Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do swiatla

FACECI! POWIEDZCIE!!!

Polecane posty

Gość do swiatla

Faceci, powiedzcie mi tutaj to wszystko co bardzo chcielibyscie powiedziec swojej kobiecie, albo tej ktora chcielibyscie miec, a czego nie macie odwagi powiedziec. Zakladam ten topik w nadziei ze pomoze on nam, kobietom zrozumiec choc troche co chodzi wam po glowach. No wiec slucham, ktory sie pierwszy odwazy?

Gość kolesław czesław
Powiem ci babo krótko: idź spać, bo ci się wory zrobią

Gość Virginia..
Facetów nie da się zrozumieć... Mój strzelił focha... Jak mały dzieciak... a ja się prosić nie będę by się odezwał... Naprawdę facetów zrozumieć się nie da...

Gość namiętny kocurek
dziewczyny są głupie

Gość Virginia..
a faceci są mądrzy... hehe ta....

Gość czarny arbuz dang dang
Tylko baba mogła założyć tak durny temat. Dla przyjemności mamy pisać tu jak cioty? A idź umyj się i spać, dziecinko, albo coś poczytaj.

Gość do swiatla
:), te odpowiedzi tez sie licza do oceny :)

Gość namiętny kocurek
dziewczyny są głupie, mają pstro w farbowanych łbach i myślą, że są sexy jak ubiorą krótką kieckę ha ha ha ha ha! Do garów kapustę grzać! Do tego się nadajecie!

Gość kolega grześka
wolę z grabą niż z durną babą baby śmierdzą

Gość do swiatla
chociaz nie, nie licza sie bo o wypowiedzi prosilam facetow, nie chlopcow.

Gość Virginia..
Widzę, że nie macie zbyt dobrych doświadczeń z kobietami, lecz po waszych wypowiedziach, sądzę, że mnie to w ogóle nie dziwi.. Trochę kultury jednak trzeba mieć, a wam jej brak...

Gość kolega grześka
kultury brak babom, które się nie myją kwoko jedna

Gość Virginia..
pfff... :]

Gość maurycy ze stolycy
Swojej kobiecie chciałbym powiedzieć, że bardziej podoba mi się jej kumpela, ma lepszy biust i tyłek i jest bardziej inteligentna. Ale nie powiem jej tego, bo by była histeria, raczej będę ją zdradzał. Już ją zdradzam i z oczywistych względów nie zamierzam się zwierzać. Pocieszcie się panny, że większość facetów tak robi. Nie łudźcie się bez potrzeby. Cudze smakuje lepiej.

Gość maurycy ze stolycy
A w większości jesteście łatwe. Za łatwe. Nie lubię łatwych kobiet, ale przez ostatnie pół roku nie zdarzyło mi się, żeby któraś odmówiła. Nie ma już prawdziwych dziewczyn. Delikatnych i nie tak chętnych od pierwszego razu.

Gość do swiatla
dzieki maurycy za pierwszy sensowny wpis.

uslyszalam na naukach przedmalzenskich (ktore mialam w nosie, ale skoro mi Mój potwierdzil, to cos w tym jest) - ze jak faceci maja jakis problem, to o tym nie mowia swoim lubym dlatego, aby nas nie smucic/nie ranic, tylko jak juz sie z tym uporaja to wtedy cos o tym napomkna (o ile napomkna). denerwujaca cecha bo chcialabym miec faceta zawsze otwartego a nie bojacego sie ze mna rozmawiac o problemach - mam ta potrzebe wyjatkowo zakorzeniona ze chcialabym wiedziec o jego problemach (ktorych w sumie nie ma wiele wiec trzeba sie cieszyc;) ), pare razy poruszalismy ten temat - a mamy zwiazek bardzo szczery i otwarty - i mam nadzieje ze choc troche to poskutkuje:) przykladowo - wczesniej bylo tyyyyyyyyyyle sexu ze az czasami mi sie odechciewalo, a teraz jemu wystarczy raz w tygodniu. jak go przycisnelam to sie okazalo ze sie boi, bo w ciazy jestem i ze cos zrobi dziecku. mam wrazenie ze jak go nie przycisne czasami, albo nie zdaza sie szczegolnie sprzyjajace okolicznosci zeby mi o czyms powiedzial, to sie po prostu o czyms nie dowiem. za bardzo zxamknieci w sobie ci mezczyzni:)))