Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flowerpowermax

TE KTORE MYSLA ZE WPADLY POMOZCIE !!!!

Polecane posty

Gość flowerpowermax

EJJJ !! Pomozcie :/. Bo normalnie zalamka. Okres mi sie sposnia nie wiem co sie dzieje:/. :(:(. Hmm raczej w ciazy chyba byc nie moge bo juz nie wsdpolzyje z chlapakiem ze 4 miesiace. Okres mialm zawsze regularnie a teraz DUPA. NI MA!!! A jezli chodzi o zabawy lozkowe to zawsze po jego wytrysku dokladnie myje rece i pozadnie wycieram. NO i oczywiscie nie pozwalam zeby potem on mnie dotykal. :P :). Wiec raczej dobrze robie ;). No ale okresu jak nie ma tak nie ma i troche zaczynam panikowac.

Gość im bardziej panikujesz
tym bardziej go nie masz :) Poczekaj spokojnie, bo raczej się nie zdarza, aby całe życie mieć regularne okresy. Jakieś przeziębienie, stres - nie było ostatnio? Nie odchudzasz się bardzo?

Gość flowerpowermax
w sumie nowa prace zaczelam. Tyle ze praca jest bardzo relaksujaca i raczej mowy o stresie nie ma. .... Tak mi sie wydaje ;). ''Im bardziej panikujesz" mowie ci to strasznie stresujace :/.

Nie martw się okres napewno się pojawi. Mi się spożniał 3 tygodnie, też zaczełam panikować, nawet test ciązowy zrobiłam. To pewnie stres. Sprobuj się odprężyc a napewno się pojawi.

Gość flowerpowermax
noo. jezeli chodzi o jedzenie to sie nie odchudzam. Jem mniej przyznam ale to tylko dlatego ze nie mam czasu. Rany potrzebuje z kims o tym pogadac moze sie tak przejmowac nie bede. Wiesz tyle sie nasłuchałam jak to nawet dziewice zachodzili w ciaze ze czlowiekowi odwala i sie zaczyna przejmowac :(.

Gość flowerpowermax
Angel21. Az trzy tygodnie??? RANY JA BYM ZWARIOWALA. !!! A wspolzylas wtedy z facetem ??

Gość im bardziej panikujesz
skoro od 4 miesięcy nie spałaś z facetem to jakim cudem miałabyś być w ciąży? Jeden cud zdarzył się 2 tysiące lat temu i starczy :) Ile czasu już go nie ma że tak panikujesz? Weź goracą kąpiel wieczorem i pewnie jutro się pojawi :)