Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna kaweina

czy jesli zrobie dzis test

Polecane posty

Gość czarna kaweina

czy test zrobiony w 25 dc bedzie wiarygodny. Nie moge sie doczekac chce juz wiedziec czy jestem w ciazy czy nie. Cykle mam 30dniowe.

ja jestem w 23 dc i tez sie zastanawiam dzis nad testem:)kusi mnie kusi:)

Gość tez jestem
w 23 dc i zrobiłam rano test, wyszła druga b.jasna kreska..więc to o niczym jeszcze nie świadczy. Dla niecierpliwych proponuje zrobić dzisiaj albo najlepiej jutro z porannego moczu i za tydzien powtórzyć.

Gość czarna kaweina
ja przy pierwszej ciazy zrobilam jeden wlasnie okolo 23dc i wyszedl negatywny a w dniu spodziewanej @pozytywny. dlatego teraz mnie kusiii:)

Gość zachowujecie się jak dzieci
jak ma byc wiarygodnie, to zróbcie w dniu spodziewanej miesiączki a nie teraz. Co ci to da jak zrobisz dziś czy jutro i odpowiedzi nie będzie?

Gość najwczesniej w dniu
spodziewanej miesiaczki, wczesniej wyjda wam negatywne.

JEsli cykl masz okolo 30 dniowy, a owulacje na 14 dni przed miesiaczką , to test bedzie wiarygodny w okolo 26dniu cyklu, chyba że teoria nie naklada sie na zycie i owulacje masz kiedy indziej. Nalepiej iść do pierwszego lepszego szpitala i zrobić test z krwi, kosztuje okolo 25 zl i jest pewny po 10 dniach od momentu zaplodnienia. POZDRAWIAM

Gość gruszkakula
Za wcześnie. Szkoda stresu i kasy na test, który z dużym prawdopodobieństwem wyjdzie negatywny, nawet jeśli jesteś w ciąży. Poczekaj do pierwszego dnia spodziewanej miesiączki.