Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnbnmjyhkh

kobieta, atrakcyjna, 38 lat i od roku NIC

Polecane posty

Gość bnbnmjyhkh

Gość bnbnmjyhkh
jestem sama, raz w m-cu palma:( hormony dają znać o sobie. Nie umiem nikogo znaleźć. Jak wytłumaczyć normalnemu mężczyźnie, że chodzi mi tylko o sex? Nie chcę żadnych zwiazków, zobowiązań... mam dziecko i nie chcę zmieniać nic w swoim życiu. Zwariuję, jeśli to potrwa dłużej.

Gość csd
38lat mmm fajny wiek ja mam tylko 22 ale podniecaja mnie taki

Gość bnbnmjyhkh
wiem, że fajny. Czuje sie teraz bardziej atrakcyjna, niz gdy miałam 20. Ale raczej w niczym mi to nie pomaga. Ja jestem chyba zbyt nieśmiała, by zrobić pierwszy krok. Zresztą, do kogo? Praca, potem dom,.... Pije wieczorami piwko, gin, słucham muzyki, nosi mnie....

Gość csd
ja tam bym po piwku z toba zaszalal tym bardziej ze chcesz bez zobowiazan

Gość csd
jestem w stalym zwjazku od 4lat ale jakis skok w bok by sie przydal dla odmiany

Gość bnbnmjyhkh
I pewnie mieszkasz na drugim końcu Polski:( Cholera, dlaczego tak trudno kogoś poznać tylko w jednym celu, nie wyjść na dziwkę i zwyczajnie cieszyć się z tego? Nie interesuje mnie, czy facet ma żonę, narzeczoną, czy remont w domu:)) Nie muszę z nim o ksiażkach rozmawiać. Chociaż, nie ukrywam, że najbardziej podniecajęce są w meżczyznach inteligencja i poczucie humoru. Chciałabym zwyczajnie, spotkać się czasami z normalnym człowiekiem, dotknąć męskiego ciała, poczuć czyjś dotyk....

Gość Pablo24
Ja bym sie chętnie z tobą spotkał bez żadnych zobowiązań co Ty na to. Mam 24 lata jeżeli ci nie przeszkadza moj wiek. :-) :)

Gość csd
poczucie humoru mam napewno ja tez szukam dziewczyny na raz i tez nie moge poszukac

Gość Twój fan
Mam 39 lat i mieszkam w Gdańsku, jak podpasowałem to pisz śmiało

Gość bnbnmjyhkh
Niestety:( Lubuskie. :( Ale i tak odrobinę mi lżej, że nie ma głupich komentarzy. To nie jest tak, że nie mam innych uczuć. Po prostu mam fajnie poukładane życie i mężczyzna nie jest mi w nim potrzebny. Nie potrafię sobie jedynie poradzić z seksualnością. Potrzebuję mężczyzny dyskretnego, zwyczajnego. No jak mam takiego poznać? Nie chodzę po barach, znajomi są w stałych związkach.

Gość mnscac
bnbnmjyhkh to ty dupa nie kobieta.Zerby kobieta nie potrafiła sobie znaleźc faceta do seksu.Oferma na całego

Gość bnbnmjyhkh
Powiedzcie panowie, czy po kobiecie widać, że jest niezaspokojona? Nie mówię o podrywaczkach, ale o zwyczajnej babce.... A w ogóle, co powinna zrobić kobieta w mojej sytuacji? Odpada prowokanie mężów koleżanek i znajomych. Przeraża mnie jednak to, ze nie miałabym oporów, by spotykać się z meżem nieznanej mi kobiety. Jakieś rozdwojenie moralności, cholera:(

Gość bnbnmjyhkh
no oferma, pewnie masz rację. Przegapiłam moment, w którym skończyłam 38 lat. Kiedyś to ja mogłam być grymaśna i kapryśna. A teraz, w moim przedziale wiekowym, mężczyźni są zajęci, albo zbyt leniwi, by spotykać się z kimś na boku. Albo tak mi sie tylko wydaje. Poza tym, fajnie byłoby, gdyby jakieś pozory udało się zachować. Wolałabym zostać poderwana, niz podrywać. Dla własnego komfortu psychicznego. Przynajmniej na początek. Potem mogę sie wykazywać inicjatywą. Baaardzo dużą:))

Gość erottinka
Dziwie sie, ze nie potrafisz znalezc sobie faceta do seksu. Przeciez wiekszosc wlasnie tego szuka w kobiecie i nie chce sie angazowac. Zaloz konto na Sympatii czy innych profilach i dzialaj.

