Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ujuuuuuuuuuuup

GDZIE WYMIENIĆ PEŁNO DROBNYCH NA GRUBE ?????

Polecane posty

Gość ujuuuuuuuuuuup

Nazbierałam 85 zł tylko po 1 gr, 2gr, i 5 gr. :) Cały ogromny słoik. Wiecie może gdzie ja to moge za darmo zamienić na papierowy pieniążek?

Gość gość
Sklepy apteki :) Ja też tak wymieniam :)

Gość ujuuuuuuuuuuup
no ale będą to chcieli wziąć? To same miedziaki!

Gość ujuuuuuuuuuuup
tzn po 1 gr po 2 gr i po 5 gr, tak posegregowane? Tak mam dziś cały wieczór to segregowałam i liczyłam :D

Gość gość
Pochodz po sklepach pewnie przyjma :) nie powinno byc problemu :)

Gość ja chętnie się wymienię
jedną grubą babę na 2 drobne

Gość ujuuuuuuuuuuup
narazie mam w woreczkach trzech... ale powiem wam szczerze że podoba mi się to liczenie, jak jutro nie będe miała co robić to sobie poukładam w ruloniki. Może powinnam była pójść na rachunkowość jakąś? :D No nic! Miłego wieczoru wam życzę :D

Gość oo bio-chemy się witają
a lubisz jedzenie w kfc? tam jest promocja że za 1 i 2 groszówki np. jak uzbierasz z nich 4 zł to dają ci zingera wartego 9 zł;p w każdym kfc tak chyba jest ;p tylko nei zawsze info wywieszone jest

a jak nie lubisz w kfc jedzenia to odkupię za ciebie za 4 dychy te 1 i 2 groszówki ;pp tylko jak jesteś z wrocka ;p

oczywiście za 4 dychy odkupię równowartość 4 dych a nie całość ;p czyli jakieś 4000 groszy;p

Gość patra
Trzeba posegregowac pieniadze po 50 sztuk do woreczkow i w banku przyjma,ale czy pobieraja prowizje? Penie tak.

Gość ja wymieniam w żabce
jeszcze się ciesza jak im te drobne przynoszę

Najlepiej w banku/na poczcie/ lub w sklepie. Chociaż w sklepie mogą nie wziąć całości, tylko np. 10 zł :). Ja zawsze zanosze do banku, bez żadnej prowizji, posortowane po 1 zł lub więcej. Pozdrawiam

Gość tez kurna zbieram
a najbardziej lubie liczenie sklepy chetnie przyjmuja w marketach zawsze oszukuja waza i zawsze jest wg nich mniej

Gość ??
a w kazdym banku maja maszynki do liczenia?? jak nie to do jakiego najlepiej sie udac?? wlasnie otwarlem moja duuuuza skarbonke do ktorej rok wrzucalem drobne i jest tego 1090.37zl od 1gr do 5zl wiec po sklepach biegal bym rok :] jak was ciekawi to wazylo 12,03 kg:D sortowalem i liczylem 4 godziny:]

Gość rerer
Ja mam 150 zł to wymiany zaszedłem dzisiaj do sklepu i pani mi podziedziękowała ; ( . Jak będzie trochę cieplej to pójdę do banku .

Gość weraszera
tak tylko w banku te zlodzieje traktuja ta wymiana jaka usluge i kasuja kilkanascie zlotych za to, a w sklepie zrobia to za free!

ja zawsze idę do sklepików na moim osiedlu i zawsze mi przyjmą....tylko , że ja najmniejszy bilon mam 10 gr. póki co uzbierałam jakieś 200 zl w skarbonce ale zbieram dalej :)

Gość hartyy
Jest kilka sensownych kantorów które umożliwiają wymianę online. Chyba najlepiej z tych co miałem okazję sprawdzić to działa Armonet - http://amronet.pl. Transfer jest szybki, wpłaty do banków w Polsce jeśli chodzi o złotówki są bezpłatne, ogólnie pozytywnie oceniam.

Gość taki gośćxyz
Banki pobierają prowizje około 2% od wymiany drobnych na grube. Ale gdy już chcesz wpłacić na swoje konto wiadro drobnych, wtedy juz nie pobiera się prowizji.

Gość gość
NO W BANKU ONE TAKIE PRZYJAZNE ŻMIJE

Gość Lutheran Hospital

This is a public announcement for anyone who wants to sell a kidney, we have patients who need a kidney transplant, so if you are interested in kidney sales, please contact us on our email at iowalutheranhospital@gmail.com.
You can also call or write to us WhatsApp at +1 515 882 1607.

NOTE: Your safety is guaranteed and our patient has agreed to pay a large amount of money to anyone who agrees to donate to save them. We hope to hear from you so that you can save your life.