Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla_mamuska_Rafaelka

oceńcie ze zdjęcia usg płeć dziecka, proszę!

Polecane posty

Tez nie zauwazylam odpowiedzi, wargi sromowe sa opuchniete i wygladaja jak jaderka, malenka kreseczka w srodku to lechtaczka. Jak sie corka urodzila to miala tak spuchniete wargi, ze myslalam, ze to jajeczka :P Ale siusiaka bylo brak :P

Gość tinturintu
moj chlopak wyglada zupelnie inaczej na zdjeciu usg:)

Gość napewno dziewczynka....
u Nas było identycznie. Po porodzie sprawdzalam czy aby tam napewno nic nie urosło ale nie i dzięki bogu za moją córunię :D

Gość autorko a to pierwsze dziecko
widzisz dopoki jedna czy druga zasugerowala, ze to chlopak, tak wszystkie pozostale widzialy tam siusiaka. ale jak tylko powiedzialas, ze dziewczynka, nikt juz nie stawia na chlopaka, wszyscy na dziewczynke:D sila sugestii moim zdaniem pozwala ujrzec rozne rzeczy:D najwazniesjsze zdrowie dziecka, czego wam zycze:) a lekarz pomimo , ze ginekolog, tez nie musi miec specjalizacji w robieniu usg czy jak to sie fachowo nazywa, wiec tez moze sie pomylic;)

Gość przyszła_mama_Rafaelka
dokładnie, tak jak piszesz - siła sugestii jest duża widzę :) Dlatego nie chciałam na początku nic mówić. A nick mój nie bierze się od sugerowania imienia chłopięcego tylko ja się nazywam czasem Rafaelką ponieważ jestem żoną Rafała - stąd się wzięło. Pewnie, ze najważniejsze, zeby było zdrowe :) Tak, te wargi sromowe są chyba tak opuchnięte.... dlatego sprawiają wrażenie jąderek. Ta kreska mnie zmyliła, bo wygląda na małego siusiaczka. Hehe... ale zabawy z tymi płciami :)

wg mnie to corka :) ja usg mialam w 15/16 tyg i u mojego syna tak sterczalo miedzy nogami ze nikt nie mial watpliwosci :) z corka za to nic nie sterczalo i tez bylo cos na ksztalt buleczki jak u Ciebie :)

Gość dziewczynka jak nic
i nie ma nad czym glowkowac :)

Gość dziewczynka jak nic
Dopiero teraz przeczytalam caly temat i zauwazylam, ze lekarz powiedzial ci, ze to dziewczynka. Mi od razu na pierwszy rzut oka wydawalo sie, ze to dziewczynka, bo chlopczyki wygladaja inaczej (wiem po swoim :) ). U twojej coreczki ewidentnie widac wargi sromowe itd., takze gratuluje coreczki :D

Gość przyszła_mama_Rafaelka
dziękuję bardzo :) bardzo się cieszymy :)

Gość coztymzrobić
Ja przeczytałam tylko pierwszy wątek i dałam na niego odpowiedź. Napewno nie sugerowałam się ani Twoim nickiem ani wypowiedziami innych dziewczyn. Napisałm co zobaczyłam na fotce :)

Gość Ivoneczka25
Ja szczerze nic nie widze ;)A co do lekarzy t bywaja omylni bo u mnie do 36 tygodnia widzał dzewczynkę.A teraz dziewczynka ma Kacper na imię ;)pozdrawiam

Gość jolinangelina
hej, ja jestem kilka dni po terminie i nadal nie wiem co urodze.najpierw lekarz mowil ze dziewczynka, potem byl szok bo okazalo sie ze chlopiec.postanowilam nie wierzyc i zobacze co sie urodzi. mam zdjecie 4d dziecka, ale tylko twarzy.i mam pytanie.dziecko na zdjeciu jest w 32 tyg ciazy. czy da sie z twarzy rozpoznac ze bardziej wyglada na chlopca/dziewczynke?

ja mam podobne zdjecie mojego dzidziusia i lekarz tez powiedzial ze na plec meska to nie wyglada, chyba chodzi o ta kreseczke na "bułeczce"

Gość fdjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjk
wydaje mi sie ze dziewczynka,u chlopczykow z tego co pamietam inaczej to wyglada,jak masz plaski pepek to napewno dziewczynka,jak odstajacy to chlopak

Gość zdjecie zostało dodane
5.1.2009 ktos sobie robi prowokacje niesmieszna i bez pomysłu

ja mam podobne zdjecie mojego dzidziusia i lekarz tez powiedzial ze na plec meska to nie wyglada, chyba chodzi o ta kreseczke na "bułeczce"

fdjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjk : co za ciemnogrod z tym pepkiem??? :)))))) ja mam wklesly a mam syna

Gość pastafarianka
jak na mnie, to obojniak.

Gość Masia26
Mi się wydaje,że dziewczynka, bo mój mały pokazał klejnoty rodowe bardzo wyraźnie,widać było jajeczka małego siusiaka sterczącego do góry:)

Miejmy nadzieję że dziewczynka bo jeśli chłopiec to będzie miał straszne kuku z powodu imienia( no chyba że tatus jest obcokrajowcem to jeszcze wypada) bez złośliwości i z całym szacunkiem ale Rafael? Chyba żatrujesz...

Gość jak dla mnie
dziewczynka od razu tak pomyślałam

Gość gotowanie w tajin
zapraszam do obejrzenia nowej kolekcji tagine - marokanskich naczyn do gotowania. Zdrowe i egzotyczne gotowanie. marokostyle.com

Gość ciekawa:)
mama Rafaelka napisz jak mozesz co urodziłas...mam podobną sytuacje:)...pozdrawiam