Gość powiem ci tak
ja mam 24 lata jestem wlasnie w takim zwiazku z 37 laka i uwazam ze babki w twoim wieku sa zajebiste;-)) pozdrawiam

Gość bnbnmjyhkh
na sympatii wytrzymałam cały miesiąc. Odzywali się panowie z kompleksami, problemami, w pierwszym mailu pisali o problemach, niezrozumieniu itd. Szlag mnie trafił. Chcę radosnego seksu, a nie terapii dla poszkodowanych emocjonalnie. Jestem w odpowiednim stopniu prowokująca, nie wyglądam na swój wiek, nic mi nie wisi, nie marszczy się.... Materialnie niczego mi nie brakuje. Nie potrzebuję sponsora, ani nieudacznika. Jedynie zwykłego faceta, który wie, co lubią kobiety.

Gość Twój fan
A może przesłać Ci pare filmików ,które pomogą w rozłdowaniu napięcia

Gość mnscac
bnbnmjyhkh a ty to niby nie masz problemow :-) przeceiz twoj najweikszy problem to brak faceta do seksu przy takiej jak to opisujesz super atrakcyjnosci.

Gość erottinka
Autorko, ale tacy normalni faceci bez zadnych problemow czy kompleksow sa juz dawno pozajmowani i o ile sa porzadni, nie szukaja wrazen poza zwiazkiem.

Gość bnbnmjyhkh
też do niedawna wydawało mi się, ze meżczyźni nie chcą się angażować. Myślałam, ze to bedzie łatwe, znajdę kogoś, kto czasami wpadnie na drinka, włączę fajną muzykę, a potem on wróci do siebie. Cholera:(

Gość bnbnmjyhkh
errotinca, chyba masz rację:( Nie wiem, po co zaczynałam ten temat, chyba w desperacji:( Ok, nie zawracam już głowy. Po prostu mam środek cyklu, hormony szaleją, czuję się jak kotka na wiosnę.

Gość mnscac
Tak na serio,to ty jestes dziwna kobieta.W wieku 38 lat byc sama,bez meza,bez dziecka.SZkoda mi takich kobiet.Mam taka kolezanke.Tez niby atrakcyjna(w jej mniemamiu) i stara panna.

Gość Twój fan
Ponawiam pytanie może przesłać Ci pare filmików ,które pomogą w rozłdowaniu napięcia

Gość frelka18
Tak sobie mysle, ze tak naprawde doluje cie, ze jestes w tym wieku sama, ze zaden facet nie zadomowil sie u ciebie na dluzej i wmawiasz sobie, ze tak naprawde facet ci do niczego nie potrzebny oprocz seksu. Desperacko probujesz podniesc swoja samoocene w ramionach faceta, ale na dluzsza mete, bedziesz sie czula jeszcze gorzej, jak wor na sperme, do ktorego facet sie spuszcza po czym wraca do rodzinki. Zastanow sie lepiej nad soba, zanim stracisz so siebie szacunek.

Gość xenaaa
Ale autorka ma wlasnie dziecko

właśnie to jest problem w tym wieku złapać faceta na seks.Każdy ze znajomych ma poukładane życie seksualne z młodym odradzam ,bo się zakocha ,i nie będziesz sie mogła od niego odczepić, bo jesteś inna niż jego rówieśnice w doświadczeniu seksualnym.Dlaczego nie używasz wibratora,.... rozładowanie seksualne jest czynnością życiowa i jest potrzebne. Nie możesz być bierna w podrywaniu bo nie ten wiek.Musisz zdać sobie sprawę ze jesteś już bardzo dojrzała emocjonalnie i każdy facet nawet jak będzie na ciebie miał ochotę to z chwilą delikatnego zbliżenia się odskoczy bo nie będzie rozumiał że ty chcesz stosunku.

Gość mnscac
autorka ma dziecko??????