Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agus*

jestem w szoku

Polecane posty

Gość agus*

wczoraj mialam sprzeczke z facetem (ja na niego naskoczylam)na gg poczym on ustawil opis ze go nie ma i ze nie odbiera telefonu poszedl sie upic,nad ranem mi wyslal wiadomosc ze wrocil i idze spac,dzisiaj nic na gg sie do mnie nie odzywal,poszłam sie wykompac wracam a tu opis:wyjechałem,buziaki...no i co ja mam w takiej sytuacji zrobic?:(pojechal sobie na majowke nic mi nie mowiac...help:( i jak sie zachowac jak wroci???

Gość agus*
nikt mi nie doradzi?:(

Gość AnielaAniela.
:( moja milosc mnie zostawila po 3 latach wlasnie przed weekendem majowym ja cierpie a ona sie bawi ;(

dziewczynki,,,moj nie odbiera tel 3 dni przed tym jak mam do niego jechac(jestesmy z innych miast..)

wyobrazcie sobie sytuacje,ze umawiam sie z facetem caly tydzien,ze przyjezdzam w sobote,pindruje sie,gole,balsamuje,prasuje,a on mi pisze smsa z soboty na niedziele w nocy ze nie moze sie ze mna spotkac...

Gość c.o.s.i.k
____________________ , $$$$$$$$$$$ ___________________;$$=$$?$${$$4$$;;"$ _________________.} b$$$b4$$$$$$$$$$$$ _______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$); $$$$$$$$$ _________x_______:c $c=$$$""$$.$$;$$$;;._____$$$$$$$$$$$$ ______ x__________$,•,$$,•,$$$b$$$;/____$$$$$$$$$$$$$ _______x_`x_______$$???$$$$$$$->"_._.$$$$$$$$$$$$$ ______x_____x_____?,(_) d$$P"_,c$$$$$c._$$$$$$$$$$ _____x"________x_____`"??",d$$$$$$$$$$$$_$$$$$$$ ____xx___________xx_____,$$$$$$$$$$$$$$$$$.$$$$ _____x________,-'_.c$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$u _____`xx._,-' .,$$$$$$$$$$$$$$PF_,ze,

Gość c.o.s.i.k
__$$$$$$$$$$_____________________________________$$$$$$$$$__ __$$$$$$$$$$$$$$____________________________$$$$$$$$$$$$$$__ __$$$$$$$$$$$$$$$$$______________________$$$$$$$$$$$$$$$$$__ __$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$__!!__________!!__$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_ __$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$__!!______!!__$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_ __$$$$$$$$$$$$$$$$$§§§§§$$_!!____!!_$$§§§§§$$$$$$$$$$$$$$$$__ ___$$$$$$$$$$$$$$$§§§§§§§§$__!!!__$§§§§§§§§$$$$$$$$$$$$$$$___ ____$$$$$$$$$$$$$$$$§§§§§§§§_##_§§§§§§§§$$$$$$$$$$$$$$$$____ ______$$$$$$$$$$$$$$$$§§§§§§####§§§§§§$$$$$$$$$$$$$$$$$_____ ________$*******************####********************$_______ _____$$$$$$$$$$$$$$$§§§§§§§$####$§§§§§§§$$$$$$$$$$$$$$$_____ ____$$$$$$$$$$$$$$§§§§§§§$$$_##_$$$§§§§§§§$$$$$$$$$$$$$$____ ____$$$$$$$$$$$$$§§§§§$$$$$$_##_$$$$$$§§§§§$$$$$$$$$$$$$____ ____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$__##__$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$____ _____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$___##___$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_____ ______$$$$$$$$$$$$$$$$$$______#_____$$$$$$$$$$$$$$$$$$______ _________$$$$$$$$$$$$$________________$$$$$$$$$$$$$$________ __________$$$$$$$$$$____________________$$$$$$$$$$$_________ ___________$$$$$$$$______________________$$$$$$$$$__________ ____________$$$$$$________________________$$$$$$$___________ _____________$$$$__________________________$$$$$____________ ______________$$____________________________$$______________ ______________$______________________________$______________ ____________________________________________________________

Gość agus*
wrocił do mnie po raz 2.poszło o miłosne opisy gg typu kocham cie i nie zapomnij o mnie,wszystko kim jestes dla mnie co jest najcenniejsze memu sercu itp,pomyslalam ze to do jakiejs innej dziewczyny bo kiedys tak juz bylo pisal podobnie myslalam ze to do mnie a wyszło inaczej,jak jestesmy razem to mam wrazenie ze spotyka sie kolezanka a nie z dziewczyna po wtornym byciu razem 2 tygodnie nawet nie dostalam buziaka od niego,on twierdzi ze to nic nie znaczace fragmenty piosenek...,ze one do nikogo nie sa i ze jestem chora,bo go niezle potyrałam za to...potym co chwila zmienial opisy:czemu juz mnie nikt nie kocha,co ja robie nie tak...juz sama nie wiem co mam myslec,a teraz:wyjechalem,buziaki...:(załamka

Gość agus*
czy on nie rozumie moich obaw?przeciez mam podstawy tak sadzic a nie inaczej...

Gość agus*

Gość
nie rozumiem - nie należę do pokolenia gg

i dalej nie odbiera...i nie wiem cz jutro jechac czy nie...zapierdole go...

Gość agus*
ja narazie sie sama odzywac nie bede zobacze co mi powie jak wroci znajac zycie nic sie nie stalo,i zapyta kiedy przyjade do niego(jak cos takiego powie to dopiero bedzie mial przesrane)no chyba ze sie juz nie odezwie,albo powie ze to nie ma sensu...to chyba mu przytakne chociaz tak bardzo nie chcialabym tych słow usłyszec poraz drugi...zycie jest ciezkie...

Gość candidia
a wiesz ze pojechał, czy wiesz ze ustawil opis?

Gość manto
z kobitami jest to samo;/////

Gość agus*
opis...ale i tak skoro tak pisze to jakby wyjechal(?)

a zmienial mu sie opis w ciagu dnia??moze siedzi wdomu i udaje ze wyjechal...moj tez pewnie swietnie sie bawi na majowce...ok.nie mam nic przeciwko,przezciez nie nakaze siedziec mu w domu jak sie umawialismy na jutro,ale do kurwy nedzy nich odbierze telefon!!!!!!! kochanie...jesli to czytasz...odbierz...bo jutro bedziesz mial frycówe!!

Gość agus*
a ja nie mam zamiaru tego sprawdzac bo nie jestem taka

Gość agus*
zmieniał jak był dostępny teraz nie jest od kilku godzin opis ten sam...ile ja bym dala zeby teraz ktos mnie na majowke gdzies porawał...zeby widzial ze ja tez tak moge...

dokladnie...oni se jezdza...bawia sie,a my czekamy na znak...hahaha!co za palanty!!a my idiotki...bo myslimy ze zaraz przybiegna z kwiatkiem w zebach...

Gość agus*
nie,nie,mowie o sobie ze jestem zazdrosna ale nie do przesady zeby kontrolowac kazdy ruch skoro tak pisze to znaczy ze czy gdzies jest czy siedzi w domu to nie chce ze mna teraz byc...;)

Gość kotka69
odezwij się do chłopaa pogadajcie szczerze, spotkajcie się jesli to mozliwe... takie milczenie i dogryzanie sobie nic nie da..naprawdę, pogadajcie :) powodzenia

dokladnie...ja tez go nie sprawdzam...a on mysli ze jak dzwonie to chce go sprawdzic...widzimy sie raz w tygodniu...czy to nie jest normalne ze chce z nim pogadac przez telefon????a czy to jets normalnie ze od 3 dni nie odbiera telefonow??i tak jest często...on mowi ze sie wkurwia jak caly czas dzwonie,a on jest zajety bo nie moze odebrac...jego wkurza ze dzownie a mnie ze nire odbiera...to co trzeba zrobic???odebrac!!!