Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam wspanialych przyjaciol

mam wspanialych przyjaciol

Polecane posty

Gość mam wspanialych przyjaciol

zawsze staram sie ludziom pomagac, utrzymywac z nimi jak najlepszy kontakt a jak co do czego przychodzi to nie ma nikogo kto zaprosilby mnie na jakakolwiek impreze, wypad, ognisko etc etc. NIe jestem ani brzydki wrecz przeciwnie, ani nudny a i tak moi wspaniali przyjaciele skazali mnie na podziwianie wraz z moja kochana rodzinka jarka i innych kukiel w tv, przesiadywani e na balkonie i pierdzenie etiud w stolek. Pamietajcie nie warto z nikim zyc zbyt blisko bo i tak w koncu kopna was w dupe, trzeba ludzi brac na dystans dopiero wtedy beda was cenic i podziwiac, im bardziej dostepni jestescie tym wiekszym gownem dla nich bedziecie. Nawet jezeli wam sie nudzi i z braku zajecia caly dzien siedzicie w klopie trzepiac konia, to i tak przed innymi udawajcie ze jestescie mega zajeci, macie tyle zaproszen ze nie wiecie gdzie to wszystko upchac w swoim grafiku zajec, ze jestescie doslownie rozrywani przez znajomych:) zobaczycie wtedy ludzie zmienia do was nastawienie

Gość życie nie je bajaka
:O

Gość życie nie je bajaka
aaaaaaa .... proza życia wdziera się przez brudne okna ....aaaa gdzieś w bramie chowa się para co od brudnego deszczu zmokła aaaa :) ....Telefon milczy jak zaklęty wciąż... aaaa ahhaa :P