monique23 1 Napisano Maj 1, 2009 spooookooo...widze ze brak chetnych.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samasobie Napisano Maj 1, 2009 2 tygodnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedna wrona bez ogona 0 Napisano Maj 1, 2009 calutkie pierwsze opakowanie :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monique23 1 Napisano Maj 1, 2009 ja za pierwszym razm 2 miechy...ciekawe jak bedzie teraz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monique23 1 Napisano Maj 1, 2009 pytam czy wszystkie plamia i czy jest jakies prawdopodobienstwo ze mnie ominie...sonda taka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monique23 1 Napisano Maj 1, 2009 no to mi sie sonda udala... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samasobie Napisano Maj 1, 2009 ja w sumie dopiero zaczynam, bo to końcówka 1 opakowania ;) ale póki co da się przeżyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samasobie Napisano Maj 1, 2009 właśnie! ja też yaz biorę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Maj 1, 2009 Nigdy nie plamilam, a juz tego troche bylo. Dawno temu cilest, potem cos czego nie ma rynku polskim, teraz Yasmin. Nigdy ani jendego plamienia. Oprocz minipigulki podczas karmienia, ale to podobno normalka przy tych tabletkach, dlatego rzucilam po pierwszym listku :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach