Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklęta w zaklecia

czy ktos slyszal o tzw. zakleciu jablka?? chodzi o magie milosna... komu pomoglo

Polecane posty

Gość zaklęta w zaklecia

Gość zaklęta w zaklecia
nikt tego nie probował? fajne zaklecie na przywolanie wybranej osoby, tylko sie boje bo to czarna magia....

Gość ma-rka
a na czym polega?

Gość
ja słyszałam o dodawaniu krwi miesiączkowej do jedzenia ukochanemu :D obrzydliwość

Gość zaklęta w zaklecia
bierzesz jabłko, na karte piszesz słowa: MUNUS SIGSIGGA AG BARA YE INNIN AGGISH XASHXUR GISSHNU URMA AHAZIGA BARA YE ZIGASHUBBA NA AGSISHAMAZIGA NAMAZA YE INNIN DURRE ESH AKKI UGU AGBA ANDAGUB! trzymasz te kartkjke chwile nad jablkiem. a potem dajesz jablko wybranej osobie a ona musi je zjesc.

Gość zaklęta w zaklecia
neurosa - z ta krwia tez slyszałam. działa???????????

Gość co za pierdoly

Gość wypróbowałaś

Gość wierzysz
w magię?

Gość co za pierdoly
nie probowalam, ponoc działa. dlatego pytam czy ktos probował. bo to czarna magia. dlatego pytam doswiadczonych : wy na kafe wiecie wszystko ;P

Gość zaklęta w zaklecia
ja nie chce zebys mi podala inny topiik. ja chce zeby ktos napisal czy to dziala

Gość
ja nie próbowałam z krwią - a fuj! nie zrobiłabym tego mojemu facetowi :o ale ś.p. Babcia wierzyła w takie gusła

Gość zaklęta w zaklecia
czyli krew do jedzenia i to pomaga? czy jeszcze jakies zaklecie trzeba czy cos??? opisz dokladnie jak to

Gość
nie wiem więcej - tylko tyle, ile napisałam :D dręczą mnie wyrzuty sumienia, że teraz napoisz jakiegoś biednego chłopaka swoim okresem :p

Gość zaklęta w zaklecia
to niech Cie nie drecza;P nawet bym nie wiedziala jak to technicznie zrobić...... poza tym jak z kims nie mieszkasz to ciezko mu niepostrzezenie cos dodac np w kawiarni ;P

Gość hej czarodziejki pytanie
znacie jakies zaklecie na pozbycie sie niemiłej osoby ż zycia (nie zabicie ect oczywiscie!!) tylko unieszkodliwienie jej?

Gość to zaklecie działa
:) tyle ze jest to urok a urok trwa do pół roku pozniej wszystko przepada, a osoba którą otumanisz bedzie cie nienawidzieć i tyle bedziesz z tego miała. Lepiej idz do fryzjera jesli ci na nium zalezy :D:D

Gość zaklęta w zaklecia
ale SERIO dziala? serio serio ???

a ja słyszałam o takich czarnych notesach( musi być specjaklny bo z normlnym to nie wypali) ,że w nim wpsiujesz te osoby co chceszżeby nie żyły i sposób w jaki maja umrzeć i keidy i podobno jak używasz któregoś z tych notesów to widisz boga śmierci, a po własnej śmierci ty się nim staniesz znam kupę takich, zabobonów, zaklęć, czarów, mitów i miejskich legend, ale dla mnie to stek bzdur, choć z drugiej strony ti fascynującce, ale pod względem psychologicznym

Gość zaklęta w zaklecia
river to powiedz czy to z jablkiem działa. albo z krwia miesiaczkowa jka zrobic. albo inne daj -tylko takie skuteczne na 100%

Gość zaklęta w zaklecia
a co do pół roku uroku :) zawsze można to powtórzyć:) a w nienawiść....... nie wierzę!

iesz co jai to raczej nie próbowałam ale podobno działają, tyle,że jakichkwiek zaklęć użyjesz, to wiesz nie jesteś zbyt silną w tych sprawach, sprowadasz na swoją głowę i Twojego mana ogromne niebezpieczeństwo. Zaklęcia że ktośc konkretny ma się w Tobie zakochać to czarna magia, oj czarna, jak już muisz to użyj takich co mają Ci ogólnie przynieść powodzenie w milości. Inaczej budzisz siły zbyt slne by wiekszość ludzi zdołała je pokonać. Jak Co coś napiszę to będę współwinna

Gość to zaklecie działa
maleficjum miłosne, zwane takze miłosnym zakleciem, jest przeznaczone do wzbudzania milosci lub nienawisci miedzy dwoma osobami, np do złaczenia lub rozdzielenia pary miłosnej maleficjum trujace - ma a celu psychologiczne zatrucie zycia człowieka poprzez zadawanie mu cierpienia fizycznego i moralnego lub materialnych szkod, ktorych nie mozna wyjasniec. maleficium transferu - do tego rodzaju maleficium słuzy przedmiot nalezacy do ofiary- foto włosu odziez.... maleficium gnicia- przedmiot przedstawiajacy osobe jest zakopany pod ziemia czesto na cmetarzach a kiedy sie rozpada ofiara traci stopniowo siły....

Gość zaklęta w zaklecia
do to zaklecie dziala czyli jak potrzymam kartke nad jablkie i potem dam je osobie to podziala???

Gość to zaklecie działa
kazde zaklecie działa, mozesz nawet sama je sobie wymyśleć :) tylko ze z tym to nie do Boga, bo on nie lubi jak ktos idzie na łatwizne :D ale ten drugi Ci pomoże tylko musisz go poprosic z całego serduszka

Gość zaklęta w zaklecia
jak to kazde dziala nawet wymyslone... ??? jak wymyslone to chyba nie podziała???

Gość prawie jak gwiazda
RIVER 17, motyw z notesami został wymyślony do anime DEATH NOTE... swoją drogą polecam... a ci bożkowie śmierci to shinigami.. fajna bajka, ale brać ją na serio ? phii...

Gość zaklęta w zaklecia
no to jak to ejst z tymi zakleciami? dzialaja czy nie ????