Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lily*

I co mam teraz zrobić?

Polecane posty

Widziałam się rano z chłopakiem, potem pojechaliśmy do niego. Okazało się że brat mu mówi że ma z nim popracować - jakieś 1,5-2 godziny... No to ja go poprosiłam, żeby mnie do akademika odwiózł jak ma robotę. On się zgodził i powiedział że póżniej po mnie przyjedzie bo jest u niego grill. A ja na to: że skoro ma robotę to ja jadę na weekend do domu. A on się nadął bo ja niby obrażona.... A ja nie wiedziałam,że ten grill... Chłopak postawił mnie w bardzo niezręcznej sytuacji... I co ja mam teraz robić??? 1. Jak pojadę do domu to wyjdzie że jestem na niego obrażona 2. Jak pojadę do niego to wyjdę na księżniczkę, której nie chciało się pomóc i jedzie na gotowe... A on mógł przecież mi powiedzieć że jest coś do pomocy, żebym została itp.... 😭 😭 😭 Nie wiem co robić.

Chyba sobie szukasz na siłę problemów. Idź na grilla i baw się dobrze.

I co oni sobie o mnie pomyślą? Jak o rozpieszczonej księżniczce, której nie chciało się pomóc i którą tylko trzeba samochodem wozić w tę i z powrotem,

Gość kikirikcdcdsif
niektore same z siebie idiotki robia naprawde

A co niby trzeba pisać na kafe o poważnych problemach tylko???' Jak nie pojadę to wyjdzie na to że się obraziłam

Taaa Pewnie pojadę ale ładnie to o mnie świadczyć nie będzie. Cholera, cały dzień popsuty

Gość kup wodke czy cos
zeby nie bylo ze na gotowe przyszlas :P

Lily* Taaa Pewnie pojadę ale ładnie to o mnie świadczyć nie będzie. Cholera, cały dzień popsuty Zawsze tak lubisz rozbijać gówno na atomy?

Jak kupię wódkę to wyjdę na pijaka :P A jak komuś się nie podobają takie tematy to niech frunie na te o samobójstwach. Nie musi czytać :P:D

Ja muszę wszystko przemyśleć :P:P:P Wyszłam na mało pomocną bo pojechałam do akademika zamiast robić te szaszłyki z jego siostrą. A on mi nawet nie wspomniał że takie coś mogę robić. Jak do niego zadzwoniłam to tylko tak przez telefon

kup jakiś alkohol, jakieś przekąski - cokolwiek nie idź tylko z pustymi rękoma

Gość candidia
to trzeba było myślec wczesniej, jak Ci powiedzał,że jest grill i przyjedzie poCiebie to trzeba było zapytać czy mu nie pomóc.

Ale właśnie problem w tym, że on mi wcześniej o tym grillu nie powiedział. A gdzie ja niby kupię te przekąski? Wszystko pozamykane

Gość candidia
możesz tez zrobić tak, zadzwonić do niego, powiedzieć żeby po Ciebie przyjechał, to im pomożesz przy grillu- dodatkowe dwie rece zawsze sie przydadza:P

Taaak to niby będzie krążył z jednej strony w drugą???? :P Sama bym do niego pojechała ale autobusy nie kursują.

Gość candidia
lub powiedziec ze taka piekna pogoda i nie chce Ci sie siedziec w akademiku, a im się napewno pomoc przyda przy grilu a Ty jestes bardzo chetna aby pomoc:)

Jak przyjedzie to po prostu powiem mu jak się czuje i że następnym razem powinien mi wszystko powiedzieć, a nie mam się domyślać. I że czuję się niezręcznie.

Gość candidia
jak to nie kursuja? kiedy Ty sie dowiedzialas o tym grillu tak wogóle, jak Cie odwiózł i zadzwonił potem?

Gość candidia
przeciez i tak ma po Ciebie przyjechać i zabrac na grilla, wiec co za roznica czy zrobi to teraz czy za 4 godz. a Ty im pomożesz:Pi będziesz sie lepiej czula.

1. Nie przyjedzie teraz po mnie bo ma robotę - drzewo rąbie 2. Sama nie mogę do niego przyjść bo nie będę szła piechotą 2 godziny :O 3. Nie mogę nic kupić bo 1 maja :O 4. Okropnie będę się na tym grilu czuła :O A miał być taki fajny dzień :O

Gość candidia
przecież jakies kursy swiateczne sa:P autobusowa a mozesz tez na nogach isc jak to nie daleko:P

1 maja autobusy nie kursują .... A jak po mnie przyjedzie to pojadę tam na gotowe... :O Jedyna moja nadzieja w tym, że może po grilllu pomoge im posprzątać :O

Gość candidia
no to skoro tak, to nie jedź

Powiedział mi o grillu dopiero potem przez telefon :O Piechotą to bym szła 2 godziny :O Więc odpada :O