Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weronikawa

Dlaczego ładny chłopak ma dziewczyne paszteta?

Polecane posty

Ale ta dziewczyna jest wieeeeelkim pasztetem, bardzo brzydka, chłopka, chodzi jak mutant a chłopak jak marzenie. Jak to z tym jest? albo on ma jakis wypaczony gust albo nie wiem co.... :)

Bo przeczytał w Bibli, że jak na ziemi odbędzie pokute to wstąpi do nieba i tam będzie miał 100 pięknych dziewic :D

Gość im bardziej panikujesz
a moze to ty masz wypaczony gust, a nie on

Gość jadzia lubi tak
bo ma dobry charakter a ty zazdrosna jesteś

Gość Królowa Kafeterii oryginal
może ma w głowie poukładane, a nie jakiś solaryczny pusty paszczur??

Gość ciasteczko20
Może chodzi o charekter?? Hmmmmm ale ja nie wierze że można być z kimś jeśli ktoś się komuś nie podoba.

no sorry ale kogo sie nie spytam to mówi, ze gorszej od niej nie widział. Raz sie całowali na ulicy to ludzie patrzyli z obrzydzeniem na nich. To było niesmaczne.

Gość ojejjjciu jejciuuu
Po pierwsze primo, o gustach się nie dyskutuje, po drugie primo, nie pomyślałaś, że dla niego ona jest piękna z wyglądu? Nie pomyślałaś o tym, że każdy ma inny gust?

Gość ciasteczko20
On się Tobie pewnie bardzo podoba.

Gość żenada jakich mało
weronikawa, żal mi Ciebie. Musisz być strasznie pusta i mieć wyjątkowo nudne życie, skoro masz czas i ochotę na zastanawianie się nad tym. Nikt Ci jeszcze nie powiedział, że ładne jest to, co się podoba. To, że dla Ciebie ktoś jest pasztetem, nie znaczy, że inni też to tak odbierają. Skoro im jest ze sobą dobrze, to nikogo nie powinno to obchodzić. A może po prostu jesteś zazdrosna?

weronikawa>>>> nie dziw sie .....jesli pasztet mialby IQ wyzsze od ciebie chocby o dwa punkty to biore paszteta ...............

a ciekawa jestem czy wy takie mądre i wziełybyście sobie za mężą fajnego faceta z krzywym ryjem przykłado takim http://media.photobucket.com/image/ugly%20man/tinkbellkt/grossuglyman.jpg . No ciekwa jestem mądrale???? nie pierdolcie ze tak, bo to bedzie kłamstwo.

Gość ciasteczko20
Ale koleś!!!!!!!!!! zgadzam się z Tobą.

Bo byc moze patrzy nie na wyglad a na wnetrze i osobowosc dziewczyny. A takich chlopakow jest bardzo malo. Jesli do tego jest przystojny to pozostaje tylko pogratulowac 'pasztetowi', jak to ujelas, cudownego mezczyzny :)

no to dawaj fotkę tej foki !! oblukamy...

ja też myślę,że wnętrze jest ważne, ale myslę że przynajmniej te minimum wyglądu też musi być

Myslę, ze moja teoria była najlepsza i miała podstawy naukowe :P

;-)

mysle ze podalas jeden ze skrajnych przypadkow ....facet na fotce jest obarczony jakimis zwyrodnieniami ......

no i bardzo jestem ciekawa piękności tego chłopaka... a może ma małego i się wstydzi jakiejś lali barbie?

Gość xxxxxxxxxxxxxx12345
co wy sie do dziewczyny czepiacie, ze zazdrosna, tez czesto widze ze idzie fajny towar z brzydka dupa, i wcale ten koles mi sie nie podoba, poprsotu jestm obiektyewna i widze, ze fajny albo na odwrot idzie fajna dupa z obrzydliwym kolesiem, a wy same pewnie wszytskim zazroscicie chłopakow a na forum udajecie jakie wy to dobre dziewczyny, ize wybieracie zawsze madrych kolesi a niue łądnych, a zal wam dupe sciska ze nie mozecie miec ładniejszego!!!