powinien ukłonić się pierwszy/ Wielkiego focha ma - bo poszłam do urzędu zapytać czy ma mi otynkować dom, po tym jak zburzył garaż przylegający do mojego domu.

gowno mozesz mu zrobic najwyzej mozesz zrobic sprawe o zniewage na prawie sie znam lepiej niz TY!!! Ma prawo robic co chce od 8 rano do 22 a trwaka za twoim plotem powinna byc scieta takie prawo jak nie wiesz uzytek ogolny burdelu nie moze byc buhahahah

jesli naruszyl twoja wlasnosc czyli domek zakurzyl sie musi ci go otynkowac ponownie przed zburzeniem powiniem zalozyc siatki zeby sie nie kurzylo

Na zabudowę w granicy wyraziłam zgodę. Po wielu latach ja zbudowałam dom. W trakcie budowy ciągłe były pretensje o ogniomór, orynnowanie, spad dachu i inne takie ceregiele. Architekt zmienił plan, dogodziłam palantowi ponosząc koszty około 5 tysięcy . Teraz/bez zgody urzędu/ Misio garaż rozebrał. Z przyczyn oczywistych dom pozostał w miejscu garażu nieocieplony i nieotynkowany. Została mi ściana z pustaków. Mało tego po rozbiórce na mojej działce było pełno gruzu i połamany,zniszczony daszek szopki na drewno do kominka. I bądź tu dobry dla sąsiada :(

Gość od 6 do 22
może walić młotem nawet w święto