Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kosa101

Samoopalacz Xen-Tan

Polecane posty

Gość kosa101

Chciałam się podzielić moim doświadczeniem z samoopalaczami. Moja przygoda z nimi zaczęła się kilka miesięcy temu. Po stosowaniu kilkudziesięciu różnych produktów chciałam się już poddać i wrócić na solarium którego od jakiegoś czasu staram się omijać. Używałam wszystkie znane i mniej znane produkty do opalania ale efekty były mizerne. Przebarwienia, smród no i ten kolor(przeważnie żółty) odpychały mnie od ich stosowania. Któregoś dnia przyjechała moja koleżanka z Anglii i miała taką piękną opaleniznę. Myślałam,że była gdzieś na wakacjach ale ona stosowała samoopalacza dopiero od nie dawna dostępnego w polsce - Xen-Tan. Poszperałam i znalazłam na internecie produkty tej firmy. Kupiłam sobie jeden z nich chociaż powiem szczerze trochę mnie to kosztowało :-(. Natomiast efekt zadowolił mnie w 100% :-). Dodatkowo jeszcze dzisiaj w telewizji usłyszałam o dziewczynie która znalazła się w szpitalu z poparzonym w 70% ciałem po solarium. Zaczyna mnie to martwić bo coraz młodsze osoby zaczynają chodzić na solarium nie zdając sobie z tego sprawy jakie są tego konsekwencje. Ja w swoim wieku po kilku latach uczęszczania muszę teraz regenerować swoją skórę . Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i życzę udanej majówki.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować