Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotanamałiśka

Solarium a kolczyk w pępku?

Polecane posty

Gość zakłopotanamałiśka

Witam. Planuję jutro zrobić sobie kolczyk w pępku, ale od przyszłego tygodnia zaczynam chodzić na solarium. Czy mogę chodzić na solarium ze świeżo zrobionym kolczykiem? jeżeli nie, to dlaczego? jakie są tego powikłania? proszę o odpowiedz :*

Gość azjaafrykaameryka
tak

Gość zakłopotanamałiśka
co tak? mogę??

Gość koziawolka
nie

Gość oczywiście że możesz ......
co to za problem nic ci sie nie stanie takie przebicie kolczyka to nic takiego nie olno ci sie tylko kąpać na basenie żeby za mocno go nie namoczyć ja kolczyk miłam robiony i dwie godziny po przekłuciu poszłam na solarium, chodze systematycznie dwa dni w tygodniu i kolczyk w niczym nie przeszkadza więc możesz :)

Gość zakłopotanamałiśka
ehh to mogę czy nie? jest ktoś wiarygodny na tym forum? bo już się pogubiłam;p

Gość Jagoda z Jogobelli
możesz!! Fajnie wysuszy Ci ranke i nie słuchaj głupot że nie możesz:)

Gość Guśka88
NIE MOŻESZ chyba że chcesz umrzeć jak pojdziesz na solarium to ci rak wejdzie w rane i umrzesz moja sąsiadk tak umarła

Gość wieś tańczy
a co ? poczułaś w sobie chęć zrobienia się na tipsiaro -solarę? GRATULUJĘ GŁUPOTY!!!

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzz
i uważaj, bo ci sie tipsy odkleją, włosy odczepią, i blond wyblaknie ZASTANÓW SIE DOKĄD ZMIERZASZ

Gość zakłopotanamałiśka
Nie zamierzam tylko kolczyk w pępku planuje od dawna, lubię kolczyki i tyle. A solarium dlatego że jestem blada jak trup a za niedługo mam wesele i chciałabym wyglądać jak człowiek. Poza tym nie proszę o słowa krytyki a odpowiedź na moje pytania więc to Tobie gratuluje głupoty...

Gość ekpertem nie jestem
ale wydaje mi się że możesz iśc, z tym że raczej do stojącego. Bałabym się położyć ze świeżą rana jednak, zawsze jakies zakażenie się może przyplątać.

Gość Marysia27
Witam. Dwa miesiące temu także przebiłam sobie pępek. Naprawdę bardzo się bałam iść na solarium, ale chęć wyglądania dobrze w kreacji na wesele na które zaproszenie dostałam na drugi dzień po przebiciu zadecydowała o tym, że 3 dni po przebiciu poszłam na solarium. Chodziłam syste,atycznie dwa lub trzy razy w tygoniu i powiem Ci moja droga, że nie miałam z tym żadnych problemów. Jedyny problem miałam z długim gojeiem (ok 4 miesiące) ale podobno to normalne. Więc życzę Ci powodzenia i może doczekasz się na kogoś, kto ma doświadczenie i wiedze i pokieruje Cię solidną i dobrą radą:) Pozdrawiam Marysia:)

Gość Olbratowska Dama
taaaak idź, złap syfilisa i wyląduj w ziemi haha żal wszystkich wypowiadających się na temat SOLARIUM czyli gówna które zabija powoli ale oczywiście --DAje wspaniałe efekty opalenizny-- heh

Gość I kto to mówi 2222
Solarium nie szkodzi- chyba że na mózg jak co niektórym :D:D:D:D:D

Gość Solars90
tez sie zastanawiam i liczę na naprawdę szczere odpowiedzi obeznanych osób! Tyle was tutaj, a nikt nie może doradzić szczerze? wkoncu po to tu jesteście...

Gość Solars90
no al oczywiscie na tym forum kazdy jest tylko po to zeby poczytac i sie ponabijac zal mi was jest was tyle a nie pomozecie człowiekowi ŻALLLL!!!

Gość hahaha66666
hahaha

Przez okres 2 tygodni od przebicia nie można w żadnym przypadku na solarium

Gość można można
można

Gość Pojara
zaskakują mnie czasami ludzie piszący tu. dziewczyna zapytała po prostu bo się wachała.. a ludzie robią sobie chyba jakieś jaja. Zrobic z siebie tipsiare? zabawny/a jestes :D to że człowiek ma kolczyki i chce pójsc na solarium nie robi od razu z siebie dziwoląga. a jak ma jakieś dodatkowo tatuaże to może kryminał? :) co do kolczyka bez problemu na solarium :) tylko jak już pisali wczesniej chodzi bardziej o to że nie można go zamoczyc, kąpac się długo czy coś takiego bo sie gnoic zacznie.