Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swirek pospolity

Chce sie zmienic ale niewiem jak

Polecane posty

Gość swirek pospolity

Mam problem z soba baluje co wekend ale tak konkretne i juz mam tego dosc ale z 2giej strony mi sie podoba mam 23 lata a wydaje mi sie ze swiruje jak 16stka. Czy ja kiedys dorosne??

Gość mam podobnie i też 23lata
....

Gość swirek pospolity
Normalne kobiety w naszym wieku juz maja dzieci rodzine a ja nie chce dorastac ale kiedys by wypadalo

Gość mam tak samo i też 23lata
tzn że jak studiuje ale nie mam męża,narzeczonego,dzieci to jestem nienormalna?

Gość swirek pospolity
Nie ja tez sie jeszcze ucze ale chodzi o styl mojego zycia,czasami chciala bym bys ulozona grzeczna spedzac weekend przy tvn nie a nie potrafie u mnie weekend zaczyna sie w piatek a konczy w niedziele;) a co dziwne studiuje resocjalizacje a zachowuje sie jak osoba ktora sama musi zostac zresocjalizowana jestem na maxsa roztrzepana

Gość kulka27kulka
Dziewczyno masz 23 lata i całe życie przed sobą! Jak masz ochotę sie bawić to się baw! Kiedy będziesz miała na to czas, jak nie teraz? Na powagę będziesz miała jeszcze w życiu dużo czasu! Wiesz ile kobiet chciałoby się na chwilę oderwać od garów i pieluch i pobawić się chociaż przez jeden wieczór?

Gość swirek pospolity
nadmienie ze moja pochwa miala wiecej gosci niz hotel monopol we wroclawiu od poczatku jego powstania.. juz sama nie wiem czy to dobrze ze kazdy tak korzysta za darmo:(

Gość swirek pospolity
ej bez takich podszywow mi tu sama moze mialas wiecej gosci jak monopol ?

Gość lukas 24
ja tez chce się zmienić, zachowuje się kompletnie niestosownie do wieku. mam 24 lata a szczerze mówiac to zdurniałem zamiast zmadrzeć. jestem na studiach, ledwo zaliczam :p koła..niestety,nie uczę sie wcale, jakims cudem przepychaja mnie dalej, choc mam bardzo ciezki kierunek. nie wiem czemu mam takiego lenia na wszytko. jak sie tego pozbyc>? postawie coca cole lub vodeczke jak mi pomozecie..:P

Gość
dla Twojego dobra powinni Cię oblać - może to trochę by Cię otrzeźwiło? :p

Gość ile ja bym dala
zeby moj facet doszedl d takich przemysen ma 27lat i juz sie chyba nie zmieni, tak bardzo go kocham a musze zostawic... ech... :(

Gość ile ja bym dala
i mi sie przypomnialo 😭 kurwa... odkladam to z dnia na dzien... i nie moge, no brak mi sil...

Gość
27 lat to wcale nie tak wiele :D mój mąż ma tyle i też czasami zachowuje się jak dzieciak :)

Gość ile ja bym dala
ale moj to jak jest weekend to go nie poznaje... i tak w kazdy wolny dzien, tylko imprezka, koledzy i %.... nawet jak cos zaplanujemy to on i taksie uchleje.... juz nie pamietam kiedy cos zrobilismy wspolnie... to nie dla mnie, ja chce normalnego zycia, zygac mi sie chce od tego

Gość ile ja bym dala
a jak mu przyominam ze mielismy przeciez inne plany, to on z zachlana morda to chodz,idziemy itp itd... odechciewa sie zyc... :(

Gość
rzeczywiście przegięcie :o może koledzy go namawiają?

Gość ile ja bym dala
koledy... to on raczej dzwoni po nich jak ja nie mam ochoty wypic, zawsze sobie kogos znajdzie jak nie u nas w domu (jak mowie ze nie chce nikogo) to polezie gdzies chlac, ciezko mi go zostawic bo po za weekendem taki kochany jest... a piatek po pracy przyjdzie i go nie poznaje... ale wiem ze musze i wtedy jak mu zalezy to sie otrzasnie a jak nie to to bedzie znaczylo ze to nie jest facet dla mnie, tak sobie wymysilam, choc niewiem czy to dobry pomysl... no i ciezko mi tak, ale musze sie zaprzec...

Gość ile ja bym dala
ja w przyszlosci, chcialabym miec normalna rodzine a nie meza pijaka... :( tego obawiam sie najbardziej, co beda czuly nasze dzieci jak ojciec non stop nachlany bedzie, bo zdaza mu sie to coraz czesciej... kiedys pil raz na dwa tygodnie, raz na miesiac, przy imprezce, potem raz na tydzien a teraz caaaaly weeken od piatku do niedzieli, a jak ma dzien wolny w tyg to tez z niego skrzozysta... :o

Gość ile ja bym dala
zreszta co ja tam bede pisac, trzeba dzialac... zebrac sie w sobie i sie wyprowadzic :(

Gość
pewnie ma problem z alkoholem i już tego nie kontroluje :( wiem coś o tym - bliska mi osoba zaczęła ostatnio popijać - w niewielkich ilościach ale praktycznie codziennie, to przykre

Gość ile ja bym dala
heh...

Gość ile ja bym dala
z alkocholem nie da sie wygrac... osoba ktora ma problem z nim, musi sama to wszystko zrozumiec... i wtedy podjac jakies dzialania. walka z wiatrakami.

Tez tak miałam, ze ostro balowałam- procenty, póxne powroty do domu, na drugi dzien kac i moralniak:D Przestała pić, teraz reszta towarzystwa pije to ja szybciej zwijam się na chate:) Mam tak od 3 tyg, nie pije nawet piwka, nie ciągnie mnie i jestem z tego zadowolona:)

Gość lukas 24
już raz mnie oblali lecz to nic nie pomogło...:(

Gość lukas 24
niestety ale sięgam dna....gorzej juz byc nie może, wszelka motywacja poszła się je.... :(

Gość mam tak samo P
swirek pospolity - ja skonczylam resocjalizacje i zachowuje sie tak jak ty :P Pracuje, mam meza a jak zaczne weekend to nie moge skonczyc :P w poniedzialek i wtorek ledwo widze na oczy bo dochodze do siebie :D Mam prawie 26 lat, ale przeciez jestesmy mlodzi :D Do poki potrafisz w weekend sie bawic, a kiedy trzeba zachowac zdrowy rosadek to wszystko jest pod kontrola ;) Ja w pracy jestem grzeczna, dobrze ulozona kobieta :D A na imprezach z moim mezem szalejemy jak para zbuntowanych nastolatkow :P