Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamamamam NIKI

Jaka woda mineralna dla niemowlaka ?

Polecane posty

Gość mamamamamamam NIKI

Jaka wode mineralna kupujecie dla maluszków GERBER, MAMA I JA , AQUA NESTLE ...? Moja córa skonczyla 4 miesiace i wybierajac sie na dzialke latem chce zabierac jej wode mineralna bo tam woda leci nieznanego mi do konca pochodzenia.... Oczywiscie taka wode tez trzeba przegotowac dla takiego malucha ?

Gość mamamamamamam NIKI
Jaka wode mineralna kupujecie dla maluszków GERBER, MAMA I JA , AQUA NESTLE ...? Moja córa skonczyla 4 miesiace i wybierajac sie na dzialke latem chce zabierac jej wode mineralna bo tam woda leci nieznanego mi do konca pochodzenia.... Oczywiscie taka wode tez trzeba przegotowac dla takiego malucha ?

Gość mamamamamamam NIKI

Gość mamamamamamam NIKI

Gość mamamamamamam NIKI
jakiśktoś Witaj czytelniku czytelniczko! Zachęcam Cie do spróbowania swych sił w zarobieniu trochę PLN przez internet. Potrzebne będzie ci tylko trochę czasu i skrzynka pocztowa. Wszystko to polega na odbieraniu płatnych maili nie mniejszych niż 1 gr. Możemy również klikać w płatne bannery - po 0.25 grosza. Stawki niby nie wielkie, jednak po skumulowaniu wszystkiego szybko się okaże iż uzbieramy na naszą wypłatę - 15 pln. Zbera się naprawdę szybko! Na dzień dobry dostajemy 15 groszy Masz pytania? Pisz tutaj! Pamiętaj - nie chcesz się bawić - olej to lecz mimo wszystko zapraszam! http://klikanie.skroc.pl

Gość mamamamamamam NIKI
hej! zawsze przed maturą mówią w TV lub piszą gdzieś czego może dotyczyć wypracowanie z polskiego, np. jest w danym roku rocznica słynnego pisarza i często dają ego dzieło na maturze. nie wiecie co może być w tym roku??

Gość mamamamamamam NIKI
Jadę jutro z chłopakiem na piknik. Wybieramy się na łono natury we dwoje, dlatego chciałam, zeby to był romantyczny wypad Nie mam pojęcia co przygotować do jedzenia (ja dodatkowo jestem na dietce wiec wymyśliłam (i kupiłam) tak: -woda mineralna - sok pomarańczowy - sałatka z kukurydzą i groszkiem (taka na bazie kapusty pekińskiej) z vinegretem - owoce- mandarynki, jabłka, czerwone winogrona - pierś kurczaka w ziołach - ciasteczka francuskie - suszone owoce (banany, daktyle) On ma wziać wino czy menu jest okej? I czy nie za mało tego?

Gość mamamamamamam NIKI
1 puszczam cichacze jak tylko mnie najdzie potrzeba 2 nie chce mi sie pisac pracy mgr 3 dzisiaj nasikalam do umywalki 4 dłubie sobie w zębach 5 uwielbiam słodycze 6 podkoch*je sie w Marku Dobrzeńskim (serio) 7 pale fajki w tajemnicy przed facetem 8 kilka razy upiłam sie do nieprzytomnosci 1 raz majac 15 lat 9 mam rozstępy na udach

Gość mamamamamamam NIKI
Wczoraj wieczorem w telewizyjnym orendziu do narodu, meksykański prezydent Felipe Calderon zaapelował do mieszkańców Meksyku aby w dniach 1-5 maja nie wychodzili z domów o ile nie będzie to konieczne.

Gość mamamamamamam NIKI
Śniadanie godz 10.00 -filiżanka świeżo zaparzonej kawy naturalnej lub słabej herbaty żadnych dodatków -topiony serek o ulubionym smaku - 50g -pomidor Drugie śniadanie godz 12.00 -1jajko ugotowane na twardo lub miękko bez soli -pomidor Przekąska godz 14.00 -jabłko Obiadokolacja godz 16.00 -20 dag chudego twarogu z ziołami ale bez soli -pomidor Wieczorem godz 20.00 -kieliszek czerwonego wytrawnego wina noc godz 22.00 -3 razy numerek z ukochanym to sobie dodaje kto chce!!

Gość mamamamamamam NIKI
założyłam konto na sympatii póki co bez zdj, założyłam bo ktoś mi się baaardzo spodobał.

Gość mamamamamamam NIKI
atałam samolotem nie raz... I spokojnie... Też się bardzo bałam... Jak wylądujesz idź tam gdzie wszyscy, razem z całym tłumem... Dasz rade... Ja zawsze tek robię i wszystko

Gość malvina2322
JA OD POCZĄTKU UZYWAM PRIMAVERY , KIEDYS KUPILAM AQUQRELA I NAPISANE TAM JEST MAŁYM DRUCZKIEM ZE DOPIERO PO ROKU MOZNA DZIECKU DAWAC , DOBRZE ZE MAM BYSTRA SIOSRE KTÓRA TO DOJRZALA