Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lily*

I co mam teraz zrobić?

Polecane posty

Jak nie pojadę to wyjdę na wrednego nadęciucha który tylko fochy strzela :O Nienormalna sytuacja. Wiem, że to niby nie jest poważny problem ale w końcu kafe nie jest tylko do rozwiązywania życiowych tragedii :P A może na tym grillu powiem przy jego siostrze, że szkoda że mi chłopak nie powiedział że jest coś do roboty to bym pomogła :P

Gość candidia
widzisz i to jest tez dobre wyjście, a moze przyjedzie troche wczesniej to pomozesz może jeszcze przy czyms.

Nie mam rolek, zresztą nie umiem jeździć :O Już mam dość paru cech chłopaka : niekonkretności i małomówności . On nie powie np. zostań! To jakieś zajęcie się znajdzie! Tylko: Jak chcesz jechać to ok i się nadyma.

Gość candidia
a siostra ma prawo jazdy? zadzwon do niej zapytaj czy jej cos pomoc, bo nie wiedzialas o tym grillu i tak głupio wyszło. Może ona wpadnie po cCiebie. wiem teraz juz kombinuje.:P

Gość no to h
pojedź na rowerze, ktos w akademiku pożyczy ;)

I właśnie potem pewnie mnie nie odwiezie bo będzie alkohol tylko mnie przenocuje... I znowu klops..... :( Pomoge pod koniec grilla - wszystko sprzątać... I nie będzie : Nie pomagaj...

Gość candidia
wkoncu to nie chlopakowi pomozesz bo drewna rabac nie bedziesz, a jej ewebtyalnie bys mogla.

Wcale mu się nie dziwię. Powiedział, że musi popracować, a Ty od razu, żeby Cię odwiózł. Focha Ty strzeliłaś, nie On. Mogłaś od razu zapytać o co chodzi. Wolałaś jak księżniczka się zawinąć do domu. Teraz siedź na dupie i kontempluj.

oj kurde wiem ze trochę moja wina .... :( Też czuję się przez to źle.... ehh....

Gość candidia
wiesz chłopak dobrze zrobił, bo to nie on bedzie Ci u siebie roboty szukał, ale to Ty powinnas zaproponować ze możesz pomóc.

Jakby autobusy kursowały to bym do niego pojechała, tylko jakbym się dowiedziała o tym grillu. Do siostry nie mam telefonu. Ajś głupol ze mnie ale z niego trochę też....

No to już ochłoń, jedź wieczorem, baw się dobrze, nie wracaj do tematu i nie strzelaj focha, faceci nie lubią takich nafoszonych fok.

Jakby mi powiedział ,że będzie grill u niego to bym zaproponowała pomoc. A nie wiedziałam. I miałam siedzieć u niego jak 5 koło u wozu?

Ale ja nie sprawiałam wrażenia złej jak jechałam do akademika - zresztą zła nie byłam - dopiero się rozzłościłam jak się o tym grillu dowiedziałam. Po prostu powiedziałam mu że jak ma pracę to może ja nie będe mu głowy zawracać i wrócę do akademika. A on od razu się zgodził.

A zresztą myslę że mogę np. powiedzieć że nie miałam ubrania na grill bo byłam w krótkiej spódnicy i elegancko... I nawet cieplejszej kurtki nie miałam a wieczorem zimno