Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnbnmjyhkh

kobieta, atrakcyjna, 38 lat i od roku NIC

Polecane posty

Gość bnbnmjyhkh
Wcale nie "super atrakcyjnosci". Jestem normalną, zadbaną brunetką przed 40-tką. Nigdzie nie pisałam, ze super atrakcyjną. Nie słyszę owacji na swój widok na ulicy. Po prostu obiektywnie stwierdzam, ze jestem atrakcyjna, to nie grzech. No i co z tego, ze nie mam innych problemów? jestem najedzona, na koncie nie mam debetu, autko nie psuje się, a dziecko jest ładne i zdrowe. Jak w hierarchii potrzeb Maslowa, gdy jesteśmy najedzeni i nie jest nam zimno, myślimy o innych potrzebach. Normalka.

Gość mnscac
bnbnmjyhkh co druga kobieta uwaza sie za atrakcyjna.Jakbys była taka atrkacyjna to bys chłopa miała

przestańcie się jej czepiać że nie ma faceta Miała ale widocznie nie udało jej się i nie ma i co z tego Czy naprawdę Polacy muszą plasować się w ciemnogrodzie

Gość mnscac
jakis tam facet a kto sie jej czepia,.Sama napisała,ze szuka faceta do seksu :-) tylko widocznie nie seks jej w głowie,bo faceta do seksu brzydka znajdzie.Ona po prostu szuka faceta na stałę,ale ja po prostu olewaja

Gość bnbnmjyhkh
czy Ty Frelka masz 14 lat? :)) Bo to chyba temat nie dla Ciebie? Nie filmów nie chę, wyobraźnia mi wystarcza, ale wolałabym mężczyznę z krwi i kosci. A co w tym dziwnego, ze w wieku 38 lat jestem bez faceta w domu? Był i go nie ma. Proste. Moze byłam niedobra, nie gotowałam dobrze, a może to zły facet był? Nieważne. Tak, kobieta w tym wieku może mieć problem z poznaniem odpowiedniego mężczyzny. Może byc zgrabna, mieć poukładane w głowie i chcież jedynie dobrego seksu z facetem, który nie będzie chciał się do niej przeprowadzać po kilku tygodniach znajomości. Właśnie na tym polega (m. in.) samoświadomość w wieku średnim:))

Gość mnscac
bnbnmjyhkh nie chrzan kobieto,ze kazdy napotkany facet chce sie do ciebie przeprowadzic:-) moze co drugi tak,ale tylkjo ze wzgledu na to abys była i s luzaca i do łozka.A tak ogolnioe to krecisz z tym seksem.Ty nioe o seksie myslisz,tylko o stałym partnerze,ale niestety kazdy chce cie tylko do łozka.

Gość bnbnmjyhkh
jakiś tam facet - dziękuję, właśnie tak myślę. Zdecydowanie łatwiej jest znaleźć faceta na stałe niż na "tymczasowo". Nie chcę nikogo na stałe. mam dziecko. Nikt nie będzie mi po dom chodził w piżamie. Moje potrzeby, a moje życie prywatne to dwie różne rzeczy. A poza tym sprawdziłam to ojcem dziecka. Nie nadaję się do wspólnego mieszkania, wspólnego życia. mam swoje sprawy, jestem egoistką. Chcę żyć po swojemu, nie rezygnując z fajnych orgazmów:))

masz racje Rozmawiałem z moją żoną czy szukałaby następnego męża gdyby mnie zabrakło Powiedziała że na pewno nie, ale potrzebuje faceta do seksu takiego dyskretnego raz na tydzień bo nie jest moherem i ma potrzeby.

Gość mnscac
bnbnmjyhkh co ty bredzisz kobieto :-)niby,ze łatwiej jest znaleźć faceta na stałę niz do seksu :-) o raju.Ty chyba na ksiezycu mieszkasz a nie na ziemi :-)

Gość mnscac
Jestem brzydulka a na seks i to ładnych,zadbanych facetw moge miec na peczki,a Ty niby atrakcyjna autorko nie mozesz znaleźc faceta do seksu ;-)

Gość bnbnmjyhkh
mnsc coś tam.... dziwne kobiety spotykałeś do tej pory. Czy potrafisz sobie wyobrazić, w ogóle, że nie każda kobieta marzy o samcu w domu? Właśnie z takim facetem, na pewno nie miałabym orgazmu:) Pisząc "normalny facet" mam na myśli innych facetów niż Ty:))

Gość mnscac
bnbnmjyhkh jak ty jestes taka atrakcyjna jak bystra :-) jestem kobieta kobieto :-)

Gość bnbnmjyhkh
jakiś tam facet - chapeaux bas przed Twoją żoną. Szczera i mądra kobieta.

