Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość struff

bardzo proszę doradzcie

Polecane posty

Gość struff

mam takie pytanie do tych co pracowali w angielskich hotelach , tych dużych sieciowych oraz tych małych.Jestem studentką turystyki i muszę załatwić sobie praktyki ....chciałabym by były to zagraniczne.Dlatego zwracam się do ludzi którzy pracowali lub pracują w angielskim hotelarstwie by podpowiedzieli mi w których hotelach można się ubiegać o takie praktyki i jest jakaś gwarancja ze mnie przyjmą.dzięki

Gość struff
nie interesują mnie agencje , które zarabiają na studencie ...szukam bezpośrednio namiarów na jakiś hotel.Wysłałam sporo maili do hoteli ale większość z nich oferuje bezpłatne praktyki...ja zaś przynajmniej na bilet i mieszkanie chciałabym zarobić

Gość a nie mozesz poprostu
sie gdzies zatrudnic? w hotelach wszedzie beda potrzebowali ludzi w okresie wakacyjnym., wiec jak sie dogadasz z prowadzcym na uczelni ze ktos ci w hotelu wypisze referencje i opinie to bedziesz miala latwiej

Gość struff
ja bym z chęcią przystała na taki układ tylko nie wiem czy jakis zagraniczny hotel na to pójdzie

A Twoja uczelnia nie zalatwia takich praktyk? Ja tez studiowalam turystyke i jezdzilam na praktyki do Francji, ponadto uczelnia miala podpisane umowy o praktyki z hotelami w Hiszpanii, na Cyprze, Krecie, u UK rowniez (hotele Four Seasons)Twoja uczelnia posiada biuro karier czy praktyk? jesli tak, to zapytaj, czy nie mogliby takich praktyk zalatwic.