Gość frozennn
Takie starszawe desperatki wyczuwa sie z daleka...

Gość mnscac
jakis tam facet :-) askad wiesz ile ja mam lat :-) moze jestem starsza od autorki :-)

Gość CIMBER
gdyby nie to lubuskie chętnie podjąłbym to wyzwanie;)

Gość bnbnmjyhkh
frozennn - spokojna Twoja głowa. U mnie chyba jest właśnie odwrotnie. Nikt, niestety nie podejrzewa, ze w ogóle moze mi czegoś brakować. Stąd problem i stąd ten temat w tym miejscy. Miałam nadzieję, że mądrzy meżczyźni doradzą mi, w jaki sposób pokazać, ze jest się zainteresowaną...

Gość bnbnmjyhkh
Dziękuję Cimber:) Wcale nie wyzwanie. Jedni lubią schabowego, inni sałatkę. Możliwe, ze nie byłabym w Twoim typie;)

Gość mnscac
bnbnmjyhkh jestem kobietą i wiem,ze facetow na seks mozna miec wielu i to wroznym wieku,o roznym stopniu urody,inteligencji. Przyznaj sie autoroko,ze Ty szukasz faceta na staęł,ale nie mzoesz znaleźc odpowiedniego dla siebie.

Gość mnscac
Autorko,jestes atrakcyjna,pracujesz,czyzby zadeb facet nie flirtował z Toba,nie podrywał.Jakos w to nie moge uwierzyc.Ja brzydka nmezatka jestem a rozni mezczyźni mnie adoruija i gdybym tylko zechciałą to seksu z innymi miałabym ile bym chciała,wiec nie wciskaj głup[oty,ze ty tylko na seks szukasz faceta.

Gość CIMBER
brunetki zawsze są w moim typie;)

Gość bnbnmjyhkh
mnscac - każdy sądzi po sobie:)) Naprawdę tak trudno Ci w to uwierzyć? To jest chyba desperacja, o której ktoś pisał wcześniej? Nie, naprawdę nie potrzebuję niczego poza dobrym seksem. Dobrym, czyli spontanicznym. I naprawdę, jedyne, czego oczekuję od mężczyzny to inteligencja i poczucie humoru. Nie lubię nawet jeść w towarzystwie osób głupich. Więc to chyba normalne, że nie chcę uprawiać seksu z mężczyzną, z którym nie mogłabym zamienić kilku słów. Lubię zapach męskiego ciała, brakuje mi dotyku, śmiechu, niespodzianki, gdy odkrywa się cudze ciało po raz pierwszy.

Gość mnscac
bnbnmjyhkh-atrakcyjna jestes i nie mzoesz nzaleźc inteligentnego,przystojnego faceta do seksu ;-) To ja wole byc ta brzydka,bo koło mnie kreca sie przystojni,inteligentni i chetni na małe co nieco faceci :-) Kłąmiesz kobieto,z ezalezy Ci na seksi,Ty po prostu patrzysz na ewentualnego kochanka pod katem zycia w stałym zwiazku tylko nie chcesz sie do tego przyznac,nawet przed sama soba.

Gość yturyoiyre
cześć, rówieśniczko :) Też mam 38 lat i doskonale Cię rozumiem. Jestem kobietą, więc nie mnie szukasz, chcę Ci tylko napisać parę słów dla dodania otuchy.

Gość bnbnmjyhkh
nie, nie flirtują ze mną mężczyźni, którymi nie jestem zainteresowana. A jeśli próbują, to szybko przestają:)

Gość mnscac
bnbnmjyhkh- to wa jakim ty towarzystwie sie obracasz,czyzby tylko samych niezbyt interesujacych facetow znasz?

Gość bnbnmjyhkh
mnscac - uparta jesteś, chyba nie warto dyskutować na temat, którego nie jesteś w stanie ogarnąć? Popatrz, jesteśmy już dwie. Yturyoiyre-dziękuję, raźniej mi:)

Gość mnscac
bnbnmjyhkh-no ,nie moge ogranac tegoz,e atrakcyjna kobieta ma problem z mezczyzna do seksu :-) Tak jak pisałam,ty sama przed soba nie przyznajesz sie do tego,ze ty nie szukasz tylko seksu,ale takze patrzysz na faceta pod katem staęłgo zwiazku,bo nie uwierze,ze nie mozesz trafic na jakiegos przystojniaka,do tegfo inteligentnego ktory w jakis tam sposob puszcza sygnały,ze ma ochote na małe co nieco z Toba.Tak jak pisałam,jestem brzydka, a jakbym chciała to na małe co nieco roznych facetow miałabym multum.